Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky
gratulacje, witaj wśród gorących mamusiek 🔥
Motylku
na pewno będzie dobrze, kciuki!
Kłot
pamiętam Cię u nas najfajniej
Lepszych dziewczyn nie znajdziesz.
Lalia
padłam z tym przetrzepaniem 😂
My jedziemy dzialke zobaczyć do kupnaOunai, Sylwucha, Lalia, Julik, Wik89, Annia, Ewa88 , SzalonaOna, kłot lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Annia ja plamiłam po zwykłej wizycie, ale to też było parę kropel i ja mam nadżerkę, więc lekarz ostrzegał. Natomiast jeśli bym tak dużo plamiła jak Koteczka to faktycznie leżałabym i zwrocila się do lekarza.
Koteczko, a Twój lekarz ma dobry aparat usg6? Może masz jakiegoś mini krwiaczka albo miałaś i on go nie wypatrzył po prostu
Koteczko - piękny chlebek! Mój o wiele brzydszy, ale na szczęście da się go zjeść. 😂
Dziewczyny czy na HM są jakieś dostawy ciuszków? Bo co mi się spodoba to niemal tylko dostępne w rozmiarze 44 a wszystkie inne rozmiary niedostępne.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Annia ja plamiłam po zwykłej wizycie, ale to też było parę kropel i ja mam nadżerkę, więc lekarz ostrzegał. Natomiast jeśli bym tak dużo plamiła jak Koteczka to faktycznie leżałabym i zwrocila się do lekarza.
Koteczko, a Twój lekarz ma dobry aparat usg6? Może masz jakiegoś mini krwiaczka albo miałaś i on go nie wypatrzył po prostu
Usg robiłam w medicover i wszystko było ok. Sprzęt mają w miarę dobry. A mój doktor nie zrobił mi jeszcze usg bo w poradni jest awaria aparatu do usg. Mam się zgłosić 1. 05 do niego na usg.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Usg robiłam w medicover i wszystko było ok. Sprzęt mają w miarę dobry. A mój doktor nie zrobił mi jeszcze usg bo w poradni jest awaria aparatu do usg. Mam się zgłosić 1. 05 do niego na usg.
Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Koteczko jak jest czarny kolor lub brunatny to spokojnie, bo to jest juz utleniona krew czyli pasuje na cytologie lub krwiaczek/pekniete naczynko.
Lucky gratulacje! rozgosc się i napisz cos więcej o sobie
ja wlasnie piekę brownie 😋Ounai, Lalia, Koteczka82, Wik89 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
doomi03 wrote:Slyszalyscie może jakieś opinie o wózkach Jedo... W szczególności modele Tamel, Trim i Koda?
Kic mi polecała!! Podoba mi się Jedo Koda kolor cognac chyba v 22 😍😍😍doomi03 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Koteczko jak jest czarny kolor lub brunatny to spokojnie, bo to jest juz utleniona krew czyli pasuje na cytologie lub krwiaczek/pekniete naczynko.
Lucky gratulacje! rozgosc się i napisz cos więcej o sobie
ja wlasnie piekę brownie 😋
Zulu, daj przepis 😍😍😍 -
kar_oliv wrote:Wow z czego te babeczki? 🤩
Lalia, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Ounai, Kic i inne doświadczone mamusie, czy wielkość wewnętrzna gondoli ma duże znaczenie?
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Ounai, Kic i inne doświadczone mamusie, czy wielkość wewnętrzna gondoli ma duże znaczenie?
Ma. Jak mala kubelkowa gondola to jest ryzyko ze dziecko Ci szybciej wyrosnie. My używaliśmy gondoli do 5mca bo syn zaczal opierać sie na rączkach i wszystko go interesowalo.Annia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Zulu, daj przepis 😍😍😍
samo brownie biorę z tego przepisu:
https://www.domowe-wypieki.pl/przepisy/ciasta/784-ciasto-czekoladowe-bez-maki
a jak już ostygnie to daje na wierzch rozmrożone maliny i na to bita śmietana , najlepiej swoja robiona nie z dyfuzora po wierzchu można jeszcze zetrzeć dla ozdoby trochę czekolady. pychotka, ulubione ciasto mojego męża i moje w sumie też. omnomnom bede go zjadł na razie czekam aż ostygnieLalia, Julik, Wik89, Ewa88 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
doomi03 wrote:Slyszalyscie może jakieś opinie o wózkach Jedo... W szczególności modele Tamel, Trim i Koda?
Doomi
my mamy Jedo fyn memo 3w1 z isofixem - gondola, spacerówka, fotelik (to wersja z 2015 r.)Lalia lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Ounai, Kic i inne doświadczone mamusie, czy wielkość wewnętrzna gondoli ma duże znaczenie?
Tak, ma znaczenie, im szersza gondola w środku tym lepiej, rodzimy jesienią/zimą, pamiętaj, że bobasa trzeba będzie ubrać w kombinezon, przykryć kocykiem, im więcej miejsca w środku tym lepiej, jak bobo duże i szybko rośnie to też problem z małą gondolą wewn będzie.
W spacerówkę dopiero wsadzamy bobasa jak sam zacznie siadać, moja zaczęła na 5.5 mca, ale są dzieci, które dopiero siadają na 7/8 mc.Lalia, Annia lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność