Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Iryska a Ty jak tam i Twoj brzuch?😘
Annia jak tam? Nie zrobią USG dzisiaj?
Trzymam kciuki Ounai, może ruszy dzisiaj w końcu coś🤗12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualny
-
Inaa89 wrote:Moj maz mnie wczoraj zaskoczył. Jeśli chodzi o wozek to on zawsze chciał Mutsy Nio, mimo ze ja mialam na oku inny, on gdzies tam caly czas mowil ze jemu ten sie podoba, dobrze mu się prowadzi, również jest lekki i bardzo zgrabny. No i postawił na swoim i wczoraj kupił 😉 on jest mistrzem w szukaniu mega okazji na olx. I znalazl, uzywany 9 miesiecy, jeszcze na ponad rocznej gwarancji. Na stelażu kompletnie zadnej rysy, czy otarcia. Tylko delikatne ryski na kołach, ledwo widoczne. Tapicerka dosłownie jak nowa. Jakby ktoś trzymał ten wozek tylko w kartonie albo w kacie i na niego patrzył 😅 zapłacił 700zl 😯 jeszcze w gratisie oryginalny do tego modelu spiworek zimowy który kosztuje 230zl. Jak wiecie te wozki do tanich tez nie należą, i wiekszosc to za 1400 chca ludzie za sama gondole. A tu mamy 2w1 i to z gratisami i na gwarancji. Tak wygląda.
Noo to super okazja 😁 mąż dobrze upolowal, wózek ładnie się prezentujeInaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai, wiem, że do CC trzeba być na czczo, ale moja przyjaciółka miała nagle CC tuż po śniadaniu. 🙈 Anestezjolog kręcił głową, ale zrobili jej. Mówiła, że położna biegła, pchając wózek z nią, a ta z tego wszystkiego śmiała się w nieboglosy, bo nigdy nie miała takiej przejażdżki. 😂
Jestem ciekawa, co ci dziś zaproponują... Miało być tak szybko, a jeszcze wyjdzie, że po terminie urodzisz. 😉 -
Fajny artykul:
https://dziecisawazne.pl/4-istotne-rzeczy-o-ktore-warto-zadbac-przed-porodem/
Czy ktoras z Was łykala lub zamierza łykać olej z wiesiolka? Od którego tygodnia ciazy?dmg111 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Inaa ekstra ten wózem! Super okazja Wam się trafiła.
Może dziś namówie męża abyśmy pojechali pooglądać wózki.
Kicku piękny ten wzór 💓Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 10:44
Inaa89, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Ounai, wiem, że do CC trzeba być na czczo, ale moja przyjaciółka miała nagle CC tuż po śniadaniu. 🙈 Anestezjolog kręcił głową, ale zrobili jej. Mówiła, że położna biegła, pchając wózek z nią, a ta z tego wszystkiego śmiała się w nieboglosy, bo nigdy nie miała takiej przejażdżki. 😂
Jestem ciekawa, co ci dziś zaproponują... Miało być tak szybko, a jeszcze wyjdzie, że po terminie urodzisz. 😉
Z synem jadłam ostatni posiłek 16:00, a nagła CC po 20. Miałam lewatywę.
Z córką jadłam o 17, a CC o 21:54, bez lewatywy.
Mówili że min. 2h bez posiłku lepiej być. Co innego jak ktoś ma planowane to wtedy można być na czczo. Ale na nagle nie...
Nie wiem jak się to ma do oxy, bo może o to tutaj chodzi 🤔Edyciak, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Ja się zastanawiam nad kurą... Wydaje mi się bardziej funkcjonalna. Bo można sobie dziecko na niej podeprzeć i właściwie nie trzeba go trzymać, tak mi się wydaje...
dmg111 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nam się szykuje Calineczka 🧚♀️ Pola jest bardzo malutka, na razie lekarz nie widzi nic niepokojącego ale jest do obserwacji. Waży 619g i jest w 29 centylu. Oczywiście ja się już stresuję, czy wszystko z nią wporządku
lekarz powiedział, że nie każdy musi rodzić wielkie.dzieci.
Czy którejs z Was dzidzia też była tak mała w tym tygodniu?
Szyjka długa, twarda, mogę się ruszać ile chcę. Krzywa dobra, szybko trawie glukozę i mogę jeść slodycze
kar_oliv, SzalonaOna, Inga28, KarolinaMaria, Ounai, Inaa89, Annia, Lalia, Edyciak, Zulugula, kic83, doomi03, Sylwucha, dmg111, Wik89, Julik, Stokrotka027, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Piekne 😍
Kicus poki pamietam mam pytanie. Te bierzesz te witaminki Symvital Mama? Rzeczywiscie w rankingu maja 5/5, ja mam teraz femibion 2 ale one są słabe w ocenie tylko 2/5. A mam tylko jeszcze na 2 dni. Wiec chcialam kupic te co Ty 😉 kupujesz normalnie w aptece czy trzeba zamawiać ? Ile za nie płacisz? I one są w 1 jednej tabletce na dzień? Bo ja mam teraz w tych moich 2 na dzień do łykania. Z góry Dziękuję za odpowiedź 😘
Jak Ci zależy na tym żeby mieć w jednej tabletce to polecam też Duphavit Pregna... Jest właśnie w formie 1 kapsulki, na Panu Tabletce oceniony na 4,5/5... Troszkę mniej ma oleju z ryby ale za to więcej folianówprosty skład.
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Nam się szykuje Calineczka 🧚♀️ Pola jest bardzo malutka, na razie lekarz nie widzi nic niepokojącego ale jest do obserwacji. Waży 619g i jest w 29 centylu. Oczywiście ja się już stresuję, czy wszystko z nią wporządku
Szyjka długa, twarda, mogę się ruszać ile chcę. Krzywa dobra, szybko trawie glukozę i mogę jeść slodycze
Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:A propo zostawiania śladów za sobą to co rusz jak się przebieram przy mężu to on look mi na krocze , ja patrzę a oczywiście mokra plama tam 🙈 choc ostatnio jakos mniej mam tych wycieków, może u mnie to tez bardziej od infekcji to bylo
Ja mam też od kilku tygodni sporo śluzu, do tego w te większe upały szybko sie poci tylek i pachwiny i majty też ciągle wilgotne wrrr -
Inaa89 wrote:Im to się zawsze z niczym nie spieszy 🤦♀️SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Anet.kaa wrote:Nam się szykuje Calineczka 🧚♀️ Pola jest bardzo malutka, na razie lekarz nie widzi nic niepokojącego ale jest do obserwacji. Waży 619g i jest w 29 centylu. Oczywiście ja się już stresuję, czy wszystko z nią wporządku
Cudna 😍 niestety co do wagi to nie mam pojęciaale nie stresuj się ja zapas ❤️
Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
Ja też po kontroli. Maja leży miednicowo jeszcze 😊 Szyjka mi się wydluzyla, czy to możliwe? Była 3,9 a teraz 4,3 😂 i mogę chodzić na fitness w szkole rodzenia, jupi! Na mrowienia powiedziała, że ruch i ew. wizyta u fizjoterapeuty może pomóc. Mam już załatwiać u ginekologa poloznika na nfz ten darmowy zastrzyk immunoglobuliny. I teraz po skończonym 24 tc zrobić krzywą i resztę badań. Na bóle w podbrzuszu pobrała mi wymaz z szyjki. Udało mi się też oryginał grupy krwi i przeciwciał odebrać bo miałam skan a w szpitalu musi być oryginał. W następnym tyg idę podejrzeć torbiele w główce u innego lekarza bo ona nie ma tak precyzyjnego usg mimo, że to lx. Takze czekamy, A na zakończenie ja 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2020, 07:34
Inaa89, Lalia, Inga28, Zulugula, Edyciak, Nikaa92, SzalonaOna, doomi03, Sylwucha, kic83, dmg111, Wik89, Ewa88 lubią tę wiadomość