Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:o patrz, czyżby tak urósł Mikołaj?
SzalonaOna, Inaa89, Edyciak, doomi03, dmg111, Lalia, Wik89, Julik lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Motylku trochę gardło mnie drapało ale to stwierdziłam, że od klimy i wentylatora i nawet nic na to nie brałam... jutro koło 14 będę mieć wyniki z labo to wygoogluje o co może chodzić przed środową konsultacją.
Jeżeli chodzi o immunoglobulinę, to dostałam zastrzyk w 28 tygodniu i jeżeli okaże się po porodzie, że Stasiu ma grupę krwi po tacie, czyli RH+, to dostanę zastrzyk jeszcze raz:)’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
nick nieaktualnykiniusia270 wrote:Motylku trochę gardło mnie drapało ale to stwierdziłam, że od klimy i wentylatora i nawet nic na to nie brałam... jutro koło 14 będę mieć wyniki z labo to wygoogluje o co może chodzić przed środową konsultacją.
Jeżeli chodzi o immunoglobulinę, to dostałam zastrzyk w 28 tygodniu i jeżeli okaże się po porodzie, że Stasiu ma grupę krwi po tacie, czyli RH+, to dostanę zastrzyk jeszcze raz:)dzięki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Ja Cię, czuję przerażenie jak pomyślę, że za 15 tygodni będę już miała malutka przy sobie 😍
-
Znowu leżę pod ktg. Przyszedł Pan doktor i mówi "A Pani jeszcze tu leży?" odpowiadam "no widzi Pan, pasowałoby już urodzić". A on na to "to do badania i rodzimy"
SzalonaOna, kar_oliv, Inga28, Sylwucha, Inaa89, Enigvaa, dmg111, Lalia, Stokrotka027, doomi03, Lulu83, Ewa88 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Znowu leżę pod ktg. Przyszedł Pan doktor i mówi "A Pani jeszcze tu leży?" odpowiadam "no widzi Pan, pasowałoby już urodzić". A on na to "to do badania i rodzimy"
Gagatka, doomi03 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Znowu leżę pod ktg. Przyszedł Pan doktor i mówi "A Pani jeszcze tu leży?" odpowiadam "no widzi Pan, pasowałoby już urodzić". A on na to "to do badania i rodzimy"