Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Ja ciągle mam nadzieję, że nie doczekam poniedziałkowej wizyty. 😂 Wyślesz mi na priv swój numer telefonu, żebym w razie czego mogła Ci od razu dać znać jakbym odwoływała wizytę? Na razie nic nie czuję, żeby się działo.
Dobrze, że u Ciebie te bóle przeszły! Twoje księżniczki niech jeszcze posiedzą, a mój mały książę niech już wychodzi. 🤗
Annia lubi tę wiadomość
-
Nadrabiam Was jak młoda wisi na cycu ale doszłam do połowy. Mąż pojechał do pracy zawieźć część dokumentów chociaż i znowu jestem z dwójką sama. Młody rano mówił że dalej go boli więc został w domu. Ale teraz jak powiedziałam że posmaruję mu maścią to mówi że już nie boli
Tak czy siak jest poprawa. Całe szczęście że nie wyrzuciłam tej maści (już kiedyś miał obrzęk taki jak mastka mu się zebrała i wtedy dostaliśmy ten antybiotyk na receptę). Niestety jeszcze jakiś katar zaczyna mieć. Mam nadzieję że mu przejdzie.
Córa krzyczy ok 4h wieczorem, ale dla mnie to i tak grzeczne dziecko. Nie oczekiwałam, że noworodki niepełnosprawnych będzie miał żadnych problemów z brzuszkiem i nastawiłam się też na to, że być może na początku nie będzie się odłączać od cycusia. Ale myślę, że takie odczucia grzeczne/niegrzeczne dziecko są mocno subiektywne i zależą od naszego nastawienia i oczekiwań
Smoczek czasem pociągnie, ten bibs ale musi chcieć. A jak nie chce to pluje. Avent jej nie pasuje ewidentnie.Lalia lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Meggi110818 wrote:Jak wygląda po przemalowaniu? Mój mąż będzie miał takie samo zadanie? Jaka farbą? Mój już przeżywa że nie pokryje, że brzydko będzie itp
Jeszcze wygląda tak, po 2 warstwach
Mąż powiedział, że jeszcze jedna na pewno jest potrzebna, puszka z farbą na foto, lux decor.
Marti
Stół do przewijania to Ikea, a przewijak miękki to amumudmg111, Lalia, Marti29 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Meggi110818 wrote:Ja zaraz lecę do paczkomatu, czeka na mnie pierwsze ubranko dla Dzidzi (miałam po 26tc kupować, ale jak zobaczyłam ta sukienkę, musiałam kupić, bo szybko by poszła) i koszule ciążową. Obie rzeczy z vinted, zobaczymy jaki stan, bo koszula za 10 zł, sukienka 15 z Kappahl.
Edycja.
Wróciłam i jestem mega zadowolona. Kocham vinted 😁
Koszula jak nowa, zero jakiś śladów, materiał milutki, napy prawie do połowy brzucha się otwierają i długość akurat, kilka cm przed kolano. Po ciąży spokojnie będę mogła w niej chodzić, bo ma taką zakładkę która rozkłada się jak brzuch jest większy. Cena 10 zł.
Jeszcze muszę kupić taka rozpinaną na całej długości.
Sukieneczka przepiękna 😍 nowa, tyle że metka oderwana. To białe body to gratisek dostałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2020, 11:51
Inaa89, dmg111, Zulugula, Edyciak, Lalia, Marti29, doomi03 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Ewa88 wrote:Edyciak super że wszystko dobrze ale i tak musisz się oszczędzać !!!
Dziewczyny pytałam wczoraj o chorobowe dla męża. Czy musi być wypisane od razu od dnia wypisu żony ze szpitala czy może być "wybrane" później???? Może ktoś się orientuje??SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Sylwucha wrote:Też mam taki do łazienki 😉
No właśnie plan mam taki, że on stanie później w łazience jak kupimy łóżeczko stacjonarne po pół roku z twardym przewijakiem na nie.Sylwucha lubi tę wiadomość
[/url]
Meggi110818 wrote:Jak wygląda po przemalowaniu? Mój mąż będzie miał takie samo zadanie? Jaka farbą? Mój już przeżywa że nie pokryje, że brzydko będzie itp
Kic a przewijak masz taki jak na tym zdjęciu? To jest miekki? Bo właśnie nie wiem jaki do tego stolika ma być. Do łóżeczka to sztywny, na komodę też chyba, a tutaj?O ❤️
Z ❤️ -
kic83 wrote:
Kic, ten miekki to ten na zdjęciu? Bo nie wiem jak wygląda 😁
Ta farba to jakaś typowo dla dzieci czy zwykła?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2020, 12:09
O ❤️
Z ❤️ -
Dziewczyny, dzwoniłam do tej lekarki z polecenia mojego doktorka. Badanie 400 zł w Katowicach i mogę się umówić na 21 września."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Annia wrote:Ja bym się umówiła. Dla mnie spokój wewnętrzny jest bezcenny."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Jednorożec89, Inga28 lubią tę wiadomość
[/url]
Też uwielbiam next i uwielbiam name it bo są super jakosci pierze się i pierze i nic się z nimi nie dzieję.
Cholera mnie za raz weźmie od tego leżenie a kręgosłup do dupy mi wchodzi, ale jak wyjdę stąd z żywą ciąża to każda minuta jest tego wartaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2020, 12:18
Inga28, kic83, Annia, Karenira lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Kic a przewijak masz taki jak na tym zdjęciu? To jest miekki? Bo właśnie nie wiem jaki do tego stolika ma być. Do łóżeczka to sztywny, na komodę też chyba, a tutaj?
Już tłumaczę.
Do stolika z Ikei miękki przewijak (inaczej zwana mata do przewijania)
Na łóżko lub komodę twardy (on ma takie nóżki pod spodem)
[/url]
Anetka
mi też się ostatnio przybiera nieraz 1kg na tydzien, a potem przychodzi 💩 i trochę spada😀 teraz mam +4,8kg na wadze, mój mąż uważa, że bardzo schudlam na ciele ale , że brzuch to mi w 2dni doslownie się podwoil
Lalia
niestety😭 brązowa rączka w 2.0 jest tylko w czarnym i granacie, jak się dowiedzialam to też dostalam doła 😄
Lalia lubi tę wiadomość
💙
💗