Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyta, wiem.. Ale te wyniki po antybiotyku chyba powinny być lepsze tym bardzej, że mnie piecze.. No chyba, że to teraz jakaś infekcja pochwy. Poczekam na posiew i jutro na lekarza"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Ounai, to co ty mówiłaś, że jest ci wszystko jedno jak wyglądasz, gdzie w dzień po domu chodzisz w takiej sexy koszulce. 😄😄
Natisz, jak na moje oko, to wyniki moczu są w porządku. Są bakterie, ale chyba bez tragedii... Leukocyty są w normie. A erytrocyt wypływa tylko 1, a może być ich do 5. Więc luz. 😉
Kiniusia, ty taki dywanik robisz w dwa dni?? 😱😱😱 O kurka. A ze sznurka to idzie tak dosyć szybko? Bo ja od półtora tygodnia robię kocyk i mam dopiero może z 1/4. 😂😂 Wzór jest prosty, ale czasochłonny, bo zrobienie jednego rzędu zajmuje mi 15-20 minut, a tych rzędów będzie około 100... 😕 Chyba muszę się wziąć za te sznurkowe projekty, bo chyba są łatwiejsze i szybciej widać efekty. Co do koszul nocnych, noszę też. Rozmiar 36/38 i zwykle patrzę na wymiary. Najczęściej biorę M, ale jeśli krój jest luźny to w S spokojnie wchodzę.
Podeślij wzór na ten kocyk bo sama chcę zrobić ale jakoś nic konkretnego nie znalazłam w internetach. Poproszę męże to by mi tu szydełko podrzucił do mi nie odwali z nudów -
Edyciak wrote:
Idealna do porodu 😂 to by się położna zdziwiła
Tą granatowa bardzo ładna!Edyciak, kiniusia270, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
A czy brała może któraś z Was w ciąży globulki gynoflor?? Mi kiedyś wypisal je lekarz, mam w domu i zastanawiam się czy nie zaaplikować"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Kiniusia, ty taki dywanik robisz w dwa dni?? 😱😱😱 O kurka. A ze sznurka to idzie tak dosyć szybko? Bo ja od półtora tygodnia robię kocyk i mam dopiero może z 1/4. 😂😂 Wzór jest prosty, ale czasochłonny, bo zrobienie jednego rzędu zajmuje mi 15-20 minut, a tych rzędów będzie około 100... 😕 Chyba muszę się wziąć za te sznurkowe projekty, bo chyba są łatwiejsze i szybciej widać efekty. Co do koszul nocnych, noszę też. Rozmiar 36/38 i zwykle patrzę na wymiary. Najczęściej biorę M, ale jeśli krój jest luźny to w S spokojnie wchodzę.[/QUOTE]
Dzięki, mysle, że też zamówię M.
To jest mój pierwszy dywan 😅 Mysle, że da się go zrobić w 1 dzień ale mam niedowład w dłoniach i często musialam robić przerwy albo pruć bo coś mi się nie widziało, sznurek 5 mm, szydełko 8 i idzie raz dwa, średnica 108cm:)
Też muszę się wziąć za kocyk, zazwyczaj robiłam Granny square ale myślę czy nie zrobić z innego wzoru... Jak możesz podeślij link do swojego:)’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
nick nieaktualnyNatisz wrote:Edyta, wiem.. Ale te wyniki po antybiotyku chyba powinny być lepsze tym bardzej, że mnie piecze.. No chyba, że to teraz jakaś infekcja pochwy. Poczekam na posiew i jutro na lekarza
U mojej mamy antybiotyk nie zadziałał i niestety, laparoskopię nerki ma przełożoną. I jej wyniki wyglądają tak:
-
nick nieaktualny
-
dmg111 wrote:Kic, bo pewnie też jak wariatka skupiasz się na tym jak młody leży, czy Ty to wyczuwasz? Bo czuję się jak wyrodna matka, że nie wiem jak ona tam leży 🤦🏻♀️ Niby skupiam się na tym gdzie są kopniaki, ale one co chwilę są gdzieś indziej 🤦🏻♀️
Ja też już nie rozrozniam czy młody mnie kopie nóżkami, czy akurat boksuje rączkami, zwłaszcza ze on lubi sobie czesto rączki za glowe zarzucać więc pewnie nie raz z piąchy matce da 🤷dmg111 lubi tę wiadomość
-
Ja wspięłam się dziś na wyżyny...
Dziś nie zrobiłam nic oprócz leżenia na kanapie 🛌
😂Ounai, dmg111, Lalia, doomi03, Wik89, SzalonaOna, Inaa89 lubią tę wiadomość
[/url]
Edyciak wrote:Ounai, to co ty mówiłaś, że jest ci wszystko jedno jak wyglądasz, gdzie w dzień po domu chodzisz w takiej sexy koszulce. 😄😄
Natisz, jak na moje oko, to wyniki moczu są w porządku. Są bakterie, ale chyba bez tragedii... Leukocyty są w normie. A erytrocyt wypływa tylko 1, a może być ich do 5. Więc luz. 😉
Kiniusia, ty taki dywanik robisz w dwa dni?? 😱😱😱 O kurka. A ze sznurka to idzie tak dosyć szybko? Bo ja od półtora tygodnia robię kocyk i mam dopiero może z 1/4. 😂😂 Wzór jest prosty, ale czasochłonny, bo zrobienie jednego rzędu zajmuje mi 15-20 minut, a tych rzędów będzie około 100... 😕 Chyba muszę się wziąć za te sznurkowe projekty, bo chyba są łatwiejsze i szybciej widać efekty. Co do koszul nocnych, noszę też. Rozmiar 36/38 i zwykle patrzę na wymiary. Najczęściej biorę M, ale jeśli krój jest luźny to w S spokojnie wchodzę.
Dr Nap moim zdaniem lepiej brać rozmiar mniejsza. Ja wzięłam L i wyglądam w niej jak w namiocie
W ogóle powiem Wam że mam podkłady bella i canpol i te canpol są tragiczne. Nie dość że nie oddychają to dużo gorzej wchłaniają i przy mocniejszym krwawieniu wszystko ucieka na boki i przecieka. Ja nie polecam.
A tu plusy karmienia cyckiem. Z synem karmionym butelka taki stopień obkurczenia macicy miałam po miesiącu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2020, 15:30
Natisz, kic83, kiniusia270, Lalia, doomi03, Inaa89, Martt95 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Co do laktatora to uważam, że warto go mieć, ale rzeczywiście przed porodem proponuje wybrać model, i zobaczyć co przyniesie pierwszy miesiąc wspólnego karmienia.
Ten sam dylemat będziecie miały z nebulizatorem jak dziecko się pochoruje a lekarz zleci leki do niego (dobry kosztuje ok.300zł).
dmg111 lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnyRobię kocyk z tego filmiku:
https://youtu.be/d_kVn1C8abI
Tylko tak jak mówię, wolno idzie, bo w co trzecim oczku ciasno szydełko przechodzi i to spowalnia pracę. Robię szydełkiem 3,5 mm. Włóczka Himalaya bamboo Deluxe. Na kocyk 70x90 wyjdzie około 6 motkow.kiniusia270, Jednorożec89 lubią tę wiadomość
-
Dodam Edyta, że właśnie z takiego wyniku jaki mam teraz, zrobiło mi się zapalenie i z licznych bakterii zrobiło się bardzo liczne bakterie i poszłam na antybiotyk. No nic pije Multiuri i zobaczę co powie lekarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2020, 15:34
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualnyNatisz wrote:Edyta, nie widzę zdj
Dodam poprzednie wyniki badań
No to u ciebie widać, że się trochę polepszyły wyniki. Ciekawe, co wyjdzie w posiewie.
Ale mówiłaś, że mogłaś się podrażnić przy depilacji. Ja się tak podraznilam tydzień temu 😬😬 krew mi leciała i trochę zeschizowałam zanim zlokalizowałam, skąd ta krew się wydobywa. Co ciekawe, do miejsc intymnych nie używam maszynki, tylko kremu do depilacji... -
nick nieaktualny