Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Podali oksy
Go girls!
Oby oxy zadziałała szybciej niż u mnie i żebyś dziś już tuliła Martusię!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 16:35
kic83, kar_oliv, Inga28, SzalonaOna, Inaa89, Nikaa92, KarolinaMaria, Stokrotka027, dmg111, Edyciak, Julik, Lalia, Annia, Anet.kaa, Sylwucha, doomi03, Ewa88 , Wik89 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
nick nieaktualny
-
Listopadowe i grudniowe mamy, generalnie zimowe, ile macie czego w rozmiarze 56? Bo tu muszę dokupic jeszcze.
Najbardziej zastanawiam się nad iloscia body krotki rękaw, uwielbiam pajace , więc chyba taki krotki rekaw pod pajac się przyda jak ciepło w domu, bo poza tym chyba zimą niepraktyczne🤔💙
💗 -
nick nieaktualnydoomi03 wrote:A właśnie dziewczyny jak to jest z tym wynikiem grupy krwi do szpitala? Muszę mieć koniecznie potwierdzony, czyli wykonany dwa razy w różnym czasie? Czy to nie jest konieczne i wystarczy jeden wynik?
Sylwucha, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Listopadowe i grudniowe mamy, generalnie zimowe, ile macie czego w rozmiarze 56? Bo tu muszę dokupic jeszcze.
Najbardziej zastanawiam się nad iloscia body krotki rękaw, uwielbiam pajace , więc chyba taki krotki rekaw pod pajac się przyda jak ciepło w domu, bo poza tym chyba zimą niepraktyczne🤔 -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Pomocy, bo nie ogarniam 🙈
Jak są zestawy klasyczne śpiochy, czyli taki pajac ze stopkami ale bez rękawów i do tego zazwyczaj są kaftaniki, to ten kaftanik zakłada się na spiocha tak? Ale pod spiochy się juz nic się nie zakłada? Czy jakies body i na to spiochy , a na to kaftanik?
Te kaftaniki to jakaś dziwna część garderoby🤷♀️ 😅 -
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Kaftanik + śpiochy to wynalazek PRL, teraz to wychodzi z mody. Kaftanik nakłada się pod spód, a na wierzch śpiochy. Podobno średnio wygodny zestaw, bo kaftanik lubi się podwijac na plecach.
No te kaftaniki to jakis bezsens , a spiochy uwielbiam 😀 no może nie spiochy te właśnie prl ale takie pajace ze stopkami to takie słodkości że oj! 👶 oby Mlody chcial w tym spać, bo jak nie to matkę serce zaboli😄Edyciak, Julik lubią tę wiadomość
💙
💗 -
nick nieaktualnyZulu, rzeczywiście niezły deal. Fakt, czasami można trafić naprawdę niezłe paki. 😊 Ja sobie zapisuję tych sprzedawców, żeby może później większe rozmiary od nich odkupić.
Co do ilości ubranek, to nie liczyłam ich jeszcze, ale wyjdzie mniej więcej tyle, co u Motylka, o ile nie więcej. Bo mam dostać jeszcze paczkę od przyjaciółki. Ja kupowałam głównie 56/62 i po kilka sztuk z większych rozmiarów. Ale ona ma mi dorzucić trochę ubranek w rozmiarze 50, bo raczej nastawiam się na wcześniaka lub małe dziecko. Więc muszę sprawdzić, czy kombinezon nie będzie za duży, bo chyba oba mam w rozmiarze 62.
Ania, no to świetna wiadomość. 😁 I jak ruszy akcja, to Twój mąż będzie chciał być przy porodzie? -
Rozmawiałam z położna. Mówi że na samym oksy marne szanse na poród boki szyjka nie jest jeszcze gotowa, ale gdyby przebić worek owodniowy to raczej urodzimy. Martwi ich tętno małej, jest w dolnej granicy normy. Oksy zwiększone do 3ml/h bo nie czuję żadnych skurczów. Jestem taka niewyspana, że zaczyna mi być obojętne jaką drogą wyjdzie. Chcę po prostu mieć to już za sobą. Mam dość tych kolejnych dni w szpitalu.SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Rozmawiałam z położna. Mówi że na samym oksy marne szanse na poród boki szyjka nie jest jeszcze gotowa, ale gdyby przebić worek owodniowy to raczej urodzimy. Martwi ich tętno małej, jest w dolnej granicy normy. Oksy zwiększone do 3ml/h bo nie czuję żadnych skurczów. Jestem taka niewyspana, że zaczyna mi być obojętne jaką drogą wyjdzie. Chcę po prostu mieć to już za sobą. Mam dość tych kolejnych dni w szpitalu.
-
Edyciak wrote:Myślę, że wystarczy jeden wynik. Teraz jak byłam w szpitalu nikt mnie nie pytał, czy mam dwa wyniki, tylko prosili o grupę krwi i tyle.
Dzisiaj mam USG. Bardzo się denerwuje czy Miki urósł.
Edytko mój mąż i ja chcielibyśmy mieć poród rodzinny, oprócz jeszcze położnej do porodu, która też mam umówiona.Edyciak lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 13:12
Lalia, Inaa89, Zulugula, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6