Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia gratulacje 🍾🍾🍾 Pozwolisz, że Cię "odhaczę" na wrześniówkach.
Annia lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Dziewczyny, wyszłam od lekarza. Wszystko jest ok. Chociaż ja czuje się jak kupa. Młode są obie obrócone główkowo. Także Kic nie tylko Ty nie czułaś obrotu swojego dziecka. Nie mam pojecia kiedy sie obróciła, ale one ciągle świrują 😂 Lewa panienka waży 2240g, a prawa 2450g. Małe klocki 😁 Kic, kupuj kulę do wróżenia 😁 Szyjka jest długa i jeszcze 2 - 3 tygodnie wg lekarza powinnam wytrzymać. Zdjęć nie udało się żadnych zrobić, bo młode zasłaniały się łapkami.
Następna wizyta 21.09. 😉
Mam w sobie prawie 5 kg dziecka, a to nie koniec 🤨
Sylwia chyba Tyś następna! 🙉😘💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ania, lepiej nie strasz, ja to taka strachliwa jestem, wolę nie wiedzieć, co mnie czeka🙈 Ale podobno z oskytocyną są silniejsze i bardziej bolą te skurcze...
Stokrotka, wszystkiego dobrego z okazji urodzin 🥳Stokrotka027 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Annia wrote:O 14.37 Mikołaj przyszedł na świat przez CC. CC przy 5 cm przez spadki tętna na skurczach i jakieś krzywe wstawianie się główki. Waży 2980 g i ma 57 cm. ❤️
Gratulacje kochanaA Mikuś dlugi i szczuplutki, może się szykuje urodzony sportowiec 😁 brawo, odpoczywajcie i cieszcie się sobą.
-
Zulugula wrote:Sylwia chyba Tyś następna! 🙉😘
dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Ania, lepiej nie strasz, ja to taka strachliwa jestem, wolę nie wiedzieć, co mnie czeka🙈 Ale podobno z oskytocyną są silniejsze i bardziej bolą te skurcze...
Stokrotka, wszystkiego dobrego z okazji urodzin 🥳
Annia, sama nie wiem jak dałam radę, chyba po prostu musiałam, bo nie dali mi wyboru
Stokrotko, zgadzam się z Tobą. Lepiej się rodzi jak się nie wie co Cię czekaStokrotka027 lubi tę wiadomość
-
Sylwia, cudnie że dziewczynki tak pięknie rosną 🌷🌷
Annia, jesteś taka dzielna 😍 zbieraj siły na ponowne spotkanie z Mikusiem 💙
Stokrotka, wszystkiego co najlepsze! 🌻🌻🌻Stokrotka027, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annia, gratulacje Mamo!!! Odpocznij teraz i czekamy na zdjęcie Milołaja 🤗🥰
Stokrotko, sto lat! 🎂
Wypralam chyba wszystkie wieksze rzeczy tekstylne, a dzis segregowalam ubranka 56 i 62 i zaczynam je prac. Mialam isc na basen teraz a leze na kanapie 😅
No i mam zamiar dokonczyc zakupy wyprawkowe w tym tygodniu😁Stokrotka027, Lalia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dziewczyny, może któraś mi wytłumaczy... będę musiała mieć zastrzyk z immunoglobuliny. Moja lekarz przyjmuje tylko prywatnie w luxmedzie. Dostałam info, że jakbym chciała wykonać ten zastrzyk w ramach NFZ to muszę mieć złożoną deklarację POZ - ale na co, na rodzinnego czy pielęgniarkę? Bo też bez tej deklaracji nie mogę się umówić do ginekologa na NFZ żeby wypisał mi to skierowanie o ile dobrze rozumiem... help.
-
Ania wielkie gratulacje
Dziewczyny a w przypadku CC też potrzeba te wszystkie podkłady, majtki siateczkowe, podpaski itp???? W sensie czy też się krwawi??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 18:08
Menia lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Anniu moje gratulacje 😍🥰 jaki dlugi chlopiec 😉 zdrówka i obys szybko doszła do siebie! 😘😘
Annia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ewa88 wrote:Ania wielkie gratulacje
Dziewczyny a w przypadku CC też potrzeba te wszystkie podkłady, majtki siateczkowe, podpaski itp???? W sensie czy też się krwawi??
Tak, dokładnie tak samo jak po porodzie naturalnymDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
suzi1994 wrote:Tak, dokładnie tak samo jak po porodzie naturalnym
Dzięki za infojestem zaskoczona ale dobrze że zapytałam bo jak widać jestem zielona w temacie
Menia lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo