Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Polecam kajmakowy z gruszka. Nie da się go zepsuć i jest pyszny
Juz widze jakby moj stary tym plul. 😂 on w ogole owocow nie jada, a na widok gruszki sie wzdryga 😂 dlatego robie na slodko bo taki zje i lubi. A zeby lekko przelamac to nasacze ponczem cytrynowym🔸28 lat
Ja mam dwa od początku ale takich przygód z ręcznikami jak Ounai nie miałam na szczęście;)Ewa88 lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualnyLelek wrote:Kic, tak - ten kod z ing powyzej 150 zl bo ten dzialka to nie ma minimalnej kwoty
Super, że moglam przynieść dobra nowinę i ze skorzystałyscierabatu na zalando nie mam, chetnie sama bym wykorzystała 😂 zawsze wypisuje sie i zapisuje na nowo z newslettera zeby dostac te -10% 🙈😂
Teraz ja mam do Was pytanie, czy ktoras miala fosforany bezbostaciowe w moczu? Bo ja mam, ale moja gin powiedziala, ze nie sa istotne i ze to moze byc od diety... i sie troszke zastanawiam dlaczego sie tak nagle pojawily :p -
Lelek wrote:Kic, tak - ten kod z ing powyzej 150 zl bo ten dzialka to nie ma minimalnej kwoty
Super, że moglam przynieść dobra nowinę i ze skorzystałyscierabatu na zalando nie mam, chetnie sama bym wykorzystała 😂 zawsze wypisuje sie i zapisuje na nowo z newslettera zeby dostac te -10% 🙈😂
Teraz ja mam do Was pytanie, czy ktoras miala fosforany bezbostaciowe w moczu? Bo ja mam, ale moja gin powiedziala, ze nie sa istotne i ze to moze byc od diety... i sie troszke zastanawiam dlaczego sie tak nagle pojawily :p
Ja miałam, mi gin powiedział, że to tendencja do kamieni/piasku (kiedys mialam piasek), a w ciąży sporo się tam blokuje i żeby pić duuzo wody. No to piłam duuzo wody i fosforanow juz nie mam ale szczawiany mi się przyplataly na wymiane 😂
Co do wody to tylko źródlana, bo ma mniejsze stężenie minerałów od mineralnych, wiadomo💙 11.2020
💗 11.2023 -
LaBellePerle wrote:Laski, u mnie 22 + 4 i wciąż jestem w ciąży
w dodatku pierwszy raz mogłam zapisać się i zacząć chodzić do szkoły rodzenia, bo nigdy wcześniej nie donosiłam do takiego terminu.
zaczynam wierzyć, że tym razem naprawdę się uda.
Cudownie kochana, niech dalej dzidzia rośnie silna i zdrowa byś mogla jeszcze przez kolejnych kilka miesięcy cieszyć się ciąża. Nie przestaje puszczać kciuków za reszte ciąży i wysyłam pozytywną energięmusi byc w koncu dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 20:17
LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2020, 13:28
calanthe, Inga28, Enigvaa, Lelek, Zulugula, Inaa89, Marti29, Natisz, Anet.kaa, doomi03, Iryska, SzalonaOna, Wik89, Annia, Lalia, Sylwucha, Gagatka, Ounai, kic83, KarolinaMaria, Martt95, Edyciak, kar_oliv, Ewa88 , Julik, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Kochane moje! ❤️
Julcia w pełni zdrowa, nie ma śladu po niedomykalności, serce zdrowe i bije jak dzwon ❤️ Sprawdzili ją całą i jest zdrowiutka ❤️
Ma 2126 gramów ❤️ Nóżki ma w 90 centylu, po mamusi i tatusiu ❤️
I uwaga! Kic, kręć tyłeczkiem, kręć, bo.. Obróciła się dzisiaj! Nóżki ma między moimi żebrami, główka gotowa do wyjścia 😍😍😍😍😍
To super, że maleńka zdrowa i obrocona w dobra stronę 🙂dmg111 lubi tę wiadomość
-
Julcia w pełni zdrowa, nie ma śladu po niedomykalności, serce zdrowe i bije jak dzwon ❤️ Sprawdzili ją całą i jest zdrowiutka ❤️
I uwaga! Kic, kręć tyłeczkiem, kręć, bo.. Obróciła się dzisiaj! Nóżki ma między moimi żebrami, główka gotowa do wyjścia 😍😍😍😍😍
Ja się zastanawiam czy te moje problemy z nerkami nie są przez to że od 2 tyg piłam wodę tylko Muszyniankę 🙄dmg111 lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
I uwaga! Kic, kręć tyłeczkiem, kręć, bo.. Obróciła się dzisiaj! Nóżki ma między moimi żebrami, główka gotowa do wyjścia 😍😍😍😍😍dmg111 lubi tę wiadomość
-
Super wieści ❤️ cieszę się ze malutka zdrowa (teraz to tym bardziej wierzę że u Natisz też tak będzie)
Aaaa czyli to jednak działa!!! To ja jutro też kręcę, co by 10.09 zobaczyć już tego mojego małego pasożyta do góry nogami 😏dmg111 lubi tę wiadomość
-
Ja się serduszkiem już nie stresuję Domi. Wczoraj mój lekarz powiedział, że wszystko wygląda dobrze, zawsze dovrze było i nie będę się nakręcac 🙂 pójdę na to badanie 12 października, ale jestem spokojna.. Bardziej martwi mnie moja nerka
doomi03 lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Mój wujek kazał mi leżęc tylko na lewym boku, kupiłam ta wodę Jana, którą poleciła mi Aneta, wzięłam nospe i czekam.. Ale niestety dalej boli.. Przeszło na godzine i znowu"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Dziewczyny tutaj Was tyle to skorzystam z burzy mózgów i Waszej kreatywności...
Jakiś fajny gadżet albo jakis drobiazg dla chłopa... Zbliża nam się rocznica i chciałam mu jakis drobiażdżek symbolicznie dać. Nie musi to byc nic romantycznego, byle by się ucieszył ze w ogole cos dostał 😛 Macie jakieś ciekawe pomysły? Mój to taki typowy prosty chop, piłka, żużel, siatkówka (ogolnie sport), piwko, także nie szczególnie wymagający egzemplarz.
Jak nic nie wymyślę to najwyżej też mu upiekę cos fajnego ostatecznie 😛 -
Dmg, to super 💜
A powiedz, czulas jak sie obracala glowka w dol? No ja czulam chyba jak moj sie obracal z dolu do gory jakies 3 tygodnie temu, dzisia czulam cos podobnego ale jednak duzo lzej niz wtedy, takze cos czuje, ze to jeszcze nie byl pelen obrot 😅
Tajka, gratulacje!
Biedronko, dalej trzymam kciuki za zdrowa ciaze
Belle, fajnie ze sie odezwalas, oby teraz bylo juz z gorki!
dmg111 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023