Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Jakaś lekarka kazała się wstrzymać z oksytocyna. Dostałam cukierka na spadek cukru, w ktg włącza się alarm co chwilę, chyba tętno małej spada, podpięli mi elektrolity i pytali czy mam potwierdzona grupę krwi
Trzymaj się! Martusia nadchodzi! -
nick nieaktualnyInga28 wrote:
Ja mam takie lozeczko turystyczne. Mamy do niego materac który był w komplecie ale i tak dawaliśmy jeszcze np kołdrę jakas na to bo ten materac jest dość cienki ale składanywiec zajmuje mało miejsca.
-
Kurcze, obudziłam się, patrzę, a tu 4 strony do nadrobienia 😳
Wszystko jasne, Ounai na porodówce! 😘
Kochana, najważniejsze żebyś Ty i Martusia były bezpieczne 💪 bądź dzielna i silna, ale ja wiem, że dasz radę 👍
Dixie, witaj w gronie Gorących Mamusiek 😁🔥
Przede mną dzisiaj ciekawy dzień dziewczyny, bo spotykam się z dwoma Bożenami na żywo 🤩 madziulix i Susanne przyjeżdżają do mojego miasta i o 11 jesteśmy umówione w kawiarni na ciastko 👌Anet.kaa, Inaa89, kar_oliv, kic83, madziulix3, Edyciak, Julik, dmg111, Meggi110818, Enigvaa, Maniaaa., Ewa88 , Wik89 lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:A właśnie dziewczyny jak to jest z tym wynikiem grupy krwi do szpitala? Muszę mieć koniecznie potwierdzony, czyli wykonany dwa razy w różnym czasie? Czy to nie jest konieczne i wystarczy jeden wynik?
-
Od dzisiaj u mnie w szpitalu wznowione są porody rodzinne! 💕
Ounai kciukasy! Jak będziesz miała nastrój to relacjonuj nam co się dzieje. ❤️Zulugula, doomi03, kar_oliv, Inaa89, kic83, Lalia, Edyciak, Iryska, dmg111, Enigvaa, Ewa88 , Wik89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Pomocy, bo nie ogarniam 🙈
Jak są zestawy klasyczne śpiochy, czyli taki pajac ze stopkami ale bez rękawów i do tego zazwyczaj są kaftaniki, to ten kaftanik zakłada się na spiocha tak? Ale pod spiochy się juz nic się nie zakłada? Czy jakies body i na to spiochy , a na to kaftanik?
Te kaftaniki to jakaś dziwna część garderoby🤷♀️ 😅💙
💗 -
nick nieaktualnyDixie wrote:We wrześniu byłyby dwa lata jak staramy się o dziecko. Problem miał mój partner - morfologia poniżej 2%, mała ilość i mała ruchliwość plemników. Po 3 miesięcznej kuracji - wyniki poprawiły się, morfo 8%, reszta parametrów w normie 😊 w sierpniowym cyklu mieliśmy podejść do inseminacji, po konsultacji nasz ginekolog zalecił stymulację clo, monitoring i zastrzyk ovitrelle. 13 dpo słaba kreska, 15 dpo mocna i dzisiejsza beta 😊 Nadal jesteśmy w szoku, nawet nie liczyliśmy, że nam się uda w tym cyklu a tu taka niespodzianka 🥰
-
Zulugula wrote:Pomocy, bo nie ogarniam 🙈
Jak są zestawy klasyczne śpiochy, czyli taki pajac ze stopkami ale bez rękawów i do tego zazwyczaj są kaftaniki, to ten kaftanik zakłada się na spiocha tak? Ale pod spiochy się juz nic się nie zakłada? Czy jakies body i na to spiochy , a na to kaftanik?
Te kaftaniki to jakaś dziwna część garderoby🤷♀️ 😅
Mi się też średnio widzą te kaftaniki, mam chyba dwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2020, 08:56
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Od dzisiaj u mnie w szpitalu wznowione są porody rodzinne! 💕
Ounai kciukasy! Jak będziesz miała nastrój to relacjonuj nam co się dzieje. ❤️
No to już wiadomo na co Mikołaj czekałjak już tatuś może być przy porodzie to pewnie chwila moment i Mikiemu zachce się wyjść 😅
-
Annia
To fantastyczna wiadomość 💙
Ja myślę że maly Mikołaj czekał na asystę taty przy porodzie!
Dziś ktg i USG?Ounai lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Julik wrote:Dziewczyny które nie dostały kuponu na oliwkę za 1gr 😛 tak myślałam że to moze dlatego ze chyba nir korzystałam jeszcze z z aplikacji przy zakupach. Wczoraj byłam w rossmannie kupiłam skarpetki dziecięce i gabkę do mycia dla siebie. Więc nie wiem czy to do rossnę się wlicza, czy cokolwiek trzeba było kupić. Dziś właśnie dostałam na maila wiadomość że mam oliwkę za 1gr. Jak będę w okolicy rossmanna to odbiorę bo chetnie wypróbuję ostatnio zdarza mi się że brzuch mnie swędzi i obawiam się rozstępów.
Ta seria dziecięca też jest dobra, czytałam wiele opinii o składzie i dla dziecka kupię chyba w Rossmanie kosmetyki.Julik lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Pomocy, bo nie ogarniam 🙈
Te kaftaniki to jakaś dziwna część garderoby🤷♀️ 😅02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Lalia wrote:Kurcze, obudziłam się, patrzę, a tu 4 strony do nadrobienia 😳
Wszystko jasne, Ounai na porodówce! 😘
Kochana, najważniejsze żebyś Ty i Martusia były bezpieczne 💪 bądź dzielna i silna, ale ja wiem, że dasz radę 👍
Dixie, witaj w gronie Gorących Mamusiek 😁🔥
Przede mną dzisiaj ciekawy dzień dziewczyny, bo spotykam się z dwoma Bożenami na żywo 🤩 madziulix i Susanne przyjeżdżają do mojego miasta i o 11 jesteśmy umówione w kawiarni na ciastko 👌
Ale Ci fajne!
Mimo, że nie znam madziulix to pozdrów ja idę mnie i powiedz jej, że jej mocno kibicuje!Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Na pewno ta wiadomość niesamowicie podniosła Cię na duchu Aniu!
Miki, wyskakuj Mamusia i Tatuś czekają!Lalia lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Bardzo Ci dziękuję za te słowa bo ja oczywiście świruje że bie jest ciemniejsza. W poniedziałek mam gina i dlatego zastanawiam się nad tą będę z jednej strony nigdy nie robiłam a z drugiej będę spokojniejsza ja głupia zamiast cieszyć się z dwóch kresek nieważne jakich siedzę i wpatruje się w testy z wczoraj i dziś myślę dlaczego wciąż jest bladzioch
Witamy na pokładzie ^^ jak masz wizyte w poniedziałek to zrob bete i ja powtorz drugi raz bo gin nic nie zobaczy i jest szansa ze będzie kazal Ci zrobić dwa razy bete. A tak będzie miał 100% pewności ze jesteś w ciazy i jakieś witaminy ustalicie i następna wizytę. Tez zrobilam test, bete i szlam do gina, sprawdził na usg itd ale nic nie widział i kazal przyjść po jakimś czasie i zrobić druga bete bo najważniejszy jest przyrost. -
Annia to świetna wiadomość 😊 jesli Mikołaj zechce się pojawić nie będziesz sama 😘
O której masz badanie i usg? Czekamy niecierpliwie na wieści 😊neska7 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰