Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia w punkt! 😂😂😂 ja już przestałam kupować body jak jestem w lupku, nawet jak są ładne. Jeszcze koleżanka z pracy ma mi dać ubranka po swojej córce i boję się tych ilości, dlatego na body już nigdzie nie patrzę 😂 jak będzie za dużo to oddam komuś potrzebującemu przez Olx.
Ja dziś posprzątałam swoją część szafy w sypialni. Mamy tam dużego paxa, od wchodzenia i schodzenia z krzesła bolą mnie plecy. Też czuję się coraz słabsza... marzę o prysznicu, ale czekam na kuriera, bo ma przywieźć łóżeczko
Lalia lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
KarolinaMaria wrote:Sylwia, mina Twojej suni patrzącej na brzuch mówi 'nie myślcie koleżanki, że dla panci będziecie ważniejsze ode mnie' 😁😂
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykar_oliv wrote:W ciemno
Oglądałam tylko porównania różnych wózków na yt babyexpert
I porównując to co ci przyszło i to co widziałaś na filmiku to jest to samo?
Kurczę, nie spodziewałam się, że wózek można zamówić przez Internet, nie oglądając go namacalnie..
Hmm... Muszę to przemyśleć. 😁 -
Edyciak wrote:Naprawdę?? 😱😱
Kurczę, nie spodziewałam się, że wózek można zamówić przez Internet, nie oglądając go namacalnie..
Hmm... Muszę to przemyśleć. 😁Edyciak, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Dziewczyny, mam wyniki tsh i ft4 😑
I chyba będę musiała wskoczyć na wyższą dawkę leku 😑
TSH 2.14 (a 6 tyg temu było 1,12)
FT4 10.73 (17% wysycenia normy, a było 30%)
Napisałam już do endo, czekam na odpowiedź 😑
Ja miałam TSH 2,32 to mam odrobinę zwiększoną dawkę. W przyszłym tygodniu zbadam ponownie. -
Hmm... Muszę to przemyśleć. 😁Edyciak, kar_oliv, Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Piona, mi wyszlo teraz tsh 1,7 a było 1,0, ft4 spadło 😑 pewnie mi zwiększy dawkę w piątek na telewizycie , a już biorę 75
Ale napisz, co ci lekarz zalecił. -
Sylwia, wyglądasz przepięknie 😍
Zaprzeczasz stereotypowi, że córka odbiera urodę 😁 u Ciebie dwie księżniczki, a Ty kwitniesz 🌷🌷🌷
A jeśli chodzi o Atenę, to myślę, że jeszcze to Ty możesz być zazdrosna, bo coś czuję, że będzie traktować dziewczynki jak swoje młode i ich nie odstąpi 😍 pieski często tak mają, że przyjmują niemowlaki "do stada" 💚Wik89, Edyciak, Sylwucha, dmg111, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Sylwia, wyglądasz tak pięknie i kwitnąco!
Jak patrze na Ciebie to widzę już obok Ciebie biegające dwie śliczne dziewczynki 🌸🌸
A jak patrze na psa to widzę go w śpiochach 🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 16:15
Sylwucha, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Hmm... Muszę to przemyśleć. 😁
SerioTak, tylko na filmiku było w innej kolorystyce. Czasem lubię zaryzykować
Zresztą, jakoś mega wymagająca też nie jestem. ..
Ja kupuję wiele rzeczy przez internet, w sklepie (jakimkolwiek) byłam w... LUTYM xD
-
nick nieaktualnyMaggie, mam rozmiary 50-62.
Dziewczyny, bo ja kupowałam tak z doskoku, gdy się coś ładnego trafiło i składałam do szafy, nie patrząc, ile czego mam. A później koleżanka mi powiedziała, żebym nic nie kupowała, bo mi odda ubranka po synku. Tylko już było za późno. 😂 A wczoraj przysłała mi dwa wielkie pudła ciuszkow. 🙈🙈 I teraz, gdy zaczęłam to przeglądać, to jest tego masakrycznie dużo.
Ej, skoro mówicie, że można kupić wózek przez neta... Hmm.. muszę z mężem o tym pogadać. Bo w moim mieście jest tylko jeden sklep z wózkami i w sumie mają tylko kilka modeli, głównie Adamex i Bebetto... Zna ktoś w ogóle te wózki? Bo w okolicy dużo ludzi je odsprzedaje. A najbliższy większy sklep z wózkami mamy 100 km od nas.. 😕
Już teraz wiem, co to znaczy mieć rwę kulszową. 😕 Znane mi sposoby nawet nie pomagają, a nie chcę uciekać się do farmakologii. Umówiłam się do kolegi, ale dopiero na przyszły tydzień... 😔 -
nick nieaktualnykar_oliv wrote:Serio
Tak, tylko na filmiku było w innej kolorystyce. Czasem lubię zaryzykować
Zresztą, jakoś mega wymagająca też nie jestem. ..
Ja kupuję wiele rzeczy przez internet, w sklepie (jakimkolwiek) byłam w... LUTYM xD
Jeśli ktoś zna jakieś minusy Anex Sport to chętnie poznam. 😉kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Sylwia, kwitnąco:)
Kic, udanego baby shower! 💦🍼
Ja sie chyba podziębilam po ostatnim basenie, mialam isc i dzisiaj, ale bola mnie uszy, gardlo i glowa, zostaję w domu
Sylwucha, kic83 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Czy miała/ ma któraś jasny wózek?
Do soboty musimy zamówić, najbardziej podobają mi się te dwa kolory.
Purpurowy jsst fajny ale mąż coś marudzi, natomiast z tym jasnym boje się że będzie problem z brudzeniem.
Ewentualnie rozważamy jeszcze ten szary (męża numer 1)
Totalnie nie wiem co zrobić i na jaki się zdecydować 😭😭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 16:27
doomi03 lubi tę wiadomość