Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Edytka to kocyk bambusowy z Colorstories, polecam.
Kic, to wiązanie to kolejna rzecz, która jest zgodna z teoria, że życie weryfikuje. 😁 W śpiworkach dedytkowanych na tą pogodę to by mi Mikołaj zamarzł i kazali go tak owijać właśnie i to strzał w dziesiątkę wg mnie. 😁
Biedronko dzwoń do tego lekarza, nawet gdyby wyszedł Ci covid to lepiej wiedzieć i spróbować łagodzić objawy. Zwłaszcza że teraz są nowe zasady kwarantanny i nie da się już utknąć na miesiące jak kiedyś.Edyciak, kic83, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Stokrotka027 wrote:A dzwoniłaś do tej przychodni?
Ounai lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
kkasia wrote:Dziewczyny czy na gbs można iść w 34+3 czy dopiero od 35+0 wiem ze głupie pytanie ale nadal mam problem z tymi tygodniami jak to liczą lekarze 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2020, 16:53
-
Jednorożec89 wrote:Zadzwoniłam do mojej rodzinnej i ma oddzwonić. Wzięłam też jeden apap i już jest poniżej 38 stopni więc paracetamol pomaga robię sobie zimne okłady na czoło i zaczynam być głodna
Mam nadzieje ,ze juz tylko będzie spadać a ty poczujesz się lepiej. 💪💪🤞🤞Odpoczywaj
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Stokrotka027 wrote:Ja dobrze rozumiem? masz wysoka gorączkę, jesteś w 1 trymestrze ciąży? Twoj tata ma covid i jest w szpitalu . A ty się boisz isc do lekarza i przyznać że miałaś kontakt z osobą zarazona i chcesz leczyć się apapem? Wiesz ,że gorączka moze ,a nie musi powodować zaburzenie rozwoju twojego maleńkiego płodu? Zwlaszcza na Twoim etapie ciąży? jezeli jest wyższa niż 38 stopni to juz nie jest ciekawie a ty siedzisz na forum i się zastanawiasz, szczerze ja bym miala w dupie kwarantanne i tak ja masz a tu chodzi o zdrowie Twoje i dziecka.. ale No.moze jestem głupia i leczenie paracetamolem jest lepszym rozwiazaniem. No gdybym jeszcze w ciąży nie była to może.
Zgadzam się że Stokrotką w 200%Stokrotka027 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Edyciak wrote:Kicku, czytałaś te książki? Jak wrażenia po tej Zawistowskiego? Czaję się na nią.
Doomi, tak, robię zdjęcia od początku w tych samych spodniach, ale dziś ciężko wchodziły nawet na biodra, czyli tyłek też mi urósł. 😕
Muszli laktacyjnych używa się właśnie tak, jak Lalia wyjaśniła, gdy podczas karmienia sączy się mleko z drugiej piersi, to można je łapać do muszli. Ale nie wiem, czy to jest aż tak niezbędna rzecz.
Anetko, dziewczyny wcześniej polecały bardzo majtki firmy Horizon.
Ounai, byłam właśnie ciekawa, jak wygląda chustowanie noworodka, bo niby się mówi, że nie wolno go nosić zupełnie pionowo, tylko nieco pod ukosem. Ja też zamierzam chustowac najwcześniej jak tylko się da, już znalazłam doradcę chustonoszenia. Kupię od razu od niej chustę. To świetna sprawa m.in. na kolki i na bioderka, zwłaszcza przy dysplazji. 😉
Te kompresy nie mają wycięcia, ale mają jakiś taki skład który naprawdę pomaga. Jak je odłożyłam i wróciłam do lanoliny to ból sutkow wrócił.
Kic, strasznie szybko ucieka czas jak dzidzia już jest. Ojcowski chce wziąć na Święta.
Annia, Miki jest piękny ❤️❤️❤️kic83, Annia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Mąż mnie rozwalił w środę. Najpierw się zastanawiał czy 4 Kamery nam wystarczą a potem doszedł do wniosku,że chce żeby malutka była bardziej do mnie podobna bo on ma brzydkie i Duże stopy (jak na faceta przystało -46 gira 😂) i ma czarne włosy i będzie miała WĄSA 😂😂 bo on miał kilka koleżanek które miały czarne włosy i wszystkie miały wąsa 😂😂
Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Kupiliśmy ten wózek używany, anex sport 2w1. Gondola troche zabrudzona, ale spokojnie się dopierze. Edyciak, fajny ten wózek się wydaje, lekki jest dosyć i zwrotny, ale wydaje mi się że on bardziej na chodniki i tak do miasta się nadaje, nie na chodzenie po polach i wyboistych drogach , bo taki delikatny się wydaje.Ounai, KarolinaMaria, SzalonaOna lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
KITKA! Mamuśki zapraszają Cię oficjalnie do rozgoszczenia się już w końcu na dobre też i u nas
❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤰👶🙆
Zulugula, Ounai, Edyciak, kar_oliv, Lalia, dmg111, Anet.kaa, Annia, SzalonaOna, Pcosik, Julik, Ewa88 lubią tę wiadomość