Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Na jutro znowu mam betę i znowu będę cały dzień swirować. Z resztą już tą betę się stresuje.
Ej ja myślałam że na tym jajniku mam Bóg wiec co jak to taka panika a tu okazuje się że to jest podbno tak małe że laparoskopem by tego nie zlokalizowałEdyciak, doomi03 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Na jutro znowu mam betę i znowu będę cały dzień swirować. Z resztą już tą betę się stresuje.
Ej ja myślałam że na tym jajniku mam Bóg wiec co jak to taka panika a tu okazuje się że to jest podbno tak małe że laparoskopem by tego nie zlokalizowałSylwucha lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Tak, właśnie jadę, dam znać po ❤️ Mam wizytę na 18 30 :*
dmg111 lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:Laski, u mnie 22 + 4 i wciąż jestem w ciąży
w dodatku pierwszy raz mogłam zapisać się i zacząć chodzić do szkoły rodzenia, bo nigdy wcześniej nie donosiłam do takiego terminu.
zaczynam wierzyć, że tym razem naprawdę się uda.
Odzywaj się do nas czasami, kompletujemy wyprawki, więc może coś skorzystasz. 😉Annia, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Na jutro znowu mam betę i znowu będę cały dzień swirować. Z resztą już tą betę się stresuje.
Ej ja myślałam że na tym jajniku mam Bóg wiec co jak to taka panika a tu okazuje się że to jest podbno tak małe że laparoskopem by tego nie zlokalizował
Ten szpital to w jakiejś Koziej Wólce? 😲😲
Stresują cię bez potrzeby.
Rób ten swój kocyk i się nie zamartwiaj, potraktuj ten pobyt w szpitalu jako mały urlop od domowych obowiązków... -
SzalonaOna wrote:Sylwia a jaki jest plan na Was? W 36 tc szpital?
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Na tą chwilę czekamy aż dziewczyny będą chciały same wyjść (podobno, to dla nich najlepsze), ale zobaczymy w poniedziałek jak sytuacja wyglada. Kwestia tego czy szyja wytrzyma i nie zacznie się zbyt skracać.
dmg111, Annia, Zulugula, Wik89, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inga28, Annia, SzalonaOna, Gagatka, Anet.kaa, kar_oliv, Natisz, Zulugula, Pcosik, Ounai, Nowastaraczka, kic83, Inaa89, Lalia, Enigvaa, Stokrotka027, calanthe, dmg111, Ewa88 , Edyciak, Maniaaa., doomi03, Wik89, Lulu83, Nikaa92, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Aaaaa Cudnie ❤️ Witamy bąbelku!
Kiedy kolejna wizyta?
25.09.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Na tą chwilę czekamy aż dziewczyny będą chciały same wyjść (podobno, to dla nich najlepsze), ale zobaczymy w poniedziałek jak sytuacja wyglada. Kwestia tego czy szyja wytrzyma i nie zacznie się zbyt skracać.
Kic cieszę się, że masz dobry dzień. 😘
LaBellePerle kiedy zaczynasz szkole rodzenia? Jak się ogólnie czujesz? 😘kic83, Sylwucha lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Przez chwilę myślałam kto to 🙈 Nati, jeszcze raz gratulacje 🥰
Tajka lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Edyciak wrote:A ja odstawiłam Spasmolinę, zmniejszyłam magnez i wróciłam do ćwiczeń - zmodyfikowanych.
I czuję się dobrze. 😊Anet.kaa, Annia, Inga28, SzalonaOna, Inaa89, calanthe, Stokrotka027, doomi03, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Tajka, ale super. Z takiej małej fasolki wkrótce wyrośnie duża dzidzia, to mnie najbardziej fascynuje wiecie. Coś tak mikroskopijnego a potem ma wszystkie narządy
Świat jest piękny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 18:29
Tajka, doomi03 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Help! Najmłodsza śpi! 🤦♀️ W żłobku nie chce spać o 12, za to od 16 tak marudzi, że 17-18 usypia. Wstaje o 21 na godzinkę i idzie dalej spać... Muszę ją jakoś przestawić, tylko jak 🤔
O której jest drzemka w żłobku?
O której ją odbierasz? Może odrazu jak ją odbierzesz to niech idzie w kimę 💤
Moja kiedyś nawet spała do 16:30, lepsze to niż jak Ci będzie padała o 17/18.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwucha wrote:Na tą chwilę czekamy aż dziewczyny będą chciały same wyjść (podobno, to dla nich najlepsze), ale zobaczymy w poniedziałek jak sytuacja wyglada. Kwestia tego czy szyja wytrzyma i nie zacznie się zbyt skracać.
A teraz jakie masz kolejne termimy wizyt?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność