Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
casteam wrote:Moja pannica to tak buszuje po brzuchu ze szok. Wszystko mnie boli w srodku
Ja dzisiaj jestem Birthday Girl 💃
36 lat 🙈 -
Annia wrote:Dziękuję Wam. Po prostu to 2 cm rozwarcie i brak szyjki od tygodnia narobiły mi nadziei, że to kwestia dni, a jak widać, to nie jest takie proste.
Stokrotka027, Annia lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Dziękuję Wam. Po prostu to 2 cm rozwarcie i brak szyjki od tygodnia narobiły mi nadziei, że to kwestia dni, a jak widać, to nie jest takie proste.
Poza tym czytając internet oszaleć można: za małe ruchy dziecka to źle, intensywne ruchy dziecka to też źle, leniwe ruchy dziecka źle, ale gwałtowne ruchy dziecka też źle. 🤦♀️Annia, Ounai, Wik89 lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Kic
Ja to bym mogla równo miesiąc i dzień po tej dacie. 11.11.2020 też by było ładnie i zabawnie xD miałabym świąteczne dziecko 😂
Casteam
Wszystkiego Najlepszego😘
Dzudi
Kciuki ✊✊✊
Annia
Jejku, toż to dosłownie jeszcze moment i Mikołaj będzie też już z Wami. Jak te Wasze ciążę, Twoja i Ounai, przeleciały w mgnieniu oka 😮Lalia lubi tę wiadomość
-
Zulugula widzę ,że też masz Hashimoto ,możesz mi napisać jak to jest u Ciebie czy biezesz też jod ?Starania od 2018
14-15 tydz💔,8tydz💔,5 ciąż biochemicznych
Hashimoto,nk 22,kir aa
👨🦱Polimorfizm apal genu igf 2 w obu allelach
Leki luteina,duphaston,encorton,accofil,heparyna,acard -
kic83 wrote:U mnie dobrze, mam letrox znów zwiększony z 37,5 do 70 tym razem, przez chorą tarczycę mam mniej sił ;/ albo przez stopień zaawansowania ciąży.
Szukam właśnie leżaczka bujaczka huśtawki, bo pożyczyłam ją koleżance 5 lat temu i zepsuła ;/ więc kolejny wydatek, a taka huśtawka była zbawieniem dla moich rąk.
Męża dziś wysyłam do Ikei po parę rzeczy, kupiliśmy allegro smart, i muszę jeszcze parę pierdół kupić.
ps. moja doktor wczoraj mówi, to co decyduje się Pani na wcześniejszy poród? A ja, że chciałabym, to ona na to, że 3-4 razy dziennie proszę z mężem uprawiać seks, zaśmiałam się, nigdy w życiu tyle razy nie uprawiałam
Mówię wczoraj do mojego K czy jak trzeba będzie, czy mnie przeleci. Popatrzył na mój brzuch i mówi, że jak lekarz będzie KAZAŁ, to tak. On myśli, że tym badylem dzieci poodbija 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2020, 12:53
dmg111, calanthe, kic83, Edyciak, Zulugula, Lalia, Inaa89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Faceci hahahha 😂😂😂 Mój mi ostatnio przychodzi jak przeżywałam, że młoda wróciła na górę i "jeśli chcesz, to teraz jest ostatnia szansa na seks, bo potem znowu się odwróci i nie będę szturchał córki", booooooze 😂😂😂
dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:3-4 razy dziennie?! My w czasach największej chcicy tyle się nie bzykalismy 😂
Mówię wczoraj do mojego K czy jak trzeba będzie, czy mnie przeleci. Popatrzył na mój brzuch i mówi, że jak lekarz będzie KAZAŁ, to tak. On myśli, że tym badylem dzieci poodbija 😂Ja jestem już tak zdesperowana, że bym była w stanie spróbować. 😂
Sylwucha, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Mój też nie chce, boi się.
Ja jestem już tak zdesperowana, że bym była w stanie spróbować. 😂
Annia, Nikaa92, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Hahahahhahahaha, oni są nienormalni 😂😂😂
A spróbujcie przypadkiem wystrzelić w odpowiedzi, że maja za krótki "interes" zeby dosięgli dziecko, to stwierdza ze umniejszamy ich męskości, bo przecież oni wszyscy takie "king kongi" 😂Annia, Sylwucha, dmg111, Lalia, edka85 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Doomi, mój mąż się urodził 2.11,a brat 11.11 i zawsze jest problem żeby ogarnąć tort 😂 Chyba, że się piecze samemu 😎😉
Sylwucha, Edyciak lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
doomi03 wrote:A spróbujcie przypadkiem wystrzelić w odpowiedzi, że maja za krótki "interes" zeby dosięgli dziecko, to stwierdza ze umniejszamy ich męskości, bo przecież oni wszyscy takie "king kongi" 😂
Annia, doomi03, dmg111, Lalia, edka85, Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaggie, ta opcja nr 2 wydaje się być sensowniejsza, bo nie będziecie musieli się tak kisić w sypialni, a w pokoju dziecka wstawisz sobie fotel na spokojnie. I nie będziecie musieli za pół roku się przemeblowywac, bo to też różnie może wyjść. Może mały się nie da tak szybko wypędzić z sypialni. 😄
Casteam, taka Calineczka kończy już 36 lat. 😊 To musi być pomyłka 😄 ale wszystkiego najlepszego i celebruj ten dzień z rodziną. 😊
Dzudi, trzymam kciuki, by to było to. 😊 Widziałam, że faza lutealna ci się wydłużyła i tak przypuszczałam, że do nas zawitasz. 😉Dzudi lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Moja syn urodził się w Wigilię i tort muszę zamawiać w listopadzie bo wszędzie zapisy na Święta, to jest jazda dopiero.
-
Nawet nie mówcie mój mąż nawet palcem się mnie nie dotnął od tygodnia bo jeste w ciąży próbowałam oczywiście ale nie bo się boi. A to dopiero początek. Pomocy !!!
Ps. Pytanie: gin będzie pytać jutro o jakieś dokumenty z poprzedniej ciąży? Mam coś sobie przygotować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2020, 13:38
-
Dziewczyny, niekiedy dobijajcie Ani tym że tygodniami chodzi się z takim rozwarciem i nic się nie dzieje. Przypomnijcie sobie jak same się czułyście na koniec i jak Was takie gadanie dobijało. Naprawdę, to w niczym jej nie pomaga. Sama pamiętam jak mnie do szału doprowadzało jak dziewczyny pisały "czemu nie zrobią Ci tej cesarki". Niby nic, ale jak chcesz rodzić SN i musisz czekać to nawet taki tekst irytuje. I jeszcze rozumiem jak tak mówi ta co nie rodziła bo nie wie co czuje kobieta w 9 miesiącu ciąży, ale jak się słyszy to od tej która to przeszła boli bardziej.
Annia, zadzwoń do teściowej, skoro ostatnio stres zrobił Ci 2cm rozwarcia to może jak teściowa podniesie ciśnienie wyjdzie 4cm 😂Annia, Edyciak, Sylwucha, KarolinaMaria, dmg111, Lalia, Inaa89, Ewa88 , Martt95, Julik, Lulu83 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Riki wrote:Przepraszam że tak wpadam ale mam pytanie do dziewczyn z Hashimoto .Czy suplementujecie jod w ciąży ,jak to jest bo czytam i są różne opinie .Bardzo proszę o odpowiedź.
Tak, ja biorę preparat Symvital Mamma, tam jodu jest 133% dziennego zapotrzebowania.
A czemu pytasz?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwucha wrote:3-4 razy dziennie?! My w czasach największej chcicy tyle się nie bzykalismy 😂
Mówię wczoraj do mojego K czy jak trzeba będzie, czy mnie przeleci. Popatrzył na mój brzuch i mówi, że jak lekarz będzie KAZAŁ, to tak. On myśli, że tym badylem dzieci poodbija 😂
No ja też jak głupia się spojrzałam na tą Panią doktor, a jak mężowi o tym powiedziałam, to powiedział, że tyle razy dziennie to przecież niemożliwe 😂🙈
Annia
ja chyba w tym 37/38 bzyknę się, a nóż coś z tego będzie 😉😂Annia, dmg111, Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność