Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Annia, czyli nadal nic nie wiadomo... 🤔 Mam podobne wyobrażenie o porodzie 😎, a tu mocna weryfikacja 😉
Moja szarańcza rządzi się swoimi prawami i serio ma gdzieś samopoczucie matki. W nocy męczyła mnie zgaga gigant 🙄 Rennie i mięta, to moje towarzystwo. Mąż już się przyzwyczaił, że w nocy chodzę, wierce się i smacznie sobie spał popuszczając 🐝🐝Annia, kar_oliv, Inaa89, kic83, dmg111, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha, wspolczuje pobudek no i zgagi - mi tez ostatnio ciagle dokucza, a u Ciebie domyslam sie, ze gorzej. To juz koncowka!
Natisz, jak po nocy?
Ounai, Marta sie zaspokoila piersia w koncu i dala Ci chwile odpoczac? 😉
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nowastaraczka wrote:Dziewczyny cukrzycowe wiem ze to pytanie chyba juz kiedys padlo ale nie bylam w temacie - co ile wymienialyscie igly w nakluwaczu?
Sylwia trzeba było budzić chłopa w nocy niby niechcący, a żeby tez coś pocierpiał. 😂 Biedna jesteś z tą zgagą, niespaniem. Przytulam. Akurat u Ciebie myślę, że z przeciągającym się poczatkoem porodu nie będzie problemu. Obstawiam ten magiczny 36 tydzień u Ciebie.
Kar_oliv wyniki krzywej sa w normie. Gratuluję, uczcij to jakimś gofrem z bitą smietana. 🥯kar_oliv, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja znow czesto budze sie w nocy na siusiu 🤦♀️ bylam juz tyle razy w ciazy ale jeszcze nigdy na tym etapie nie mialam takiego nacisku na pecherz 😅 no nic trzeba to przetrwac.
Sylwucha ja teraz non stop pije miete 😉 do śniadania, kolacji. Przestałam lubić herbatę a uwielbiam teraz miete 😉02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Dzisiaj moj 4 letni potworek został w domu wiec bede miala towarzystwo 😁 ma delikatny katarek ale wole zeby został w domu zeby nic mu się bardziej nie rozkrecilo a poza tym nie chce aby zaral inne dzieci. Pobawimy się, porysujemy i dzien nam minie 😉
kic83 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Nowa staraczka ja rzadko wymieniam, jak sobie przypomnę to zmieniam 😃
Kar oliv zazdroszczę krzywej😘
Ja dzisiaj źle spałam, budziłam się ciągle na siku i gorąco mi było. Dzisiaj sprzątamy z mężem mieszanie, bo zapuściliśmy je😜kar_oliv, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Annia wrote:W niedzielę twój lekarz ma dyżur?
Mikołaj, Marta same imiona na M. 🙄 Uparciuchy.
Dziękuję, że pytasz. Wczoraj przyszedł wynik posiewu moczu i jest ujemny, napisałam do lekarza co mam zrobić. Odp mi dość późno wiec wzięłam jeszcze antybiotyk na noc i po tym antybiotyku mi przeszło, cała noc spałama mój lekarz mi odp że jak ujemny to mogę odstawić, brać urosept 3x2ci nospe, a jak dziś będzie dalej źle to mam do niego do Pyskowic jechać do szpitala.. Póki co nie boli, ale nie wiem sama co mam robić z tym antybiotykiem...
Jadę dziś na szkole rodzenia i zobaczę czy będzie boleć. Tzn jadę do zdrowej rodziny, tam będą spotkania z położna, idę wypełnić dokumenty"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Iryska wrote:Nowa staraczka ja rzadko wymieniam, jak sobie przypomnę to zmieniam 😃
Kar oliv zazdroszczę krzywej😘
Ja dzisiaj źle spałam, budziłam się ciągle na siku i gorąco mi było. Dzisiaj sprzątamy z mężem mieszanie, bo zapuściliśmy je😜
Miłego sprzątania ❣️ ja sprzątam co 3 dni, przy tym moim psie nie da sie inaczej 🤭Iryska lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Dzień dobry
Sylwia,
czas na niespanie jest po porodzie, a nie przed! Jak Ty funkcjonujesz skoro nonstop nie śpisz? Czy Twój mąż coś dziś współczuł?
Annia
oby Miki takim leniwym dzieckiem był jak wyjdzie na świat i tylko spal i spał
Natisz
super że nie boli! (Póki co!)
Inna
miłego dnia z Synkiem.
Motylku
a jakbyś core odbierała wózkiem i ją wytrzasla wtedy to byś wracała że śpiącym dzieckiem do domu, hmm?
DMG
Naprawdę zazdro tego obrotu, ja się denerwuje tym ułożeniem miednicowym.
Mąż domalował stół do przewijania na biało i złożył. Dziewczyny, które chcą go kupić, to wielkie bydle, trzeba mieć na niego miejsce w sypialni, jeśli dziecko nie ma własnego pokoju.
Ounai
jak noc z 2ką dzieci w łóżku?
Inaa89, dmg111, Natisz lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Dzień dobry
Sylwia,
czas na niespanie jest po porodzie, a nie przed! Jak Ty funkcjonujesz skoro nonstop nie śpisz? Czy Twój mąż coś dziś współczuł?
Annia
oby Miki takim leniwym dzieckiem był jak wyjdzie na świat i tylko spal i spał
Natisz
super że nie boli! (Póki co!)
Inna
miłego dnia z Synkiem.
Motylku
a jakbyś core odbierała wózkiem i ją wytrzasla wtedy to byś wracała że śpiącym dzieckiem do domu, hmm?
DMG
Naprawdę zazdro tego obrotu, ja się denerwuje tym ułożeniem miednicowym.
Mąż domalował stół do przewijania na biało i złożył. Dziewczyny, które chcą go kupić, to wielkie bydle, trzeba mieć na niego miejsce w sypialni, jeśli dziecko nie ma własnego pokoju.
Ounai
jak noc z 2ką dzieci w łóżku?
A możesz pokazać jak wygląda na tle innych rzeczy, żeby zobaczyć jego "wielkość"?O ❤️
Z ❤️ -
dmg111 wrote:Sylwia, już niedługo ❤️ Czytałam, że wszystkie w trzecim trymestrze mało śpimy, organizm przyzwyczaja się do czuwania i wstawania jak dzidzie będą z nami 🙈
To ja byłam jakaś inne pod koniec ciąży mogłam spać po 14 - 15 godzin na dobę aż się martwiłam jak się przestawie na niespanie po porodziedmg111 lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Meggi110818 wrote:A możesz pokazać jak wygląda na tle innych rzeczy, żeby zobaczyć jego "wielkość"?
Tak Meggi, pamiętam o Tobie
Póki co stoi w przedpokoju.Meggi110818, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność