Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Jesteś bezbłędna 😂 swoją drogą mówię mu, że chyba nie będzie tak łatwością kogoś znaleźć w moim stanie, a on na to, że zdziwiłabym siec. Więc kto wie, może to jakaś propozycja miała być 😂
KarolinaMaria, Annia, Ounai, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
suzi1994 wrote:Sylwia .. taka sprawa .. może nie na miejscu bo to Twoje dzieci i możesz robić co chcesz , ale mi jako osobie wierzącej ciężko się to czyta .. jeśli nie byłby to problem nie nazywaj dzieci „ diablice „ „ diabełki „ ..
Sylwucha, Lalia, Annia, SzalonaOna, Wik89, Nikaa92, kar_oliv, Fragaria, dmg111, Ewa88 , doomi03 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Lalia wrote:Meggi, ja miałam jakieś 52/54 cm i 3350 g, a mój mąż 62 cm i 4200 g, oboje w terminie 🤣
Mi tylko wczoraj lekarz powiedział, że synek ma długie nogi 😅 masz może opis badania i mogłabyś sprawdzić długość kości udowej? to jest FL😁 nasz ma 3,75 cm 😁
3,50 cm, ale trzymam kciuki żeby nogi miała po mnie, bo mam dłuższe od męża, mimo że mam 165cm, a on 180😂
Ja jak się urodziłam to miałam 60cm, a mąż 52.Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
suzi1994 wrote:Sylwia .. taka sprawa .. może nie na miejscu bo to Twoje dzieci i możesz robić co chcesz , ale mi jako osobie wierzącej ciężko się to czyta .. jeśli nie byłby to problem nie nazywaj dzieci „ diablice „ „ diabełki „ ..
Sylwucha, Inaa89, Ounai, Edyciak, Lalia, KarolinaMaria, Inga28, Nikaa92, kar_oliv, Stokrotka027, dmg111, Ewa88 , doomi03 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 14:23
Inaa89, Edyciak, KarolinaMaria, Lalia, Inga28, Annia, Wik89, Nikaa92, kar_oliv, dmg111, Ewa88 , doomi03 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Ha! To powinno być w pakiecie 😉 i tak nam tam grzebią częściej niż mężowie 😂
Ja w ogóle nie mam ochoty na seksmąż na tym cierpi ale nawet jakbym miala ochotę to się boje .. w ciąży z synem 9 miesięcy ani razu nie było seksu
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Joan wrote:Suzi byłaś ostatnio u dr T ?
Pisałam sms w zeszłym tygodniu we wtorek i w tym w poniedziałek o wyniki mojej cytologi. Nie odpisał na żaden sms.
Dzisiaj dzwonię i uruchamia się poczta głosowa. Wiesz coś może ? Na urlopie jest tyle czasu ?
Byłam na wizycie w tym tygodniu wiec wrócił już z urlopu ..
Powiem szczerze ze w porównaniu do ciąży która prowadził mi 3 lata temu to wtedy dużo bardziej sie starał.. zależało mu .. teraz kontakt z nim jest utrudniony a co dopiero żeby sam się odezwał .. widział na pewno Twojego smsa bo nawet na mojej wizycie grzebał w tel i czytał moje wyniki które ja kiedyś wysłałam mu smsem .. No cóż .. tak czy tak dla mnie to jedyny warty wizyt prywatnych lekarz w tym mieścieJoan lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Sylwucha wrote:To takie pieszczotliwie miało być 😉 Coś w stylu jak łobuziary itp., żadnych złych podtekstów. To są bardzo wyczekane dzieci ❤ Nie ma co być świętszą niż się jest 😉 Luz moja droga 😉
Sylwucha, Inaa89, Lalia, KarolinaMaria, Zulugula, Nikaa92, kar_oliv, Ounai, Stokrotka027, dmg111, Ewa88 , doomi03 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
suzi1994 wrote:Byłam na wizycie w tym tygodniu wiec wrócił już z urlopu ..
Powiem szczerze ze w porównaniu do ciąży która prowadził mi 3 lata temu to wtedy dużo bardziej sie starał.. zależało mu .. teraz kontakt z nim jest utrudniony a co dopiero żeby sam się odezwał .. widział na pewno Twojego smsa bo nawet na mojej wizycie grzebał w tel i czytał moje wyniki które ja kiedyś wysłałam mu smsem .. No cóż .. tak czy tak dla mnie to jedyny warty wizyt prywatnych lekarz w tym mieście
pierwszy raz mam taką sytuację z nim.
Zawsze odpisywał na sms.
Jak nie odebrał telefonu to zawsze w ciągu kilku minut oddzwaniał. Zawsze.
Jak był na urlopie to też odbierał/oddzwaniał i prosił o telefon np po niedzieli, bo jest na wyjeździe.
Ok, dzięki za info. Spróbuję jeszcze w poniedziałek. -
Annia wrote:Ja uwielbiam jak piszesz o nich 'szarańcza'. Bawi mnie to niesamowicie. 😘
Lalia, KarolinaMaria, Inga28, Annia, Inaa89, kar_oliv, Ounai, Edyciak, dmg111, Ewa88 , doomi03 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Szarańcza, to chyba jakaś plaga była, więc zaraz znów będę postawiona pod sąd 🤔 😎
🤣🤣🤣Sylwucha, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Podziwiam, ja robię max 2 dziennie. I ledwo daje rade 🤢
Ale to też te upały dają czadu, więc się trochę usprawiedliwiammam nadzieję że we wrześniu będzie ładnie. Dopiero od 36tc wolne. Wczoraj popłakałam się ze zmęczenia bo jeszcze mąż poprosił czy mogę poodkurzac bo malował pokoik i trochę "nasyfil", skończyliśmy o 23...
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualny
-
Inga, mój lekarz ma ten sam program do opisywania, to są te centyle 👍😁
Casteam, przepiękna sukienka 😍 sprawdzi się też super za rok gdybyś karmiła piersią 😉Inga28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykłot wrote:O to wy dziewczyny widzę że też pracujecie z klientkami. Na swoim? Ja mam po 8-10 klientek dziennie teraz. Ale w klimatyzowanym gabinecie, nawet nie wiem co to upały bo nic praktycznie nie skorzystałam z pogody
mam nadzieję że we wrześniu będzie ładnie. Dopiero od 36tc wolne. Wczoraj popłakałam się ze zmęczenia bo jeszcze mąż poprosił czy mogę poodkurzac bo malował pokoik i trochę "nasyfil", skończyliśmy o 23...
A płaczem się nie przejmuj. Ja potrafię o byle głupotę wyć 🤦♀️kłot lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny