Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyciak wrote:Ale będę się chyba stresować, pomiędzy pierwszą a drugą wizytą.. myślę, że poczekam dwa tygodnie.
Zaufam swojej intuicji, która mówi mi, że tym razem będzie dobrze 😊
Jedynie co, to zobaczę, co z pracą.. odnośnie zwolnienia lekarskiego. Bo mam skomplikowaną sytuację i muszę rozkminic to tak, by finansowo było dla mnie najlepiej.
Mi przy Twoim wyniku proga lekarz mówił że da dodatkowo progesteron na podtrzymanie więc ją tym poszła. To samo mogą być krwiaczki, i nie będziesz ich przez ten czas leczyć. Zrób jak uważasz ale ja bym na Twoim miejscu poszła.Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Ale będę się chyba stresować, pomiędzy pierwszą a drugą wizytą.. myślę, że poczekam dwa tygodnie.
Zaufam swojej intuicji, która mówi mi, że tym razem będzie dobrze 😊
Jedynie co, to zobaczę, co z pracą.. odnośnie zwolnienia lekarskiego. Bo mam skomplikowaną sytuację i muszę rozkminic to tak, by finansowo było dla mnie najlepiej. -
Edyciak, ja miałam w 1 ciąży ogromne przyrosty, nawet gin przed zrobieniem usg śmiał się że chyba szukamy 2 pęcherzyków przy takich wartościach i był 1, ale za to z waha urodzeniowa 4,64kg i to nie był przenoszony. Z tego co mi gin mówił że u chłopców są takie duże wartości często a u dziewczynek mniejsze. Coś w ten deseń. I faktycznie, teraz miałam mniejsze.
Annia, tak, to George. Aż mi żal że to na takie krótki czas. Chyba dokupię jeszcze drugi rozmiar haha
Ja w HM też bez promocji nie biorę. Przesadzają z cenami.Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje Drogie... Mamy to ❤️
Misio ma 9,5mm z usg wychodzi 6t6d termin nadal 15.12 ❤️ jestem przeszczesliwa nawet nagrała filmik staremu 😂
Ounai, Evelle28, Ewa88 , Iryska, Joan, Nikaa92, Annia, Zulugula, luthienn, kar_oliv, kic83, Koteczka82, doomi03, kkasia, Ulaa, dmg111, Wik89, patrycja92, Fragaria, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:
Wielkie gratulacje, piękny bobo ❤️SzalonaOna lubi tę wiadomość
6cs
11.04 II kreski ❤️
14.07 będzie dziewczynka ❤️
08.12 3685g i 56cm szczęścia ❤️ -
Ounai wrote:
Annia, tak, to George. Aż mi żal że to na takie krótki czas. Chyba dokupię jeszcze drugi rozmiar haha
Ja w HM też bez promocji nie biorę. Przesadzają z cenami.
Ja pierwszego proga miałam 25, później 22, później 19, a później przestałam oznaczać, żeby się nie denerwować, bo podobno prog jest wydzielany pulsacyjnie. Ale miałam Duphaston od drugiej połowy cyklu na "wszelki wypadek" więc wiedziałam, że niby jestem zabezpieczona, a Dupek nie wychodzi w badaniu proga bo jest syntetyczny.
Motylek piękny kropek! 💚SzalonaOna lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:Pewnie masz rację, pewnie niektóre kobiety mają dużo bardziej zaawansowana cukrzycę a większość rodzi zdrowe dzieci. Moja siostra też miała w ciąży cukrzycę, ona twierdzi, że jak cukry są uregulowane, to nie ma żadnego zagrożenia dla dziecka. Tak jej mówił ginMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Ewa88 wrote:Anet.kaa przy Twoim progu 24-25 dostałaś proga dodatkowo?? Ja miałam ponad 26 i nic nie dostałam....
Nie martw się, pewnie to zależy od lekarza, mój chyba lubuje się w lekach. -
Cześć Kropusiu! Jesteś cudny!
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:A co powiecie na to, że u mnie jest taki przeklamamy wynik cukru? Z palca wyszło 97, a z krwi chwile później 77....
SzalonaOna lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Motylku glukometry lubią oszukiwać w jedną bądź drugą stronę. Ale ja wiem, że mam problem z cukrami na czczo, bo miałam z krwi żylnej w laboratorium: 103, 90 (na krzywej), 93 i znowu 103 i wtedy diabetolog rozpoznała ostatecznie cukrzycę ciążową.
-
dziewczyny w wyższej ciąży: kiedy na usg lekarz powiedział Wam o domniemanej (lub pewnej) plci? mi moj gin wyznaczyl prenatalne na 12+0 i ciekawa jestem czy juz cos uda mu się zobaczyc 😀 ponoc dobrze mu to idzie, koleżance juz w 12tc powiedział płeć
Lalia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:dziewczyny w wyższej ciąży: kiedy na usg lekarz powiedział Wam o domniemanej (lub pewnej) plci? mi moj gin wyznaczyl prenatalne na 12+0 i ciekawa jestem czy juz cos uda mu się zobaczyc 😀 ponoc dobrze mu to idzie, koleżance juz w 12tc powiedział płeć
Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:dziewczyny w wyższej ciąży: kiedy na usg lekarz powiedział Wam o domniemanej (lub pewnej) plci? mi moj gin wyznaczyl prenatalne na 12+0 i ciekawa jestem czy juz cos uda mu się zobaczyc 😀 ponoc dobrze mu to idzie, koleżance juz w 12tc powiedział płeć