Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Natisz, ja bym podjechała do szpitala położniczego, u nas w Gliwicach od razu przyjmują pacjentki, nie ma żadnego czekania jeśli są to niepokojące bóle! Ostatnio moja przyjaciółka pojechała i po 10 minutach wyszedł do niej lekarz (akurat skończyła wypełniać papiery). Będziesz spokojniejsza 😘"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
dmg111 wrote:Natisz, ja bym podjechała do szpitala położniczego, u nas w Gliwicach od razu przyjmują pacjentki, nie ma żadnego czekania jeśli są to niepokojące bóle! Ostatnio moja przyjaciółka pojechała i po 10 minutach wyszedł do niej lekarz (akurat skończyła wypełniać papiery). Będziesz spokojniejsza 😘12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
dmg111 wrote:A u Ciebie nie ma gdzieś bliżej jakiego ginekologiczno-polozniczego? 😘
Pewnie będą musieli to wgrać jeszcze raz, jutro muszę tam zadzwonić, wygląda mi to na ujemny, a ja na antybiotyku"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Natisz spróbuj otoczyć w innym programie albo na komputerze bo porostu nie ma czcionek7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
SzalonaOna wrote:O jaaaa 😍 jestem zafascynowana tym, że wyskoczą z Ciebie nagle 2 wspaniałe dziewczynki! To dopiero magia ❤️❤️❤️
Pamiętasz jak się okazało, że bliźniaki? 😎
Pojechalam do lekarza z płaczem, bo myślałam, że poroniłam, a ten, że wszystko ok i... zaraz, zaraz jest drugi 😂😂😂Lalia, dmg111, doomi03, kic83, Stokrotka027, Wik89, Ewa88 , SzalonaOna, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Dziękuję, serio odetchnelam tak, że lekarka się ze mnie śmiała 😂❤️
dmg111 lubi tę wiadomość
-
SolAngelica wrote:Natisz spróbuj otoczyć w innym programie albo na komputerze bo porostu nie ma czcionek"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
doomi03 wrote:Haha welcome in my world 😂 ja już sobie kupilam ten tani stanik z canpola zeby mieć na noc bo się co pare dni budzilam z mokrymi plamami xD ew. jak mi się nie chcialo ostatnio z cyckonoszem spać to jedna koszula nawet mi tak strasznie nie przecieka (bynajmniej nie budzę się bo jest przeciek), tylko jak ja dziś po kilku nockach zobaczyłam i z 10 białych plamek od mleka to już byl czas na pranie zdecydowanie 😂
Dopiero Ci się teraz zaczęły wycieki? -
doomi03 wrote:Dziewczyny tutaj Was tyle to skorzystam z burzy mózgów i Waszej kreatywności...
Jakiś fajny gadżet albo jakis drobiazg dla chłopa... Zbliża nam się rocznica i chciałam mu jakis drobiażdżek symbolicznie dać. Nie musi to byc nic romantycznego, byle by się ucieszył ze w ogole cos dostał 😛 Macie jakieś ciekawe pomysły? Mój to taki typowy prosty chop, piłka, żużel, siatkówka (ogolnie sport), piwko, także nie szczególnie wymagający egzemplarz.
Jak nic nie wymyślę to najwyżej też mu upiekę cos fajnego ostatecznie 😛
Ja dziś mojemu zamówiłam globus podświetlany bo już mu się marzył od jakiegoś czasu a ma urodziny. Będzie jako dekoracja salonujuz wiem gdzie go postawie.
-
kic83 wrote:A teraz jakie masz kolejne termimy wizyt?
kic83 lubi tę wiadomość
-
Dmg, super, że Julcia się odwróciła 🌷
LaBellePerle, cudnie że wszystko dobrze 🌻
Ja oglądam z mężem serial i leżę głównie na prawym boku i mój syn baaardzo, ale baaardzo tego nie lubi, bo wierci się jak szalony 🤣
Doomi, ja mojemu najczęściej kupuję albo rzeczy na siłownię, albo fajny kubek z jego ulubionym klubem lub motywem z siłowni, albo książki, albo ostatnio myszke bezprzewodową do komputera, bo podłączamy laptopa do TV i nie chce nam się wstawać włączać 😅
Dzięki za Wasze komentarze na temat moich rysunków, śmiałam się sama z siebie 🤣🤣dmg111, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Mam nadzieję, że szyjka będzie dlugaaaasna i pancerna jak u Ouinai. 😘
Kic cieszę się, że masz dobry dzień. 😘
LaBellePerle kiedy zaczynasz szkole rodzenia? Jak się ogólnie czujesz? 😘