Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycasteam wrote:Ja mam juz wszystko kupione dla dzidzi
Ogarnelam wlasnie 2 klientki i wolny dzien, za to jutro mam 3 🙈 ale zbieram kase na te torbę Mommy Bag bo ta myśl nie daje mi zyc.
My mamy wozek Anex Sport ze starej kolekcji, po mlodszym synku. Generalnie moge powiedziec ze za malo wozkow obejrzelismy ale tez wozek był prezentem, więc nie moglam wybrac wozka za kilka tysięcy zl. Poza tym ja nie jestem zwolenniczka kupowania drogich rzeczy. Wiekszosc zostaje w sferze niespelnionych marzen 🤭
Poza tym kazdy grosz teraz odkladamy na kupno domu 🤭
Przy synku wszystko chcialam mieć nowe a teraz się ciesze jak kupie pake ubranek dla dziecka za 1e za sztuke
Jutro też mam zaplanowane 3, ale 2 mi na razie potwierdziły także chyba zostanę przy 2 -
nick nieaktualnyNatisz wrote:Właśnie mi się przypomniało, że mam lekarza wujka urologa i napisałam do niego. Mój lekarz mi odp, że mam wziąć nospe. A ta pokrzywe mogę wypić??
😂😂
Myślę, że pokrzywa nie zaszkodzi. Na każdym produkcie leczniczym będzie informacja, że kobiety w ciąży mają się porozumieć z lekarzem przed zażyciem. -
nick nieaktualnyNatisz wrote:Mam w domu tylko nospe maks, lekarz kazał wziąć 2 tabl zwykłej. Spróbuję pierw chyba jedną jak myślicie?
Ja miałam zlecone ze szpitala Spasmolina 60 mg. Nie wiem, czy to identyczna substancja jak w Nospie.
Ale przy twoim bólu jak masz spokojnie Nospe 40 mg można wziąć. Jeśli po 40 minutach nie będzie żadnej ulgi to znowu 40 mg. Gdy nic a nic nie pomoże, to szpital.Natisz lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:🙈🙈 Wujek urolog i zastanawia się, czy cierpieć czy co robić. 🙈🙈
😂😂
Myślę, że pokrzywa nie zaszkodzi. Na każdym produkcie leczniczym będzie informacja, że kobiety w ciąży mają się porozumieć z lekarzem przed zażyciem.
Wypije ta pokrzywe, może też pomożeEdyciak, Annia lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualnyNatisz, ale Nospa jest lekiem powszechnie stosowanym w ciąży, to bezpieczny lek w ciąży.
Teraz już wiem, że każdy ból brzucha w ciąży należy wyciszać Nospa albo innym rozkurczowym. Bo każdy taki ból może prowokować skurcze szyjki macicy. Obojętnie, czy pochodzi on od nerki, czy skąd indziej.Natisz, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natisz wrote:Właśnie mi się przypomniało, że mam lekarza wujka urologa i napisałam do niego. Mój lekarz mi odp, że mam wziąć nospe. A ta pokrzywe mogę wypić??
Co do pokrzywy to nie wiem czy można. ☹️
Weź jedną no spe forte to jak dwie tabletki zwykłej.
Sylwia mam nadzieje że te kłucia to nic złego, dużo z nas chyba miało takie dolegliwości.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Jak zapomniałaś że masz wujka urologa to naprawdę Cię boli! A co wujek radzi?
Co do pokrzywy to nie wiem czy można. ☹️
Weź jedną no spe forte to jak dwie tabletki zwykłej.
Sylwia mam nadzieje że te kłucia to nic złego, dużo z nas chyba miało takie dolegliwości.
Trochę przechodzi bo dużo pije, ale pierwszy ból był taki, że z płaczem doszłam do toalety"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualnyMotylku masz jakas swoja strone?
Bylam na wizycie.
Kolejna wizyta 15.09 o godzinie 12.10
Kolejne usg 12.10 o godzinie 9.00
Dzisiaj tylko sprawdzenie cisnienia, umowienie na kolejne wizyty, sprawdzenie bicia serca, zmierzenie brzuszka. Taka oto wizyta w Holandii 🤪Wik89, SzalonaOna, Natisz, Edyciak, Annia, calanthe, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Laski, u mnie 22 + 4 i wciąż jestem w ciąży
w dodatku pierwszy raz mogłam zapisać się i zacząć chodzić do szkoły rodzenia, bo nigdy wcześniej nie donosiłam do takiego terminu.
zaczynam wierzyć, że tym razem naprawdę się uda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 17:57
kic83, SzalonaOna, Wik89, Jednorożec89, Edyciak, Natisz, KarolinaMaria, Nikaa92, kar_oliv, Anet.kaa, Sylwucha, casteam, dmg111, Annia, Gagatka, Zulugula, Ounai, Inaa89, Lalia, calanthe, Martt95, Ewa88 , Maniaaa., doomi03, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Laski, u mnie 22 + 4 i wciąż jestem w ciąży
zaczynam wierzyć, że tym razem naprawdę się uda.
Bo tak miało być!
Na pewno się uda i z córeczką będzie wszystko dobrze 😘❤️LaBellePerle lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ale mam dziś dobry dzień!
Chyba te trzy dni ostatnie to taki wypadek przy pracy 😉Wik89, Annia, Gagatka, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:Laski, u mnie 22 + 4 i wciąż jestem w ciąży
w dodatku pierwszy raz mogłam zapisać się i zacząć chodzić do szkoły rodzenia, bo nigdy wcześniej nie donosiłam do takiego terminu.
zaczynam wierzyć, że tym razem naprawdę się uda.LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny