Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
casteam wrote:Motylku ja uzywam Huawei p30 pro. Zdjęć nie retuszuje, tylko je rozjaśniam w Snapseed.
Dziewczyny takie pytanie nie dzieciowe.
Oprocz Apart i Kruka to jakie jeszcze sa sklepy z bizuteria online? Musze kupić prezent na komunie chrzesnicymam niewiele czasu bo za 2 tygodnie jedziemy do PL.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Z tym przewijakiem z ikei to chyba faktycznie. Jak pomierzylam jakby to miało wyglądać u nas to nie ma szans, nie daloby się obrócić, a wygląda na nieduży:(
U nas zostaje twardy przewijak na łóżeczko, a obok na pampery i całą reszte znalazlam wczoraj z ikei taki niski regal
https://www.ikea.com/pl/pl/p/vesken-regal-bialy-40307866/
Jeszcze myślę o tych pojemnikach z ikei do wieszania ale chyba i tak to by nie wystarczylo na wszystko (zgadzacie się?) ale jeszcze nie mogę się zdecydować czy łóżeczko zwykle całe prostokątne czy z bokami zaokraglonymi na górze- wtedy organizerow nie da się powiesić, stąd ten regał
Zulu
a przypomnij, Ty będziesz miała obok łóżeczka jakaś szafę czy komodę?
Będziesz miała duży bałagan (wg mnie) przy takim otwartym regale, ja nie lubię jak mam tyle rzeczy "na widoku", ale oczywiście to kwestia indywidualna.
A jaki organizer byś chciała na łóżeczko?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia a powiem Ci coś ciekawostkę przed chwila do domu poszła dziewczyny z 3 cm rozwarcia od wczoraj nic jej się nie ruszyło wiec przyslali ją z porodówki. Doktor stwierdził może się Pani w domu rozluź, odstresuje i wróci za parę godzin z akcją a jak coś w poniedzialek na oxy ma wrócić
Annia lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Anetka, nie przejmuj się waga. Nosisz pod sobą cud i wyglądasz cudnie 🥰
Dziewczyny, a mnie piecze cewka, masakra jakaś... Może jednak powinnam brać ten antybiotyk"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Umówiłam się na sesję brzuszkową, aaaaa tak się cieszę, wstępny termin 13.10 jeśli pogoda dopisze, ale już nie mogę się doczekać. Część zdjęć w plenerze, część w studio. Mam takie dobre wspomnienia z sesji ślubnej, że już mi nogi chodzą 😁
Dzisiaj przegląd uzębienia i wizyta u kardiologa z wynikami holtera i echa serca, jest okazja się wyszykować. Teraz jak mam dużo leżeć i odpoczywać to wyjście do lekarza jest atrakcją 🤣🤣🤣dmg111, kic83, Zulugula, Lalia, Inaa89, Natisz, Ounai lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Było tak
Jest tak
don juan de marco download
W naszej sypialni mąż ma biuro, więc póki co nie mogę Wam pokazać jak się będzie prezentował.
Ps może lepsze białe pojemniki na dole? (One też z Ikei). Chociaż białe się bardzo brudzą, prawda?dmg111, kar_oliv, Annia, Lalia, KarolinaMaria, Inaa89, doomi03, Nikaa92, Enigvaa lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Było tak
Jest tak
don juan de marco download
W naszej sypialni mąż ma biuro, więc póki co nie mogę Wam pokazać jak się będzie prezentował.
Ps może lepsze białe pojemniki na dole? (One też z Ikei). Chociaż białe się bardzo brudzą, prawda?Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Annia wrote:Wieczorem będzie ten co mnie kierował na dyżurze więc może mi pomęczy ta szyjkę jeszcze czy cos. 🙄 No liczylam, że dzisiaj może coś sprobuja, ale wszystko przez ta źle wpisana datę porodu o 2 dni. Wg karty ciąży moja ciąża ma trwać 40+2 dni 😡
-
Jednorożec89 wrote:Annia a powiem Ci coś ciekawostkę przed chwila do domu poszła dziewczyny z 3 cm rozwarcia od wczoraj nic jej się nie ruszyło wiec przyslali ją z porodówki. Doktor stwierdził może się Pani w domu rozluź, odstresuje i wróci za parę godzin z akcją a jak coś w poniedzialek na oxy ma wrócićMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Nadzieja94 wrote:Gdzie kupiłaś taki przewijak?
https://www.ikea.com/pl/pl/p/sniglar-stol-do-przewijania-buk-bialy-20045205/Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Zulu
a przypomnij, Ty będziesz miała obok łóżeczka jakaś szafę czy komodę?
Będziesz miała duży bałagan (wg mnie) przy takim otwartym regale, ja nie lubię jak mam tyle rzeczy "na widoku", ale oczywiście to kwestia indywidualna.
A jaki organizer byś chciała na łóżeczko?
No właśnie nic nie będę mieć, taki regał to max
Też myślę o tym bałaganie i że na widoku, mam te same odczucia, lubię mieć wszystko pochowane ale nie mam raczej wyjścia. Maks co moge tu zrobić to miec poukładane rzeczy w tych takich pojemnikach szufladowych. A na lozeczko chodzilo mi o ten organizer z ikei, te takie wieszanie kubełki , ewentualnie są tez takie szyte kieszenie, które można powiesić na łóżeczku.
Myślę, że tak spróbujemy funkcjonować a jak nie wyjdzie to kupimy przewijak i wstawimy do pokoiku obok, ale z drugiej strony na przewijaku tez jest wszystko odkryte 🤦♀️ a komody nie chcę, bo juz mam wielką szafę z szufladami, i zwyczajnie jedno lub drugie staloby puste .
Edit: teraz zobaczyłam Twoje zdjęcie. O Te kubelki mi chodzilo i o te organizery na dole 😀 tylko ja białe bym wziela. I widzisz, tez jest na widoku, chyba jeden pies i nie będzie źle z tym regalikiem 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2020, 10:11
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Sylwucha wrote:Z ciekawości sprawdziłam swoją kartę i u mnie to samo! 2 dni do przodu! Może ona ma jakiś inny przelicznik? 🤔Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:No właśnie nic nie będę mieć, taki regał to max
Też myślę o tym bałaganie i że na widoku, mam te same odczucia, lubię mieć wszystko pochowane ale nie mam raczej wyjścia. Maks co moge tu zrobić to miec poukładane rzeczy w tych takich pojemnikach szufladowych. A na lozeczko chodzilo mi o ten organizer z ikei, te takie wieszanie kubełki , ewentualnie są tez takie szyte kieszenie, które można powiesić na łóżeczku.
Myślę, że tak spróbujemy funkcjonować a jak nie wyjdzie to kupimy przewijak i wstawimy do pokoiku obok, ale z drugiej strony na przewijaku tez jest wszystko odkryte 🤦♀️ a komody nie chcę, bo juz mam wielką szafę z szufladami, i zwyczajnie jedno lub drugie staloby puste .
Edit: teraz zobaczyłam Twoje zdjęcie. O Te kubelki mi chodzilo i o te organizery na dole 😀 tylko ja białe bym wziela. I widzisz, tez jest na widoku, chyba jeden pies i nie będzie źle z tym regalikiem 😀
Zulu
a sprawdź tą komodę z Ikei czy Wam się zmieści, my będziemy ją jeszcze kupować do sypialni właśnie(mamy taką jedną i jesteśmy zadowoleni)
https://www.ikea.com/pl/pl/p/malm-komoda-6-szuflad-bialy-lustro-70403593/
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
dmg111 wrote:Anetka, umarlam 😂😂😂😂😂
To ten sam poziom jak mój mąż i komplement z masywnymi udami 😂🤦🏻♀️
Olej i szamaj dla Polci 😍 Wózka szukasz do biegania, to szybko zleci 😘
Dla pocieszenia, moja koleżanka przytyła 23 kg, startowała z wagą 60kg przy wzrośnie 178cm, naprawdę była chudzielcem z mięśniami brzucha, urodziła w kwietniu, teraz mamy wrzesień i wróciła do wagi, a nie robi nic poza karmieniem cyckiem 😂 Patrzę na nią i widzę nadzieję 😂dmg111 lubi tę wiadomość