Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny myslicie ,że moje maleństwo mize byc juz ułożone główką w dół no tak mi wierci po pęcherzu juz 3 dzień ze sie czasem az zginam z bólu.. Bardzo nie mile uczucie..Usg 3 trymestru mam za 3 tyg dopiero 🤨
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Stokrotka027 wrote:Dziewczyny myslicie ,że moje maleństwo mize byc juz ułożone główką w dół no tak mi wierci po pęcherzu juz 3 dzień ze sie czasem az zginam z bólu.. Bardzo nie mile uczucie..Usg 3 trymestru mam za 3 tyg dopiero 🤨
Stokrotka027 lubi tę wiadomość
-
Stokrotka027 wrote:Dziewczyny myslicie ,że moje maleństwo mize byc juz ułożone główką w dół no tak mi wierci po pęcherzu juz 3 dzień ze sie czasem az zginam z bólu.. Bardzo nie mile uczucie..Usg 3 trymestru mam za 3 tyg dopiero 🤨
Ja byłam dwa tygodnie temu na wizycie to mały był ułożony główką w dół 😊 co nie oznacza, że od tego czasu nie zmienił pozycji 😜Stokrotka027, Sylwucha, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:No właśnie mam 172 cm wzrostu i raczej normalną budowę ciała, mój narzeczony też jest wysoki więc mała nie ma po kim być mała 😢😔
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Trochę się pokarmilismy. Nadal leżę ale mogę cię przewracać już w łóżku. Rana po cięciu też boli, żeby nie było wątpliwości, dostaje 2 kroplówkę prxeciwbilowa a Mikołaj śpi wtulony, wcześniej trochę posssal pierś.
Powiedziałam na wizycie N., że właśnie rodzisz. Nie wiem czy załapał o kogo chodzi, ale zareagował jakby wiedział 😉
Jak pomoc na oddziale? Panie pomagają przy dzidziusiu? Ale super, że Miki już jest Z Tobą 😘Annia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Ja byłam dwa tygodnie temu na wizycie to mały był ułożony główką w dół 😊 co nie oznacza, że od tego czasu nie zmienił pozycji 😜
Tak Tak wiem ,ze maluch w tym okresie jeszcze swobodnie możne zmieniać pozycję dlatego się zastanawiam czy juz może być glowka w dół moze mu się teraz tak podba i chce podenerwowac trochę mamusię 🙄🙄 Ale to by wyjaśniało ten ból na dole.. córka tez mi męczyła pęcherz ale w późniejszym etapie dopiero. 😕
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Ewa88 wrote:Ania wielkie gratulacje
Dziewczyny a w przypadku CC też potrzeba te wszystkie podkłady, majtki siateczkowe, podpaski itp???? W sensie czy też się krwawi??Ewa88 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Sylwia gratuluje wag dziewczynek. Myslicie, że warto prowadzącemu wysłać smsa i podziękowaćbza prowadzenie ciąży?
Małego przynieśli mi koło 17.30 i na noc go mogę oddać i oddam bo nie dam rady go pielęgnować, bo czuje ze momentami odlatuje i przysypiam w łóżku a boję się z nim spać, bo dopiero rano chyba mnie postawia.SzalonaOna, Sylwucha, Lalia, Inaa89, kic83, Enigvaa, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyAnnia wrote:O 14.37 Mikołaj przyszedł na świat przez CC. CC przy 5 cm przez spadki tętna na skurczach i jakieś krzywe wstawianie się główki. Waży 2980 g i ma 57 cm. ❤️
Odpoczywaj ile możesz, jak masz pytania po CC to służę pomocąAnnia, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStokrotka027 wrote:A poszłam tylko ugotować obiad a tu proszę!!!!
Annia Gratuluje synka!!! ❤❤❤Szybkiego powrotu do siebie musisz być wykonczona takimi szybim obrotem sprawy,ale najważniejsze, że maluch jest juz Z Tobą!!! Dużo zdrówka dla waszej dzielnej dwójki 😍😍😍 7 września taa super data wiem ,bo sama się urodziłam w tym dniu i dokładnie 28 lat temu tez był to poniedziałek!!
Inna - No to może kolejne będzie księżniczką 🤭🤭🤫
A tak poważnie to , wiem ze marzyłaś o córeczce ale widzisz, ze jednak los chce inaczej i jest Ci dane byc mama wspaniałych chłopców, oby mały sie rozwijał cały i zdrowy, to jest najważniejsze 🥰🥰😘😘😘 Moze Ci Bóg we wnuczkach wynagrodzi 🤗🤗
Kic - Nie będę się powtarzać 😡😡 Foch z zazdrości!! 😜
Ja tez sie bałam kikutka ,ze mała boli ,ze zachaczy itp ale przemywalam osceniseptem tzn psikalam i w końcu odpadł. Ale tez sie martwiłam i wtedy plułam sobie w twarz ze nie wzięłam położnej dlatego w tej ciąży tego błędu nie popełnie 😉
Innym dziewczyna tez gratuluje udanych wizyt super ze z waszymi maluszkami jest wszystko dobrze 👍👍Stokrotka027 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Dziewczyny, wyszłam od lekarza. Wszystko jest ok. Chociaż ja czuje się jak kupa. Młode są obie obrócone główkowo. Także Kic nie tylko Ty nie czułaś obrotu swojego dziecka. Nie mam pojecia kiedy sie obróciła, ale one ciągle świrują 😂 Lewa panienka waży 2240g, a prawa 2450g. Małe klocki 😁 Kic, kupuj kulę do wróżenia 😁 Szyjka jest długa i jeszcze 2 - 3 tygodnie wg lekarza powinnam wytrzymać. Zdjęć nie udało się żadnych zrobić, bo młode zasłaniały się łapkami.
Następna wizyta 21.09. 😉
Mam w sobie prawie 5 kg dziecka, a to nie koniec 🤨Sylwucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManiaaa. wrote:Ja już po wizycie, mała nadal jest Alicją, waży tylko 1100 g i jest w najniższej granicy normy, kontrola za 3 tygodnie żeby wykluczyć hipotrofie płodu i jak była miednicowo tak jest nie chciała mamie zrobić prezentu na jutrzejsze urodziny 😢 😔
Sylwucha, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Trochę się pokarmilismy. Nadal leżę ale mogę cię przewracać już w łóżku. Rana po cięciu też boli, żeby nie było wątpliwości, dostaje 2 kroplówkę prxeciwbilowa a Mikołaj śpi wtulony, wcześniej trochę posssal pierś.
Sylwucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Sylwia gratuluje wag dziewczynek. Myslicie, że warto prowadzącemu wysłać smsa i podziękowaćbza prowadzenie ciąży?
Małego przynieśli mi koło 17.30 i na noc go mogę oddać i oddam bo nie dam rady go pielęgnować, bo czuje ze momentami odlatuje i przysypiam w łóżku a boję się z nim spać, bo dopiero rano chyba mnie postawia.odpocznij ile się da!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Sylwia gratuluje wag dziewczynek. Myslicie, że warto prowadzącemu wysłać smsa i podziękowaćbza prowadzenie ciąży?
Annia, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Dziewczyny biore wszystko co mi dają! Nie zgrywam herosa.
Maniaaa wiem co czujesz, czy nie lepiej robić kontrole za 2 tyg?kic83 lubi tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹