Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:Ja też MG nie bronię, bo jej działalność marketingowa mi nie pasuje wręcz czasem razi, ale z drugiej strony dzięki temu ktoś przy okazji może wejść na jej bloga i dowiedzieć się o USG prenatalnym. A wierzcie mi, że znam dziewczyny, które nie miały o nim pojęcia i w ogóle od razu myślą, że jak się robi takie badania to tylko po to, by usunąć...
KarolinaMaria, Sylwucha, Edyciak, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Najpierw czuć jakby lekkie roxpieranie, a teraz zaczęły się skurcze z bólami krzyżowymi. Powoli zaczyna się hardcore. Próbuję chodzić po korytarzu ale nie wiem ile dam rady02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ja leżałam dość dużo w szpitalu z synem wiec naoglądałam się akcji z tymi balonikami z 5 dziewczyn przy mnie miało zakładane i powiem Wam ze żadna po samym baloniku nie urodziła .. ale i tak jest to dobre , bo robi rozwarcie i nie zaczyna się później od zera .. u tych dziewczyn co ja widziałam to było tak ze miały skurcze po kilka godzin różnie .. i później przechodziło ale rozwarcie miały wtedy tak Ok 4 cm po wypadnięciu .. niektórym balonik wypadał sam niektórym nie .. ale jakieś tam rozwarcie zawsze zrobił
Edit odpowiem na Wasze pytania bo Ounai przy skurczach pewnie nie ma sił
Inaa - przy baloniku można chodzić i siedzieć i leżeć .. jak kto woli
Anna - przy baloniku nie zabierają na porodówkę , dopóki nie zacznie się akcja lub dopóki nie zechcą działać ( np podanie oksy ) wiec Ounai nie jest na porodówceWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 12:57
Annia lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Motylku mialam pytac ostatnio ale zapomnialam. Jaki wybraliście ten wozik? Nie możesz dogadać się z tym Państwem w ten sposób ze Ty zamówisz kuriera który od nich odbierze itp. Oni tylko musieliby zapakować wozek?02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Gratulacje! Mała księżniczka 🌸🌸🌸
-
Pan doktor powiedział, żem mogę leżeć, siedzieć, siku, kupę, seks
Tylko stwoerdzil że nie wie jak tego męża tu sobie ściągnę. Odpowiedziałam że kto mówił że musi być mąż 😂 Teraz mi wesoło bu skurcz przeszedł haha
Meggi110818, Inaa89, Annia, Lalia, kic83, Sylwucha, Edyciak, SzalonaOna, Ewa88 , kar_oliv, Fragaria, Julik, dmg111, doomi03 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Ounai wrote:Pan doktor powiedział, żem mogę leżeć, siedzieć, siku, kupę, seks
Tylko stwoerdzil że nie wie jak tego męża tu sobie ściągnę. Odpowiedziałam że kto mówił że musi być mąż 😂 Teraz mi wesoło bu skurcz przeszedł haha
Ounai mam nadzieje ze u Ciebie to się nie zatrzyma !!ale jak pisałam u dziewczyn którym były zakładane przy mnie to te skurcze trwały kilka h i przechodziło
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Inga28 wrote:Wychodzi jakoś, że idzie około 50 centyla (teraz sprawdziłam) wiec w sumie chyba okej 😊 my z mężem z tych niskich i szczupłych jesteśmy, więc tez raczej jakiś duży nie powinien być
To chyba ja przesadzam, że mój jest duży 🤔 bo w 24+6 wieczorem mial 815g, czyli niewiele więcej i to był 58centyl. Tylko ta 8 z przodu wygląda groźniej już 7 😀💙
💗 -
Ounai wrote:Pan doktor powiedział, żem mogę leżeć, siedzieć, siku, kupę, seks
Ounai trzymam za Ciebie kciuki z całej siły, żeby poszło szybko i możliwe jak najmniej boleśnie. 😘Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Najpierw czuć jakby lekkie roxpieranie, a teraz zaczęły się skurcze z bólami krzyżowymi. Powoli zaczyna się hardcore. Próbuję chodzić po korytarzu ale nie wiem ile dam rady
Trzymaj się! 🤞Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dzięki za uświadomienie co to balonik, nie brzmi fajnie 😀 wszelkie cewniki wywoluja u mnie dreszcze. Choć nigdy nie mialam.
Ja dzis mam takiego powera, dawno sie tak dobrze brzuchowo nie czulam😊 nic mnie nie uwiera, nie twardnieje, oblecialam kilka sklepow bez problemu a jeszcze wczoraj w auchan myslalam, że zdechne po 10 min .
Ounai!! Siła! 💪👍💙
💗 -
Meggi110818 wrote:
Meggi, nasze bobasy idą niemal równo 😁
Ja wczoraj na 21+3 miałam synka 445 g 😁
Może nam się jakaś parka szykuje i zostaniemy teściowymi 🤣🤣🤣
Ounai, nami się tu nie przejmuj, skup się na sobie o na Martusi! Nie wiem jak Ci mogę pomóc, ale wiedz, że mocno Cię wspieram! 😘