Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwucha wrote:Nieee, to było chyba na lutowym testowaniu 😉 Niezły strzał był 😂😂😂
Sylwia
jak ja się zbytnio nie nabzykała, bo dwa razy tylko w cyklu 😂 i tego samego dnia nam ⏸️ wyszły 😘
Mój mąż za to jaki był zdziwiony moim pozytywnym testem ciążowym 😂
Edit
Dojrzałam na wykresie jeszcze jeden bzyk dla przyjemności po okresie 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 22:22
Natisz, Sylwucha, dmg111, Wik89, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwucha wrote:Hmmm..., ja mam 3 szt. na 2 dzieci 😂 Czyli wiem, co jeszcze muszę kupić 😂
Koniecznie 😚Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Bierz do końca, albo napisz do lekarza i dopiero po odpowiedzi od niego odstaw."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
kic83 wrote:Sylwia
jak ja się zbytnio nie nabzykała, bo dwa razy tylko w cyklu 😂 i tego samego dnia nam ⏸️ wyszły 😘
Edit
Dojrzałam na wykresie jeszcze jeden bzyk dla przyjemności po okresie 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 22:28
Sylwucha, kic83, Wik89 lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Ounai wrote:Co Ty masz w tym koszyku że tyle wychodzi? Suknię ślubną?
Haha nie .. ja już dawno po ślubie
Dwie torebki i portfel , to już dawno upatrzone rzeczy czekam aż przecenia a tu nic 🤷♀️🤷♀️ A jak już były jakieś kody rabatowe to na to nie wchodziłyDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Mój syn przytuptał do mnie i stwoerdzil że chce dzisiaj z mamą spać. Mąż mówi "musisz go wygonić". Ale żal mi się go zrobiło i mówię do męża że trudno, przemęczę się z 2 dzieci w łóżku ale nie mam sumienia go wyrzucić, bo do tej pory zdarzalo mu się spać ze mną, a teraz Marta śpi z mamą cały czas a on ma spać sam i widzę że potrzebuje tego. Tak więc dzisiaj śpię sobie z moimi Potforkami
A w ogóle dzisiaj nie dokarmilam młodej do końca przed wyjściem do przedszkola no i oczywiście rozdarła się w wózku. Mąż wziął ją na ręce i idzie, a przy jego otyłości i 185cm wzrostu ta nasza Kluseczka wydaje się być jeszcze mniejsza niż jest. Dwie matki koleżanek z przedszkola naszego syna szły i się rozpływały, potem dwie sąsiadki to samo, nawet obce baby się za nim oglądały a ja się śmiałam że wyrywa na dziecko 😂 Ale wyglądało to słodko.Natisz, kic83, dmg111, Sylwucha, Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Mój syn przytuptał do mnie i stwoerdzil że chce dzisiaj z mamą spać. Mąż mówi "musisz go wygonić". Ale żal mi się go zrobiło i mówię do męża że trudno, przemęczę się z 2 dzieci w łóżku ale nie mam sumienia go wyrzucić, bo do tej pory zdarzalo mu się spać ze mną, a teraz Marta śpi z mamą cały czas a on ma spać sam i widzę że potrzebuje tego. Tak więc dzisiaj śpię sobie z moimi Potforkami
A w ogóle dzisiaj nie dokarmilam młodej do końca przed wyjściem do przedszkola no i oczywiście rozdarła się w wózku. Mąż wziął ją na ręce i idzie, a przy jego otyłości i 185cm wzrostu ta nasza Kluseczka wydaje się być jeszcze mniejsza niż jest. Dwie matki koleżanek z przedszkola naszego syna szły i się rozpływały, potem dwie sąsiadki to samo, nawet obce baby się za nim oglądały a ja się śmiałam że wyrywa na dziecko 😂 Ale wyglądało to słodko.Sylwucha lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Natisz wrote:Kochana już mi odp, mam odstawić i brać zamiast tego urosept, a jeśli jutro będzie boleć to mam do niego jechać i spakować się na kilka dni 😭
Nie martw się, najwyżej położy Cię na 3 dni w szpitalu ale przynajmniej przestanie boleć.Natisz lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Sylwia
Edit
Dojrzałam na wykresie jeszcze jeden bzyk dla przyjemności po okresie 😂
I tak myślałam, że nic z tego nie bedzie 🤣 Tak jak Ty. A tu proszę, dwie szczęśliwe 13 - stki 😉
Mi jeszcze lekarz podejrzewał cykl bezowulacyjny, a tu podwójna owulacja 😂😂😂 Natura jest niesamowita 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 22:44
kic83 lubi tę wiadomość
-
Idę się położyć dziewczyny. Spróbuję zasnąć i zobaczę jak będzie jutro. Dobrej i spokojnej nocki dla każdej z Was 😘
Sylwucha, Wik89, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Natisz wrote:I proszę wyszło dzidzi 😃❣️ moja kuzynka to miała taka akcje, że odstawiła tabletki antykoncepcyjne i miała zacząć się starać po roku, a jej narzeczony do niej "dawaj spróbujemy " no i spróbowali, nawet dni płodnych nie miała, a że jej koleżanki starają się dłużej to pomyślała, że nie ma opcji i zgodziła się aby dał jej spokój 😃 i przed spodziewana @ zaszła 😃🙈
Natisz, Sylwucha, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Mój syn przytuptał do mnie i stwoerdzil że chce dzisiaj z mamą spać. Mąż mówi "musisz go wygonić". Ale żal mi się go zrobiło i mówię do męża że trudno, przemęczę się z 2 dzieci w łóżku ale nie mam sumienia go wyrzucić, bo do tej pory zdarzalo mu się spać ze mną, a teraz Marta śpi z mamą cały czas a on ma spać sam i widzę że potrzebuje tego. Tak więc dzisiaj śpię sobie z moimi Potforkami
A w ogóle dzisiaj nie dokarmilam młodej do końca przed wyjściem do przedszkola no i oczywiście rozdarła się w wózku. Mąż wziął ją na ręce i idzie, a przy jego otyłości i 185cm wzrostu ta nasza Kluseczka wydaje się być jeszcze mniejsza niż jest. Dwie matki koleżanek z przedszkola naszego syna szły i się rozpływały, potem dwie sąsiadki to samo, nawet obce baby się za nim oglądały a ja się śmiałam że wyrywa na dziecko 😂 Ale wyglądało to słodko.
Teraz tak sobie pomyślałam, że mój już nie może się doczekać spacerów z ananaskami 🍍🍍 Baby chce wyrywać 🤣🤣dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny