Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Tutaj wszyscy na tym cholernym oddziale powtarzają że jestem w 7 tc i mam mieć zdrowy zarodek z bijącym serduszkiem a tu w macicy pusto tłumaczę im że owulacja była najpewniej w 30dc więc to jest najwyżej 5 tc a beta wtorkowa była 144 ale nikt mnie nie słucha wszyscy mi mówię że na 100 procent nie mam na co liczyć
W szpitalu na pewno zbadają ci betę. Jeśli będzie rosła, to będą obserwować.
A w razie czego pamiętaj, że masz prawo odmowy czegokolwiek. -
Inaa89 wrote:A nie wyrównują? To nie jest zależne od Cb ze nie masz jeszcze peselu? Mi sie wydaje ze jak siostra rodzila rok temu w sierpniu i składała we wrzesniu to jej wyrownali.
W ogóle młody ma taką manię skakania nad małą i ciągle mu powtarzamy ze nie wolno. No i dzisiaj skakał i przewrócił się 0,5cm od niej. Mąż nakrzyczał na niego, ja utuliłam i wytłumaczyłam że teraz widzi sam dlaczego nie wolno, biedny tak się przestraszył, że położył się, zakrył poduszka, mąż coś mówi do niego, patrzymy a on z przerażenia zasnął.SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Jednorożec89 wrote:Gin podejżewa cp. Szpital na cito właśnie się pakuje
Kochana mówiłaś że mialas bardzo pozna owulacje prawda? Może nie byc jeszcze widać pęcherzyka, więc jeszcze nie ma co wyrokować. Niech sprawdzają Ci przyrosty bety i usg i niech dadza chwile czasu, bo może byc tak ze do tygodnia ten pecherzyk sie jeszcze pokaże w macicy jak trzeba. Ja w to wierzę.Sylwucha, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Gagatko nie doszukuj się, bo raz , ze późno miałaś owulke, a dwa potem dzidzia rośnie sobie w swoim tempie:)
Biedronka, dziwne że Cie nie słuchają w tej kwestii późnej owulacji , która jest kluczowa! Trzymam kciuki ale dla mnie to pewniak , ze jest za wcześnie ✊
Lalia haha widzę, że ostatecznie to samo przezylas z tym wyborem 😀 muuvo są super ale u nas minimalna przewagą wygrał balios, ale cos mały rabat Wam dał , nam policzył za ten sam muuvo i fotelik z bazą nie całe 3700 a fotelik byl sporo droższy od avionauta. Za sam wózek mielibyśmy 1999, a cena katalogowa 2348, bobowozki 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 16:29
Lalia lubi tę wiadomość
💙
💗 -
Biedronko, ile chcą Cię trzymać w szpitalu? Badali betę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 16:25
-
doomi03 wrote:Kochana mówiłaś że mialas bardzo pozna owulacje prawda? Może nie byc jeszcze widać pęcherzyka, więc jeszcze nie ma co wyrokować. Niech sprawdzają Ci przyrosty bety i usg i niech dadza chwile czasu, bo może byc tak ze do tygodnia ten pecherzyk sie jeszcze pokaże w macicy jak trzeba. Ja w to wierzę.
Jakbym liczyć według terminu małpy z 12 lipca to ich teoria się zgadza ale owulacja była dwa tygodnie później niż powinna tyle że gin widzi coś w jajniku.
No nic wzięli mi betę jak będzie wynik wszytko się wyjaśni -
Sylwucha wrote:Biedronko, ile chcą Cię trzymać w szpitalu? Badali betę?
Badali.
Nie wiem wiem mój gin będzie jutro na oddziale i powiedział że przyjdzie do mnie i porozmawiamy rano na obchodziedoomi03 lubi tę wiadomość
-
Jednorożec, teraz mi się przypomina sytuacja z moją kuzynka. Ona była co prawda późno u lekarza, ale jej z terminu @ wychodziło, że ma 10 tydzień, a na pierwszym usg okazało się, że to dopiero 7+ kilka dni, nie pamiętam dokładnie ile, bo miała bardzo późno owulacje przed samą @"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Jakbym liczyć według terminu małpy z 12 lipca to ich teoria się zgadza ale owulacja była dwa tygodnie później niż powinna tyle że gin widzi coś w jajniku.
No nic wzięli mi betę jak będzie wynik wszytko się wyjaśni
-
Zulu, mi też się wydaje, że rabat to nam mogli większy trochę dać 🤦♀️ bo on nam mówił, że wózek 2499 a da za 2399, adaptery 99 zł a dał za 1 zł, a fotelik chyba 1379 a dał za 1300 zł 😅 no ale grunt że cokolwiek spuścili i że już z głowy 😁 ale obsługa była petarda 👌 zarówno jeśli chodzi o wózki, to gość mi pokazywał wszystko co chciałam, a rządziłam ostro 🤣 nawet mu mówiłam, że upierdliwa jestem, a on że właśnie nie, że fajnie że wiem czego chcę bo to ułatwia 😁 a gość od fotelików też super, wymierzył, wyjaśnił, kazał próbować mi, próbować mężowi, naprawdę nas nie zbyli 👍
Biedronko, jeśli miałaś późno owulację to faktycznie może być za wcześnie, mocno trzymam kciuki żeby beta rozwiała wątpliwości i za kilka dni kropek pokazał się w macicy 😘
Ounai, Martusia jest przesłodka 😍Zulugula, Ounai lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Melduję się z oddziału popłakałam trochę ale dzięki wam robię analizę mojej sytuacji.
Dzisiaj jest 18dpo beta w czwartek była 144 tylko że on widzi coś podejrzanego w jajniku plus brak czegokolwiek w macicy . Macica jest powiekszona i grube endometrium.
Trzymam się tej nadziei jak brzytwy ale na nic nie liczę
A beta w sobotę mogła wynieść około 290, a w poniedziałek czyli dziś około 600. To za mało na widoczny pęcherzyk! Pęcherzyk widać w macicy od bety 1000.... Nie daj sobie wmówić że coś jest nie tak!Sylwucha, doomi03, dmg111, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Moje nowe nabytki, kokon z zestawem i ciuszki już na r. 68. Fajny 5-pak z Cartersa z zalando na krótki rekaw za 89 zl i 2-pak spodenek name it za 54. Reszta z hm, 3 pak na długi rękaw, zestaw z czapeczka i body-sukienka 😊
Zulugula, Wik89, Inga28, Annia, Inaa89, kic83, Sylwucha, Edyciak, Lalia, Ounai, Ewa88 , doomi03, Julik, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Gagatka wrote:Dziewczyny, a ja sie zestresowałam, ze mała mało rośnie
pewnie bez sensu, bo doczytalam, ze po 14 tc crl nie jest miarodaje, ake zdążyłam sie nakręcić
Gagatko
na spokojnie, naprawdę, wszystko jest dobrze, zobaczysz, nie ma się czym martwić, zarówno córka, jak i syn u mnie zawsze byli do tyłu 😚Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOooo masz kokon który. Mi się podobał! Chciałam Rożek w ten wzór, kokon. I. Rogala do karmienia 🤦♀️
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Biedronko, mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok, skoro mialas tak pozną owulacje, to przeciez powinni to wziac pod uwage
Ounai, Marta jest boska 😍
Edyciak, dzieki za polecenie tej szkoly Renort, wlasnie pomyslalam dzis o tym, zeby w przyszlym tygodniu wybrac sie do osteopaty w razie czegoEdyciak, Ounai lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyU nas wszystko ok. U okulisty super, kontrola w marcu, póki co nic się nie dzieje.
W żłobku fajnie. Jutro ja prowadzę 8-10, ale jak nie będzie płakać to mam ja zostawić do końca (nie sądzę żeby rozpaczała)
A zaraz zbieram się i jadę do klientki robić rzęsy. Wrócę wieczorem, położę dzieci spać wcześniej i jutro zaczynamy rytuały 💪😍kic83, kar_oliv, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość