Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Ja od początku ciąży się rozglądałam i 79cm to już te większe. Sporo wózków ma w ogóle 77cm. Generalnie producenci poszli w wygląd, a malejąco gondolki wyglądają zgrabniej
Lalia lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:To ekstra, sprawdziłam i gondola GONDOLA X-PRAM LIGHT ma 79,5 cm. Tylko to dość ciężki wózek jest, ale do pokonania mam 3 schodki tylko.
Teraz mam windę, jedynie do babci jak pojedziemy będzie trzeba wnosić.
Mój mąż zakochał się w Priamie, więc jutro zamawiamuj gondolę i czaję na promocję na stelaż -
_lucky_ wrote:Ja mialam Anexa przy corce i bylam zadowolona. Teraz nawet nie mysle jeszcze o wozku mysle ze tak 2 mce przed porodem bede sie rozgladac
Lucky, ja patrzę żeby mieć mniej więcej rozeznanie, a jak patrzę po różnych sklepach to czasem różnica między jednym a drugim za ten sam model to nawet 200 zł, to samo foteliki itd.
U mnie waga wózka to priorytet, u mnie pierwsze piętro bez windy, nie mam gdzie zostawić wózka na dole, mąż pracuje od 7 do 16 więc nie mogę czekać na niego ze spacerem. Będę rodzić grudzień/styczeń, im dzidziuś będzie starszy tym lżej go będę ubierać bo będzie się zbliżać wiosna, więc może jakoś damy radę 😂 -
doomi03 wrote:
Bo to zależy od piekarnika niestety często 😉 ale wyszło Ci pięknie 😍😍😍 mam nadzieję, że Wam posmakuje 😘 -
Ale bardzo zgrabny ten wózek 😉 -
Tu masz gondolę na 3-4 miesiące wózkowania. A jeśli urodzisz dziecko bliżej 60cm to masz max 3 miesiące, o ile nie 2. Mój syn nosił rozmiar 68 mając 3 tygodnie, a wbrew pozorom wcale nie tak rzadko rodzą się dzieci o długości 60-62cm
-
Ounai wrote:Tu masz gondolę na 3-4 miesiące wózkowania. A jeśli urodzisz dziecko bliżej 60cm to masz max 3 miesiące, o ile nie 2. Mój syn nosił rozmiar 68 mając 3 tygodnie, a wbrew pozorom wcale nie tak rzadko rodzą się dzieci o długości 60-62cm
Czyli gondola 75-80 to jest minimum 🤔🤔🤔 -
My z mężem jesteśmy oboje wysocy, ja i moja siostra rodziłyśmy się duże (choć wiem, że to nie reguła ), no i sezon zimowy, więc ja od początku nastawiam się na większą gondolę
Doomi, no wygląda ekstra to ciasto! Dziś zrobiłam po raz pierwszy w życiu drożdżowe z truskawkami. Właśnie wyjmuję z piekarnikaLalia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:My z mężem jesteśmy oboje wysocy, ja i moja siostra rodziłyśmy się duże (choć wiem, że to nie reguła ), no i sezon zimowy, więc ja od początku nastawiam się na większą gondolę
Doomi, no wygląda ekstra to ciasto! Dziś zrobiłam po raz pierwszy w życiu drożdżowe z truskawkami. Właśnie wyjmuję z piekarnika
Pokaż 😍😍😍🙏 -