Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Kic, bo pewnie też jak wariatka skupiasz się na tym jak młody leży, czy Ty to wyczuwasz? Bo czuję się jak wyrodna matka, że nie wiem jak ona tam leży 🤦🏻♀️ Niby skupiam się na tym gdzie są kopniaki, ale one co chwilę są gdzieś indziej 🤦🏻♀️
Dmg
A co ja mam powiedzieć? drugie dziecko a nawet nie wiedziałam, że syn mi fikołka zrobił 🤦🏻♀️
Ewidentnie widać takie wybrzuszenie, ja wczoraj i dziś mam na górze niestety (mąż mnie zmacał i kazał znów głośnik wsadzać w majtki i świecić na niego latarką z dołu)
dmg111, Inaa89, Iryska lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Kicku, u mnie tak samo słaba noc jak ostatnio. W dzień ta noga mnie nie boli a w nocy czuje się jak stara baba.
Ja na razie nie dokupuje ubranek 50, jak będzie mi się topił w rozmiarze 50/56 to wtedy mąż ekspresowo dokupi szopy pracze ze Smyka.
Sylwia, Kic a jak wasze noce?
Irysko a co u Ciebie?
Edyta a jakie zalecenia? Dobrze, że z szyjka nie jest gorzej. Kiedy następna wizyta?
Biedronko dobre wieści! Czekamy na jutro, tak?
Dokładnie jutro beta i usg i jak wszytko będzie ok to może we czwartek będę w domu .
Powiem szczerze że nabrałam nadziei że jednak bedzie dobrze
Annia lubi tę wiadomość
-
Ania, umówiłam się do dr W. Na 12 października. Będę wtedy miała 28+0. To trochę więcej niż 5 tyg, ale on mi mówił, że zrobi mi wtedy to 3 prenatalne więc musiałam tak się wbić w termin, bo przecież wcześniej nie dałby rady zrobić pomiarów.
Jutro zapytam mojego lekarza kiedy mam się umówić wcześniej jeszcze na echo serca, zobaczę co mi poleci
Edit. Nie mam jeszcze skierowania, ale mój lekarz wypisze mi ze szpitala na luzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2020, 10:38
Annia, Sylwucha, doomi03 lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1

-
Inga nie wiem czy interesuje Cię temat ale jeśli zbiorą się chętnę to od 16 września rusza szkoła rodzenia na Brochowie dla rodzących w grudniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2020, 10:41
-
Doomi
kupiliśmy taki przewijak, mąż mi go na biało przemalował, no i myślę o przewijaku na niego w naszym wzorze, tym bardziej że jest dwustronny, zakochałam się
Annia, Natisz, Inaa89, Lalia, Marti29, Sylwucha, dmg111, doomi03, Julik lubią tę wiadomość
[/url]

Edyciak wrote:O to duża klucha. 😉
Hmmm czy ja wiem 😊 dr wlansie mówił ze jest malutka ale w normie 😊
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia
cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym
1.5kg 
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
A nie uzywasz jakiegos innego plynu do higieny intymnej? Powiem Ci, że ja kiedyś zmieniłam na laktacyd, to myślałam, że mi cipke rozerwie - tak piekło 🤔Natisz wrote:Kic piękny zestaw ❤️
Edytka, super wiadomość! Ja to jutro mam wizyte o 20 dopiero 😃
Czekam na wyniki moczu, zrobiłam też posiew. Czuję że mam jakieś zapalenie, nie wiem czy to pęcherz czy pochwa, ale niestety mnie piecze 😭 -
Anet.kaa wrote:Dziewczyny, zaczełam się martwić, w ciągu ostatnich 2 tygodnich przytyłam po 1 kg na tydzień.
Nie objadam się jakoś strasznie, miałam sporo ruchu i ten przyrost mnie martwi jeśli się utrzyma 😮😮😮
Mam nadzieje, że to dzidziuś wystrzelił, w co jednak wątpie.
A druga sprawa, czy lactulose zawsze na Was działa? U mnie spowodowało tylko turbo bąki i nic więcej...
A ile jej wypiłaś? Może za mało?? Jak wypiłam tylko jedną łyżkę to też mnie nie ruszyło....12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Jednorożec89 wrote:Dobra jestem po kontrolnym usg. I sprawa jest taka: płynu poza macicy jest dużo mniej niż wczoraj. Coś jest na prawym jajniku może torbiel a może ciąża się tam rozwija i jest baaaaaardzo maleńki pęcherzyka w macicy.
Jutro powtórka bety i powtórka usg i jeżeli beta rośnie ładnie a to coś na jajniku się nie powiększa się to idę do domu
Ten pecherzyk na pewno jutro będzie większy
wszystko musi być dobrze
-
dmg111 wrote:A te wybrzuszenia to są ich posladki/plecki czy głowa? Bo mam problem z określeniem 🤦🏻♀️
Idę po latarkę, dzisiaj jeszcze nie świeciłam 😂
Pol dnia na czworaka klecze i ruszam biodrami, by się majgła 😂
to główka jest dlatego położenie miednicowe
a na dole są wtedy pośladki, jak mnie wczoraj doktor palcami badała to mówi, no rzeczywiście siedzi sobie po turecku, główka na górze
włącz sobie w telefonie latarkę + plus muzykę i połóż telefon na podbrzusze
mój jakby się przemieszcza, ale czy aby na pewno? sama nie wiem
dmg111 lubi tę wiadomość
[/url]

Myślę, że 5 czy 6 tygodni nie robi wielkiej różnicy. A w szpitalu się umówiłaś do niego, tak? Ja dla spokoju bym poszła jeszcze do tej na Śląsku co twój lekarz polecał w międzyczasie (o ile np powie, że to echo możesz zrobić np za 2-3 tygodnie), żeby mieć kilka opinii.Natisz wrote:Ania, umówiłam się do dr W. Na 12 października. Będę wtedy miała 28+0. To trochę więcej niż 5 tyg, ale on mi mówił, że zrobi mi wtedy to 3 prenatalne więc musiałam tak się wbić w termin, bo przecież wcześniej nie dałby rady zrobić pomiarów.
Jutro zapytam mojego lekarza kiedy mam się umówić wcześniej jeszcze na echo serca, zobaczę co mi poleci
Edit. Nie mam jeszcze skierowania, ale mój lekarz wypisze mi ze szpitala na luzie
Ale naprawdę myślę, że wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, że nie ma żadnej wady serducha.
Kic ale śliczny. 💕 Ile wy macie m2, że Wam się wszystko tak ładnie mieści?
Natisz lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Mi też! Ja mogę tylko z AA albo z Sorya Lactissima!Sylwucha wrote:A nie uzywasz jakiegos innego plynu do higieny intymnej? Powiem Ci, że ja kiedyś zmieniłam na laktacyd, to myślałam, że mi cipke rozerwie - tak piekło 🤔Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:Inga nie wiem czy interesuje Cię temat ale jeśli zbiorą się chętnę to od 16 września rusza szkoła rodzenia na Brochowie dla rodzących w grudniu.
Dzięki za informacje, ciagle mam dylemat co zrobić ze szkołą rodzenia
a Ty się wybierasz?
-
Kochana nie używam, leakrz mi zabronil.. Wczoraj się ogoliłam nowa maszynka i od tego momentu mam problem 😭Sylwucha wrote:A nie uzywasz jakiegos innego plynu do higieny intymnej? Powiem Ci, że ja kiedyś zmieniłam na laktacyd, to myślałam, że mi cipke rozerwie - tak piekło 🤔"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1

-
Tak chce zrobić, jutro zobaczę kiedy mój lekarz zaleci to echo serca i zobaczę jeszcze jak jutro będzie serduszko biło. Tak umówiłam się do niego do szpitala. Matko mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo w nocy źle spałam.. Przez to wszystko zapomniałam, że dziś mam jechać rano wypełnić dokumenty na szkole rodzenia.Annia wrote:Myślę, że 5 czy 6 tygodni nie robi wielkiej różnicy. A w szpitalu się umówiłaś do niego, tak? Ja dla spokoju bym poszła jeszcze do tej na Śląsku co twój lekarz polecał w międzyczasie (o ile np powie, że to echo możesz zrobić np za 2-3 tygodnie), żeby mieć kilka opinii.
Ale naprawdę myślę, że wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, że nie ma żadnej wady serducha.
Kic ale śliczny. 💕 Ile wy macie m2, że Wam się wszystko tak ładnie mieści?
Kic, przewijam śliczny ❤️❤️❤️❤️❤️"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1

-
Annia, ja już się nastawiam, że moje noce są do dupy. Nie śpię praktycznie do rana. Złapie jakaś godzinę czy dwie w ciągu dnia. Nad ranem miałam jakieś dziwne bóle brzucha jakby delikatne miesiączkowe. Ale się uspokoiło 😶 Mam nadzieję, że szarańcza wytrzyma jeszcze przynajmniej 3 tygidnie.
A jak u Ciebie? Coś się rozkręca czy nadal spokojnie? 🤔 Ciekawe co N. na to powie? -
Annia
75m2, otwarty salon, otwarta kuchnia (kusi mnie żeby zrobić z tego sypialnie kiedyś dla dziecka, ale mąż mówi ze się nie da), wc, łazienkę, pokój córy, nasza sypialnia.
Jak już zrobimy kącik dla synka w naszej sypialni to Wam pokaże
Jest miejsce na naszą szafę, dwie szafki nocne, łóżko, będą dwie komody Malm (okazało się że jeszcze jedna na styk nam się zmieści, Chicco next to me, i ten przewijak).
Jak się dziś czujesz?
Annia, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]

Czyli cos jest nie tak z tym plynem 🤔 Mi teraz bardzo podszedł z ziaji dla ciężarnych.Annia wrote:Mi też! Ja mogę tylko z AA albo z Sorya Lactissima!