Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 13:09
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Anet.kaa wrote:Dziewczyny, ponawiam pytanie o ręczniczki, macie jakieś polecane? Znalazłam w sklepie gdzie mam dużo rzeczy dodane do koszyka zHubiWorld, zamawiała któraś?
Inga Ty chyba kiedys pytałaś o ręczniczek z Zary? Zamówiłaś go?
Druga sprawa to jak Wasze brwi i rzęsy? Wiem, że już ten temat był ppruszany i kilku z Was się pogorszyły ale chciałabym wiedzieć jak w późniejszych tygodniach.
U mnie jest dramat, bardzo wyjaśniały mi brwi a miałam dość ciemne, rzęsy to samo - oko jaknu rybymacie jakieś sposoby na to poza henną?
Anetka
Ja mam Babyono 100% bawełna i Ikei, mam z 4 sztuki z kapturkami.
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
SzalonaOna wrote:Ja rzęsy noszę zagęszczone, więc różnicy nie widzę. Z brwiami zero zmian. Jakie były takie są
Motylku a wagą się nie przejmuj, wiele czynników może na to wpływać tak jak pisze Domi. Zważ się za 2 dni i zobacz jak wygląda sytuacja. -
Anet.kaa wrote:Dziewczyny, ponawiam pytanie o ręczniczki, macie jakieś polecane? Znalazłam w sklepie gdzie mam dużo rzeczy dodane do koszyka zHubiWorld, zamawiała któraś?
Druga sprawa to jak Wasze brwi i rzęsy? Wiem, że już ten temat był ppruszany i kilku z Was się pogorszyły ale chciałabym wiedzieć jak w późniejszych tygodniach.
U mnie jest dramat, bardzo wyjaśniały mi brwi a miałam dość ciemne, rzęsy to samo - oko jaknu rybymacie jakieś sposoby na to poza henną?
Mi tez rzęsy się pogorszyłyzwlaszcza na jednym oku inne się zrobiły i zas mam niesymetrycznie jak je maluje i nieźle się muszę natrudzić żeby je jakos wizualnie wyrównać.
Ja ręczniczek kupilam z babyhit. Jest fajnyjeden też dostalam od kuzynki ale nie wiem skad on jest chociaż jakościowo podobny do tego mojego z babyhita
-
Kic kciuki za wizyte 😘 synek napewno ładnie przybiera 😉
My dzis jedziemy na roczek do mojego chrześniaka. Choć nie powinnam ale na szczęście blisko no i wkoncu chrześniak wiec chociaz godzinkę posiedzimy. Takze bede miala wieczorem znow co nadrabiac na forum 😉
Miłego dnia mamusie 😊😉😘kic83 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ja duzo zamowilam z hubiworld, glownie pieluchy i pielegnacje, wstawialam parę dni temu opinie ale recznika ostatecznie nie zamowilam, bo chyba mieli tylko z akuku , a czytalam, że sa średnie. Te od mamyginekolog kolezanki sobie chwalą , a po opiniach to z babyono ponoć mają fajne też💙
💗 -
Anet.kaa wrote:Muszę też pomyśleć o rzęsach bo mam jakiś "czas paszteta". Trzeba coś ze sobą zrobić. Dziś idę na henne może to coś chociaz trochę da, a jak nie to albo przedłuże albo zrobię lifting rzęs.
Motylku a wagą się nie przejmuj, wiele czynników może na to wpływać tak jak pisze Domi. Zważ się za 2 dni i zobacz jak wygląda sytuacja.
Ja brwi i rzęsy ok mam, ale skóra sucha jak papier. Ile bym kremów nie nakładała to ulga na chwilę, aż twarz mnie boli czasami. Chodzę i ja tylko smaruję.
Włosy podobnie, ale tu na plus bo się nie przetłuszczają w ogóleO ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Ja brwi i rzęsy ok mam, ale skóra sucha jak papier. Ile bym kremów nie nakładała to ulga na chwilę, aż twarz mnie boli czasami. Chodzę i ja tylko smaruję.
Włosy podobnie, ale tu na plus bo się nie przetłuszczają w ogóle
Ja tez mialam strasznie suchą skórę twarzy, az w platach mogłam ściągać.. kupilam z miesiac temu taki koktajl polecany przez mameginekolog i u mnie się sprawdzil, mimo że używam nieregularnie.
Może za dużo tych kremow i efekt jest odwrotny, ja tak zawsze mam z dłońmi, że im wiecej smaruję tym bardziej są suche .
A tu nazwa tego kremu:
NACOMI Aqua Hydra Skin Nawilżający koktajl 3w1💙
💗 -
Zulugula wrote:Ja tez mialam strasznie suchą skórę twarzy, az w platach mogłam ściągać.. kupilam z miesiac temu taki koktajl polecany przez mameginekolog i u mnie się sprawdzil, mimo że używam nieregularnie.
Może za dużo tych kremow i efekt jest odwrotny, ja tak zawsze mam z dłońmi, że im wiecej smaruję tym bardziej są suche .
A tu nazwa tego kremu:
NACOMI Aqua Hydra Skin Nawilżający koktajl 3w1
Normalnie to dwa razy dziennie, na dzień i na noc się smarowałam, ale od od jakiś 3 tyg to mega sucha, a zawsze miałam właśnie bardziej tłusta skórę. Chyba Bobo zabiera mi całą wodę z organizmu 😁
Zobaczę ten kremO ❤️
Z ❤️ -
Ja zamówiłam ręczniki z hm 😊 wydają się być okej, ostatnio mama była i mówi że kupiła mi 3 ręczniki dla małego 🙊🙄 także będę miała 5 😂 -
U nas zaczynają się bóle brzucha i to w nocy tylko. Dzisiaj do 4 się bujaliśmy. Raz ja, raz mąż. Do 2 wisiała cały czas na cycu. Potem ulewała, od 2 już cyca nawet nie chciała tylko tulenie. Ale potem jak już bąki wyszły tak spala 4,5h. Rano uwaliła kupę, przewijam ją, pupa czysta a ona dalej ciśnie. Zdążyłam złapać a ona sika, poszłam po ubranko a tu cały przewijak w kupie, bo jednak stwierdziła że jeszcze jej się chce 😂
Teraz mam pytanie. Które firmy robią ubranka na małe 56? Kojarzycie jak Next wypada? Pepco na pewno. Miała mieć 4kg, ja już prałam i pasowałam 68 a ona mi w 56 z H&M pływa. No masakra, ja się w życiu takiej kruszyny nie spodziewałam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2020, 10:43
Lalia, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:U nas zaczynają się bóle brzucha i to w nocy tylko. Dzisiaj do 4 się bujaliśmy. Raz ja, raz mąż. Do 2 wisiała cały czas na cycu. Potem ulewała, od 2 już cyca nawet nie chciała tylko tulenie. Ale potem jak już bąki wyszły tak spala 4,5h. Rano uwaliła kupę, przewijam ją, pupa czysta a ona dalej ciśnie. Zdążyłam złapać a ona sika, poszłam po ubranko a tu cały przewijak w kupie, bo jednak stwierdziła że jeszcze jej się chce 😂
Teraz mam pytanie. Które firmy robią ubranka na małe 56? Kojarzycie jak Next wypada? Pepco na pewno. Miała mieć 4kg, ja już prałam i pasowałam 68 a ona mi w 56 z H&M pływa. No masakra, ja się w życiu takiej kruszyny nie spodziewałam!
Hm generalnie ma zawyzoną rozmiarówkę 56 hm jest jak 62 inne -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 13:10
Ounai lubi tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Edyciak wrote:Chyba z Sinsay są mniejsze niż wskazuje rozmiar..
Ounai, cóż, czyli jest wesoło. 😂
Ile pampków ci schodzi na dobę? Nie płacze mała po jednym siku, że ma mokro?
Julik, dziękiBo dzisiaj będę zamawiacie dresy synowi to coś bym wrzuciła do koszyka.
A Smyk wiecie jak wypada może?Edyciak lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Zulugula wrote:Czytam książki i teorie znam 😀 tylko w praktyce nic nie potrafię
To samo przyjdzie, ja sie nichego nie uczylam,nie czytalam lektor ,nie miałam położnej tyle co mi w szpitalu powiedziały na pogaduchach położne. Wszystko samo przyszło,taka już nasza natura 💪💪💪 Pierwsze dni są cięższe ale szybko dochodzi się do wprawy zobaczysz nie ma co się bać! Chodź wiem że nie łatwo 🙂Zulugula lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
A któraś pytała jak się wózkiem jeździ. To mogę powiedzieć, że mimo tych wielkich kół jest to typowo miejski wózek. Ma bardzo twardą amortyzację. Dobrze, że gondola ma gruby, miękki materac bo jak wjechaliśmy na trawnik to tak młodą wytelepało, że tylko patrzyłam czy nie ulewa 😂
Smoczki - podajemy młodej bo robiła sobie smoka z mojej piersi. Lovi odrzuciła, pasuje jej tylko bibs. Jeszcze może spróbujemy jakieś inne, a jak nie to zostaniemy już przy tych.SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc