Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Babki, ja się staram Wam odpisywać, ale tak ciężko Was nadrobić, że hej
tyle potraficie naskrobać
Ounai, ja Ci jeszcze nie gratulowałamz całego serca życzę Wam zdrówka
Powoli zaczynam już kompletować wyprawkę, strach już odpuszcza. Tu taki zestawik, tata dumny jak paw
Anet.kaa, Zulugula, Natisz, Inaa89, kic83, doomi03, Wik89, Annia, SzalonaOna, kar_oliv, Lalia, dmg111, Ounai, Marti29, Edyciak, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Dlatego ja w kwestii przechowywania kosmetyków pieluch itd zdecydowałam się na najzwyklejsza szafkę łazienkowa stojąca (jedynie wymiar bralam większy niz standardowy bo na szerokość 40 cm) xD zajmuje malutko miejsca, wszystko w srodku sie pomieściło, a ze zamykana na drzwiczki to z zewnatrz nie widać co się tam w srodku wala + organizer na łóżeczko na te najpotrzebniejsze rzeczy do przewijania dosłownie pod ręką
To Twoja byla taka szafka stojąca wysoka w rogu obok lozeczka? Tez spoko pomysł, kurde może znajde taką jakąś małą zamykaną 🤔 Ja mam wszystko w szafie, więc potrzebuje tylko czegoś niedużego na podręczne rzeczy do przewijania, waciki, pampers, pielucha, kremik , chusteczki , i nawet myślę czy nie wystarczą po prostu te kubelki do wieszania z ikei plus jakis nieduży wiszący organizerdoomi03 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Anetka dalej pozostaje przy swoim zdaniu ze masz szczuplutkie zgrabne ciałko, jedynie brzuszek rośnie... A te kg myślę ze u Ciebie nie tyle wynikają z tego ze faktycznie jakos tyjesz bardzo tylko masz kochana taka budowę, dlugi tułów i jakoś to sie wszystko, macica, wody płodowe itd itd muszą rozłożyć równomiernie na długości, a jednocześnie musi brzuszek tez ich do przodu zeby robic miejsce małej
wszystko jest na swoim miejscu i tak jak powinno
po połogu szybko zrzucisz
Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Dlatego ja w kwestii przechowywania kosmetyków pieluch itd zdecydowałam się na najzwyklejsza szafkę łazienkowa stojąca (jedynie wymiar bralam większy niz standardowy bo na szerokość 40 cm) xD zajmuje malutko miejsca, wszystko w srodku sie pomieściło, a ze zamykana na drzwiczki to z zewnatrz nie widać co się tam w srodku wala + organizer na łóżeczko na te najpotrzebniejsze rzeczy do przewijania dosłownie pod ręką
Domi, a zdradzisz co to za szafka? Może akurat jakaś co da się na necie podpatrzeć?
doomi03 lubi tę wiadomość
-
Dmg zgadzam się z tą waga. Na np przed ciąża to byłam już w ogóle mega szczupła.. I np u mnie było widać brzuszek nie duży, ale szybciej niż u mojej koleżanki, która miała przed ciąża spora nadwagę i w ciąży jeszcze schudła i mi dowalała.. Dramat... Ja nie przytyłam jeszcze sporo. Tzn tak mi się wydaje, mam 4, 5 kg na plusie. Pewnego dnia miałam przez to doła, ale się ogarnęłam. Wiesz mi ciężko było taka zmiana że szczuplaka na takie booom brzuszkowe 🤭 ale teraz mam już do gdzieś 🙊 chce aby dziecko było zdrowe i tyle 🥰
Tak zrobię urosept i dużo wody 🙂
Anetka, teściowa to wiesz jaki ja mam stosunek do mojej 🙈 wyglądasz pięknie 🙂doomi03, Anet.kaa, dmg111 lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
LaBellePerle wrote:
Dziewczyny, kupiłam dziś w Lidlu 100 procent bawełna 2 pary body za 13 zł 🤭🤭🤭 aż żal było nie brać 🙈"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Anetka piekne cialko 😍 i brzusio jaki malutki gdzie ta córcia sie tam mieści 🤔 nie widać po Tobie tych kg wiec nie masz się czym przejmować 😉
Doomi rowniez sliczny brzusio 😍 uwielbiam takie brzuszki 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2020, 11:14
doomi03, Anet.kaa lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Anet.kaa wrote:Śliczny! Też na niego patrzyłam
mam od przyjaciółki, ale jakby się zniszczył to też.go kupię
Ile prześcieradełek na przewijak jest pptrzebnych bo o tym zapomniałam ? Póki co mam jedno.
Kicku dasz link do tego Twojego ?
Kochana
linka do czego? Stołu do przewijania?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Natisz wrote:Słodkie ciuszka 🥰
Dziewczyny, kupiłam dziś w Lidlu 100 procent bawełna 2 pary body za 13 zł 🤭🤭🤭 aż żal było nie brać 🙈
wrzucisz fotkę? -
Natisz jeśli posiew wyszedł ci negatywny.a pieczę cewka to pewnie jakoś piasek ci schodzi . Zwłaszcza że miałaś złogi ( o ile Dobrze vpamietam) lekarz cię popukal nerki bolały a teraz schodzi. Pij jak najwięcej jak ja to mówię aż do pozygu i sikają jak najwięcej.7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
Anet.kaa wrote:Domi wyglądasz przepięknie! Piękna Mamusia
i Twój brzuszek jest taki fajny!
No a bluza to.totalny sztosjest z House/Croppa? Pamietam, że mieli taką serie ale przegapiłam.
W ogóle to jest niesamowite, że motyw Harrego Pottera nadal jedt tak mocno popularny
A ja właśnie jade do koleżanki po ciuszki i poduszkę do karmienia, sprzedaje mi za grosze po swojej córeczce i jesteśmy umówione że będę od niej brać ubranka z których mała wyrośnie
Iii kupiłam od niej ten dresik Bambi na którym tak bardzo mi zależało ❤❤❤❤
Dziękuję 😊 Kacper to już niezła kuleczka xD a ja wraz z nim mimo moich 170cm wzrostu 😂 dlatego z jednej strony zazdroszczę Ci takie długiej zgrabnej figury
Tak bluza akurat house, chociaż mam tych rzeczy wiecej ale większość faktycznie house i sinsay...pizame i skarpety takie świetne grube wełniane mam z primarka (kuzynka rozumie moje uwielbienie i sprezentowala xD) teraz nawet byla jakas seria fajna, ale stwierdziłam ze jako wielorybek nawet nie będę mierzyć xD
To prawda byl taki dlugi moment ze bylo chyba dosyć cicho w tym temacie i tylko nasze pokolenie z sentymentem sobie czasem przypomniało jak to człowieka za dzieciaka jaralo, a kilka lat temu znów nastąpił bum i szal na hp odrodził sie jak Feniks (tak nawiązując do serii 😂) i człowiek mimo lat znów może poczuć tą dziecięca frajdę kupując sobie jakis łaszek i nie musząc się tego wstydzić xDAnet.kaa, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Śliczny! Też na niego patrzyłam
mam od przyjaciółki, ale jakby się zniszczył to też.go kupię
Ile prześcieradełek na przewijak jest pptrzebnych bo o tym zapomniałam ? Póki co mam jedno.
Kicku dasz link do tego Twojego ?
Ja na przewijak nie kupuje, bede podkładać pieluchę. -
SolAngelica wrote:Natisz jeśli posiew wyszedł ci negatywny.a pieczę cewka to pewnie jakoś piasek ci schodzi . Zwłaszcza że miałaś złogi ( o ile Dobrze vpamietam) lekarz cię popukal nerki bolały a teraz schodzi. Pij jak najwięcej jak ja to mówię aż do pozygu i sikają jak najwięcej.
doomi03 lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1