Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyciak wrote:Ale tanio. A jak z jakością? Kokon jest taki puchaty?
Tanio, no nie wiem czy tanioKokon ta obręcz jest średnio twarda, tutaj już subiektywnie każdy musiałby ocenić mi tam pasuje. Kocyk mógłby być większy 😀 Minky fajne, ta druga strona taka sztywniejsza w dotyku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 17:18
-
Matką wariatka
Włożyłam sobie w majtki głośnik i chodzę tak, Synek słucha kołysanki 😂 mam nadzieję, że się obróci i znów będzie głową w dół 💙Zulugula, kar_oliv, Annia, calanthe, Lalia, KarolinaMaria, Inaa89, doomi03, Sylwucha, Anet.kaa, Marti29, Ounai, Gagatka, Nikaa92, Edyciak, Julik, dmg111, Lulu83 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Matką wariatka
Włożyłam sobie w majtki głośnik i chodzę tak, Synek słucha kołysanki 😂 mam nadzieję, że się obróci i znów będzie głową w dół 💙Zulugula, calanthe, kic83, doomi03, Anet.kaa, Sylwucha, Nikaa92, Julik, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Edyciak wrote:Ja się zastanawiam, czy do tej kliniki Renort nie umówić się odnośnie mojej skracającej się szyjki... Pewnie mają jakieś sztuczki. 😉 Tylko że do Wawy mam 150 km, więc podróż i tak by popsuła efekt raczej... 😕
Edyciak lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kic, pomyślałam to samo, czy odczuwasz dodatkowo wibracje 🤣🤣🤣
Annia, to piąteczka 😁 u nas też gondola XL tylko szara 👌
Kar, cudna dzidzia 😍
Piękne te ubranka macie dla dzidzioli 😍😍😍Annia, kic83, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Prywatnie całą ciążę chodzicie do ginekologa?
Ja tak, jak wyszedł mi test to wszystko było zamknięte, nawet większość prywatnych gabinetów. A chciałam ginekologa ze specjalizacja z endokrynologi i ogaraniajacego mutacje, pracującego w szpitalu i uprawniami do usg prenatalnych. Na szczęście ten akurat przyjmował nadal. Wcześniej zadzwoniłam do innego lekarza co robił mi drożności jajowodów to powiedział że w szpitalu wziął urlop, prywatnie nie przyjmuje, w luxmedzie też nie, żebym sobie betę zrobiła i jakby coś się działo to szpital, a on mnie nie przyjmie. A jak na lekach, nie wiedziałam co brać dalej co nie, wiedziałam że heparyne potrzebuję, więc już tego lekarza odpuściłam sobie, mimo że miałam go w abonamencie i wizyty i większość badań bym miała za darmo, a on dopiero w czerwcu zaczął przyjmować to bym od marca sporo na niego czekała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 17:34
O ❤️
Z ❤️ -
Dziewczyny jestem załamana. Niby wszystko ok, dziecko fajne, zdrowe... Ale wyszły mi jakieś dodatkowe skurcze serca nadkomorowe. Lekarz mówi, że niby na tym etapie czasami tak jest, bo to serce uczy się dopiero pracy i 95 % takich przypadków kończy się tym, że te skurcze mijają, ale ja chyba dostanę zawału.
Lekarz zaproponował mi za free 3 prenatalne w szpitalu tylko muszę załatwić skierowanie i powiedział, że tam sprawdzi echo serca. Ale ja nie wiem jak ja wytrzymam 5 tyg. Co proponujecie 😭😭😭😭😭"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Beta podobno 1032 . Teraz zgłupiałam całkiem
SzalonaOna, dmg111, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Natisz wrote:Dziewczyny jestem załamana. Niby wszystko ok, dziecko fajne, zdrowe... Ale wyszły mi jakieś dodatkowe skurcze serca nadkomorowe. Lekarz mówi, że niby na tym etapie czasami tak jest, bo to serce uczy się dopiero pracy i 95 % takich przypadków kończy się tym, że te skurcze mijają, ale ja chyba dostanę zawału.
Lekarz zaproponował mi za free 3 prenatalne w szpitalu tylko muszę załatwić skierowanie i powiedział, że tam sprawdzi echo serca. Ale ja nie wiem jak ja wytrzymam 5 tyg. Co proponujecie 😭😭😭😭😭Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Jednorożec89 wrote:Melduję się z oddziału popłakałam trochę ale dzięki wam robię analizę mojej sytuacji.
Dzisiaj jest 18dpo beta w czwartek była 144 tylko że on widzi coś podejrzanego w jajniku plus brak czegokolwiek w macicy . Macica jest powiekszona i grube endometrium.
Trzymam się tej nadziei jak brzytwy ale na nic nie liczę
Jak w czwartek byla beta 144 to zdecydowanie jeszcze za wcześnie na pecherzyk, bo jesli nawet sie podwojalaby to dziś by miala coś ponad 500, a pecherzyk jest powyżej tysiąca widoczny, najlepiej kolo 1,5 tys. Ja mając bete 1800 ponad dzień przed wizytą na usg mialam tylko pecherzyk 5 cm ledwie jeszcze bez zarodka czy cialka żółtego. Wiec spokojnie, myślę ze jeszcze czas. Za kilka dni do tygodnia na pewno się pojawi w macicy ✊ -
kar_oliv wrote:
Oooo Jejku jaka wyrazna buźka i paluszki 🙂kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:A czy ten głośnik wibruje? 😎
niestety nie
mąż powiedział za to , że jak to ma pomóc to może mi wibrujący kupićLalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai jesteś na bieżąco możesz mi proszę napisać jak z dokumentami po porodzie co kolejno i gdzie ?
Jakich dokumentów trzeba żeby zarejestrować dziecko w urzędzie nadać imię i dostać nr pesel ?
Jakie dokumenty wysyłamy do pracodawcy ?
I jakie dokumenty są potrzebne do uzyskania 500+ ?
I czy to wszystko co się załatwia ?DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Annia wrote:Trzymaj się dr W., podobno w kwestii serduszka i ewentualnych problemów to on jest w Opolu najlepszy. Czy mówił coś o częstszej kontroli? Za ile kazał zrobić to Echo serca płodu? Będzie dobrze, jeśli on mówi, że w 95% to się normuje to są naprawdę dobre rokowania. Wiem, że do czasu następnego badania będziesz kłębkiem nerwów, ale staraj się myśleć pozytywnie o tych 95% szansy, że to się wycofa."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Angelaaaa wrote:Prywatnie całą ciążę chodzicie do ginekologa?02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰