Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia, myślę że można napisać SMS do N. Z pewnością będzie mu miło. Tak w ogóle byłam dziś jedną z 3 ciężarówek do niego. Sporo dziewczyn prowadzi u niego ciążę. Jedna dziewczyna siedziała niedaleko mnie i cały czas mówiła do brzucha 😉
Motylku, też jestem miło zaskoczona wagą dziewczyn. Jedna przyrosła prawie 1kg, a druga 700 g w ciągu 3 tygodni! Byłam w szoku! Tym bardziej, że statystycznie na tym etapie bejbik rośnie około 200 g na tydzień. Ale widzę też po sobie. Brzuch rośnie jak na drożdżach!
Patrzyłam właśnie na terminy porodów z 1 str., to faktycznie z Kłot możemy urodzić niemal w tym samym czasie 😉
Kicek ma też rodzic wcześniej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 20:39
SzalonaOna, Annia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Annia, myślę że można napisać SMS do N. Z pewnością będzie mu miło. Tak w ogóle byłam dziś jedną z 3 ciężarówek do niego. Sporo dziewczyn prowadzi u niego ciążę. Jedna dziewczyna siedziała niedaleko mnie i cały czas mówiła do brzucha 😉
Motylku, też jestem miło zaskoczona wagą dziewczyn. Jedna przyrosła prawie 1kg, a druga 700 g w ciągu 3 tygodni! Byłam w szoku! Tym bardziej, że statystycznie na tym etapie bejbik rośnie około 200 g na tydzień. Ale widzę też po sobie. Brzuch rośnie jak na drożdżach!
Patrzyłam właśnie na terminy porodów z 1 str., to faktycznie z Kłot możemy urodzić niemal w tym samym czasie 😉
Kicek ma też rodzic wcześniej? -
Sylwia, Twoje małe bokserki to już niezłe babeczki
super, że tak urosły, ale jak sobie pomyślę że Ty nosisz w sobie już 5.kg dziecia to naprawde - pokłony Ci się należa! To jest tak niesamowite!
Inaa- gratuluje synka, pomysł na starość jak Ci wszyscy mężczyźni będą Cię wielbić i na rękach nosić!
Inaa89, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia a lekarz czeka aż zacznie się u Ciebie akcja, czy co? Czy skierowanie w 38 tyg do szpitala?
P.s. Az jestem ciekawa ile ta moja Pszczółka będzie ważyć za tydzień 😍 ostatnia wage znam z 7.09 - 469g... To teraz chyba powinna mieć ponad 1kg? 🤔Wik89 lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Jakie macie kocyki?? Wystarczy bawełniany i bambusowy?? Czy jeszcze dokupić jakiś cieplejszy np. polarkowy??
Maniaa, spokojnie będzie wszystko dobrze 😘Maniaaa., Ewa88 lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualnyInaa - mooocno trzymała kciuki, a tu jednak kolejny mały książę 💙 głowa do góry, powiem Ci, że ja zawsze chciałam mieć 3 chłopaków, tymczasem będę miała 3 dziewczynki 🤦♀️ no cóż, życie to nie film! Hihi. Cieszę się, że szyjka się ładnie zregenerowała i "wracasz do żywych"
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania, możesz pisać śmiało 🙂 sama będę pisać i znając mnje wyślę zdj synka 🤣 bo będę rodzic w innym szpitalu. Odpocznij w nocy 💪"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Ewa88 wrote:Jakie macie kocyki?? Wystarczy bawełniany i bambusowy?? Czy jeszcze dokupić jakiś cieplejszy np. polarkowy??
Ja mam jeden 100%bawełna, mimo że niby całoroczny to u nas będzie na zimę i jeden bambus/bawelna, na cieplejsze dni:)Ewa88 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie u drugiego lekarza , dzidzia wyszła nawet większa niż rano tamtemu lekarzowi bo 370Gram i cięcie powiedział ze zrobimy Ok 11 stycznia .. wszystko fajnie pięknie tylko ze spojrzał w końcu na szyjkę ma chyba Ok 3 cm ale chyba mu się coś nie spodobało bo kazał zacząć brać magnez i luteinę
A to dzidzia
SzalonaOna, Inaa89, Lalia, Natisz, Ounai, dmg111, Stokrotka027, Wik89, Marti29, kar_oliv, Ewa88 lubią tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
SzalonaOna wrote:Sylwia a lekarz czeka aż zacznie się u Ciebie akcja, czy co? Czy skierowanie w 38 tyg do szpitala?
P.s. Az jestem ciekawa ile ta moja Pszczółka będzie ważyć za tydzień 😍 ostatnia wage znam z 7.09 - 469g... To teraz chyba powinna mieć ponad 1kg? 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 21:26
SzalonaOna, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:On twierdzi, że to ciąża bez komplikacji i czekamy aż samo się zacznie, bo podobno będzie lepiej dla dzieciaków. Także to nie nadają rytm i rządzą 😉 Tym bardziej, że ułożone są glowkowo więc jest mała szansa na SN
-
Anet.kaa wrote:Sylwia, Twoje małe bokserki to już niezłe babeczki
super, że tak urosły, ale jak sobie pomyślę że Ty nosisz w sobie już 5.kg dziecia to naprawde - pokłony Ci się należa! To jest tak niesamowite!
Inaa- gratuluje synka, pomysł na starość jak Ci wszyscy mężczyźni będą Cię wielbić i na rękach nosić!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 21:31
-
Dziewczyny,
Majtki wielorazowe z Bella bierzecie m/l czy XL?? Ja na razie w biodrach mam ok 97 🤔 -
Lelek wrote:Ewa, mój polog po CC trwal 8 tyg
ale ostatnie 3 tyg to juz byly praktycznie plamienia raz mocniejsze raz skąpe
Dziewczyny, wiem ze zamawialyscie ze stronki Nextsa czasami jakies promocje, kody rabatowe itd ? Czy nie ma co liczyc ?
-
Sylwucha wrote:Dziewczyny, wyszłam od lekarza. Wszystko jest ok. Chociaż ja czuje się jak kupa. Młode są obie obrócone główkowo. Także Kic nie tylko Ty nie czułaś obrotu swojego dziecka. Nie mam pojecia kiedy sie obróciła, ale one ciągle świrują 😂 Lewa panienka waży 2240g, a prawa 2450g. Małe klocki 😁 Kic, kupuj kulę do wróżenia 😁 Szyjka jest długa i jeszcze 2 - 3 tygodnie wg lekarza powinnam wytrzymać. Zdjęć nie udało się żadnych zrobić, bo młode zasłaniały się łapkami.
Następna wizyta 21.09. 😉
Mam w sobie prawie 5 kg dziecka, a to nie koniec 🤨
Sylwia
gratulacje! Księżniczki pięknie rosną, ta druga już prawie taka jak moja córka w dniu porodu
Super że szyjka ładna!
Czyli masz kolejną wizytę równo na 36tc
Co do Twojego pytania o mój wcześniejszy poród lakarz powiedział, że jeśli 1) nie obróci się do 37tc to wtedy szpital 2) jeśli będzie hipotrofia późna to też mnie wemą na wcześniejsze wywoływanie.Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nowastaraczka wrote:Zulu, chyba Ty mialas linka do allegro na jakas lepszą tetrę - przypomniałabyś?
Jeszcze w ogole pytanko w ile takich pieluszek mniej wiecej trzeba się zaopatrzyć?Nowastaraczka, kar_oliv lubią tę wiadomość