Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Czyli gondola 75-80 to jest minimum 🤔🤔🤔
Wik89, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Robiłam pierwszy raz i wyszło, także polecam ten przepis: https://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/drozdzowe_wypieki/placek_kruszonka/przepis.html
ja właśnie zjadłam 1,5 kawałka i odpłynęłam haha
Lalia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Motylku, pytanie kto będzie częściej go używał Jeśli Ty, to narzeczony musi się dostosować bardziej do Ciebie
Mój z kolei chciałby wszystko używane, bo to jest skrajny minimalista Ja też miałam taką wizję, żeby kupować rzeczy używane albo pożyczać, wśród moich znajomych teraz to popularne ale jak zaczynam oglądać różne strony z wyprawką to ta wizja się rozmywa hahaha
doomi03, Lalia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lalia wrote:Czyli gondola 75-80 to jest minimum 🤔🤔🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2020, 20:39
Lalia lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Z moim narzeczonym, to będzie przeprawa z wózkiem 🤦♀️
Jego wymagania to NOWY i uwaga do 1000zl! To jest chyba nierealne... Coś mi tam pokazuje na allegro, ale mamy kompletnie odmienne wizje HELP!
No wózek i może byś kupiła ale jakiego gatunku. Ja dostałam w prezencie od rodziców wózek 3w1 piękny jak dla mnie super się prowadzi bardzo, dotego optycznie ładnie się prezentuje naprawdę mogę polecić. Jedyny minus to stelaż dużo miejsca zajmuje w bagażniku i musialam dokupić spacerowke specjalnie na podróże. Z tego co pamiętam 1300 plus 200 za nosidelko. No i mega wybór kolorystyczny.
Ja nie chciałam za bardzo rodziców naciągnąć cenowo na wózek, sam fakt że kupowali wózek był duża pomocą i podziękowaniem dla nich. Ale naprawdę polecam! A i kupiony w normalnym sklepie nie z neta chodz tam też są.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2020, 20:38
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
SzalonaOna wrote:Z moim narzeczonym, to będzie przeprawa z wózkiem 🤦♀️
Jego wymagania to NOWY i uwaga do 1000zl! To jest chyba nierealne... Coś mi tam pokazuje na allegro, ale mamy kompletnie odmienne wizje HELP!SzalonaOna, Wik89, Lalia lubią tę wiadomość
-
Aaaa dziewczyny, wybierając wózek zwróćcie uwagę przede wszystkim na spacerówkę. To nią będziecie jeździć wiele miesięcy. Gondola jest na chwilę. Jeśli jesteście gotowe kupić drugi wózek później to naprawdę, lepiej dopłacić do spacerówki niż wózka 2w1. Popatrzcie też co producent oferuje w zestawie. Konkretnie czy jest folia przeciwdeszczowa, torba, z mniej potrzebnych rzeczy uchwyt na kubek. Moim zdaniem bardzo ważne jest żeby budka była duża, żeby przynajmniej częściowo osłoniła dziecko od słońca i deszczu (najczęściej deszcz nas łapie jak folia akurat została w domu). Bo jeśli się okaże, że musicie za każdą z tych rzeczy zapłacić osobno, to szybko z kwoty 2000zł za wózek zrobi się Wam 2500. Nie wspomnę już o osłonce na nogi czy śpiworku.
Wik89, Lalia lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Czy któraś z Was wysypalo na twarzy? Nigdy nie miałam idealnej cery ale teraz to jest masakra, takie czerwone punkty OMG 🤔 czy to przez hormony?
Mnie 😡taka twarz to ja ost w liceum miałam.. Nawet na cyckach i plecach mam syfy..
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Wik89 wrote:Motylku, pytanie kto będzie częściej go używał Jeśli Ty, to narzeczony musi się dostosować bardziej do Ciebie
Mój z kolei chciałby wszystko używane, bo to jest skrajny minimalista Ja też miałam taką wizję, żeby kupować rzeczy używane albo pożyczać, wśród moich znajomych teraz to popularne ale jak zaczynam oglądać różne strony z wyprawką to ta wizja się rozmywa hahahaLalia lubi tę wiadomość
-
My dla pierwszego synka kupiliśmy bebetto holland i byliśmy zadowoleni z tego wózka, kosztował jakoś ok. 1600 zł. Sprawdzał nam się zarówno na spacerach miejskich jak i po lesie. Wózek był jednak dość ciężki a mieszkamy w bloku, więc po jakimś czasie kupiliśmy lżejszą spacerówkę, a bebetto sprzedaliśmy.
Teraz jeszcze nie oglądam, ale myślę, że spróbuję kupić używaną gondolę.Lalia lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Wik89 wrote:Motylku, pytanie kto będzie częściej go używał Jeśli Ty, to narzeczony musi się dostosować bardziej do Ciebie
Mój z kolei chciałby wszystko używane, bo to jest skrajny minimalista Ja też miałam taką wizję, żeby kupować rzeczy używane albo pożyczać, wśród moich znajomych teraz to popularne ale jak zaczynam oglądać różne strony z wyprawką to ta wizja się rozmywa hahaha
U mnie dokładnie ta sama sytuacja xD
Co prawda wiem ze i tak cześć rzeczy kupię używanych a część dostane od szwagierek, ale coraz częściej chodzi mi myśl o nowym wózku w jakiejś nie wygórowanej bardzo cenie.
W sumie w temacie wózków upatrzyłam sobie jeszcze Riko Nano. Gondola o długości wew. 80 cm także chyba jedna z największych dostępnych i podoba mi się też wizualnie
Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Aaaa dziewczyny, wybierając wózek zwróćcie uwagę przede wszystkim na spacerówkę. To nią będziecie jeździć wiele miesięcy. Gondola jest na chwilę. Jeśli jesteście gotowe kupić drugi wózek później to naprawdę, lepiej dopłacić do spacerówki niż wózka 2w1. Popatrzcie też co producent oferuje w zestawie. Konkretnie czy jest folia przeciwdeszczowa, torba, z mniej potrzebnych rzeczy uchwyt na kubek. Moim zdaniem bardzo ważne jest żeby budka była duża, żeby przynajmniej częściowo osłoniła dziecko od słońca i deszczu (najczęściej deszcz nas łapie jak folia akurat została w domu). Bo jeśli się okaże, że musicie za każdą z tych rzeczy zapłacić osobno, to szybko z kwoty 2000zł za wózek zrobi się Wam 2500. Nie wspomnę już o osłonce na nogi czy śpiworku.
Ja dziś rozmawiałam z przyjaciółką dzieciatą o wózkach, notabene ma spacerówka Mamas&Papas i bardzo chwali, i okazało się że jej kuzynka sprzedaje Cybexa Prima w świetnym stanie za 3k. Szkoda, że jestem dopiero w 8tc bo już bym męża namawiała. Bardzo mi sie te wózki podobaja, podobno w uzytkowaniu sa rewelacyjne, gondola 90cm.
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ten ma dużą gondole bo aż 85cm wewnątrz i wizualnie też ok, z ciężarem 13kg uważam że mogło być gorzej :p ale nie czytalam opinie. Patrząc po tym że miałam60cm jak się urodziłam to moje dziecko raczej malutkie nie będzie i takie 85cm to chyba dla mnie akurat.
https://www.bobowozki.com.pl/wozki-dzieciece/wielofunkcyjne/gleboko-spacerowe/p/wozek-dzieciecy-2w1-coletto-modena-8175.php#product-description-parameters-hLalia lubi tę wiadomość
-
To ja jestem wyrodna matka bo mój synek miał wózek 2w1 kupiony jakoś za 150zl od koleżanki z forum na którym pisałam będąc w pierwszej ciąży. Jeździł w nim 6 miesięcy, potem w komisie kupiliśmy spacerówkę za 80 zł a ostatni wózek to była parasolka z olx za 50zl. Tyle że moje dziecko odstawiło wózek mając niecałe 1,5 roku. Ostatni raz jechał wózkiem na Wszystkich Świętych (miał rok i 7 miesięcy) na cmentarzu i to po ogromnych namowach, że jest dużo ludzi i ciemno (byliśmy wieczorem) bo przecież "on siam na nogach".
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
Doomi
nie było mnie pół dnia, jutro Ci napiszę plusy i minusy Jedo fyn memo.Wik89, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyNikaa92 wrote:Ten ma dużą gondole bo aż 85cm wewnątrz i wizualnie też ok, z ciężarem 13kg uważam że mogło być gorzej :p ale nie czytalam opinie. Patrząc po tym że miałam60cm jak się urodziłam to moje dziecko raczej malutkie nie będzie i takie 85cm to chyba dla mnie akurat.
https://www.bobowozki.com.pl/wozki-dzieciece/wielofunkcyjne/gleboko-spacerowe/p/wozek-dzieciecy-2w1-coletto-modena-8175.php#product-description-parameters-hLalia lubi tę wiadomość