Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Prenatalne miałam w 11+6 i lekarz był już pewny, że chłopak.
o super, tak już bym chciala wiedzieć i patrzeć powoli na jakieś ubranka dodatki itd 😀 a po prenatalnych kolejna wizyta dopiero pewnie po 3tyg, to kawal czasu 😀💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ulaa wrote:Halo halo 😄
Jestem i ja! Udało się ☺️
Mówią, że dziecko przychodzi w najbardziej odpowiednim momencie.. U mnie ten moment jest naprawdę najgorszy z możliwych, ale czekałam na to małe i nie zamierzam zrezygnować ❤️
Ha ha wiedziałam już 6dpo, gratulacje!!!🤰Ulaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Edyciak, super wyniki 👍 ale ja też bym rozważyła wizytę po 5 tyg 😉 żeby sprawdzić gdzie jest ciąża, czy nie ma krwiaków, dopytać o suplementacje, co nas powinno martwić a o nie itd 😉 to poważny etap rozwoju dzidziusia, a martwić się zawsze już będziemy 🤷♀️
Motylku, śliczny zdrowy kropek 😍
Dziewczyny, pojechałam do Lidla i wiedziałam, że tak to się skończy 🤦♀️wróciłam z 3 sukienkami (2 oddam bo jedna za mała a druga babcina😅) i z dwoma bluzeczkami dla bobo 🤭 kupiłam TYLKO dwie, bo to były jedyne unisex a reszta typowo chłopięca lub dziewczęca 🤣Anet.kaa, Annia, SzalonaOna, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
przepraszam że nie pisałam, ogarniamy temat działki.
Odpisze wszystkim.
Zulu
u mnie siusiak był widoczny 12t2d.
Lalia
to na pewno przez bzyk, pamiętaj że jesteśmy tam bardzo ukrwione.
Do większości
ja do dziś nie mam karty ciąży 😂
SYLWIA
aplikacja mi dziś rano powiedziała, że nasze bobasy są wielkości awokado 🥑
Edyciak
gratulacje, ja też miałam wysoka betę.
Doomi
Jedo ogarnę wieczorem.
Anetka
Twoja pupa jest taka super, że tylko można ją klepać, trzebabylo odpowiedzieć mamie, że mąż lubi ją ściskać i miętosić i dodać ,że biust też róśnie i nie dość że męża zadowolisz to i dziecko wykarmisz 🍼
Ula
Jeszcze raz gratulacje!
Motylku
śliczny chłopak!!!
Ps kupujemy działkę, jaram się
Lalia, Annia, SzalonaOna, Ounai, doomi03, Sylwucha, Sylwucha, Koteczka82, Ulaa, Ewa88 , dmg111, Wik89, Fragaria lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:
Śliczna są ❤️Ounai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:dziewczyny w wyższej ciąży: kiedy na usg lekarz powiedział Wam o domniemanej (lub pewnej) plci? mi moj gin wyznaczyl prenatalne na 12+0 i ciekawa jestem czy juz cos uda mu się zobaczyc 😀 ponoc dobrze mu to idzie, koleżance juz w 12tc powiedział płeć
Zulugula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:
SuperSzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Ja się zdziwiłam jakością bo na wrześniówkach ktoś napisał, że to jakość jak z Pepco. Wg mnie to jest jakość jak ze Smyka, są wyraźnie lepsze niż z Pepco. Ja zamówiłam 7-miopak body z krótkim rękawem i dwa 3 paki pajaców (jeden taki jakby 56, a drugi 62) i żałuję, że tak mało. 😂
Ja pierwszego proga miałam 25, później 22, później 19, a później przestałam oznaczać, żeby się nie denerwować, bo podobno prog jest wydzielany pulsacyjnie. Ale miałam Duphaston od drugiej połowy cyklu na "wszelki wypadek" więc wiedziałam, że niby jestem zabezpieczona, a Dupek nie wychodzi w badaniu proga bo jest syntetyczny.
Motylek piękny kropek! 💚 -
Zulugula wrote:dziewczyny w wyższej ciąży: kiedy na usg lekarz powiedział Wam o domniemanej (lub pewnej) plci? mi moj gin wyznaczyl prenatalne na 12+0 i ciekawa jestem czy juz cos uda mu się zobaczyc 😀 ponoc dobrze mu to idzie, koleżance juz w 12tc powiedział płeć
-
Zulugula wrote:o super, tak już bym chciala wiedzieć i patrzeć powoli na jakieś ubranka dodatki itd 😀 a po prenatalnych kolejna wizyta dopiero pewnie po 3tyg, to kawal czasu 😀
O tym samym już rozmyślamZulugula lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Na prenatalnych, potem mój gin potwierdził i na połówkowych dalej było to samo. W poprzedniej ciąży też coś koło 12tc już wiedziałam. Pierwsze przypuszczenia lekarz miał koło 10tc ale wtedy prowadziłam ciążę u dużo lepszego gin, z uprawnieniami do prenatalnych i ze świetnym aparatem usg.
właśnie mój gin ma uprawnienia do prenatalnych wiec moze i lepszy sprzet, także liczę, że mi coś juz powie 😊Ounai lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
kic83 wrote:Dzień dobry
przepraszam że nie pisałam, ogarniamy temat działki.
Odpisze wszystkim.
Zulu
u mnie siusiak był widoczny 12t2d.
Lalia
to na pewno przez bzyk, pamiętaj że jesteśmy tam bardzo ukrwione.
Do większości
ja do dziś nie mam karty ciąży 😂
SYLWIA
aplikacja mi dziś rano powiedziała, że nasze bobasy są wielkości awokado 🥑
Edyciak
gratulacje, ja też miałam wysoka betę.
Doomi
Jedo ogarnę wieczorem.
Anetka
Twoja pupa jest taka super, że tylko można ją klepać, trzebabylo odpowiedzieć mamie, że mąż lubi ją ściskać i miętosić i dodać ,że biust też róśnie i nie dość że męża zadowolisz to i dziecko wykarmisz 🍼
Ula
Jeszcze raz gratulacje!
Motylku
śliczny chłopak!!!
Ps kupujemy działkę, jaram się
Extra 😁 cieszę sie twoim podjaraniem kicuś
Na Jedo na spokojnie poczekam, kiedy będziesz miała czas
Ja też karty ciąży jeszcze nie mam w wersji papierowej, ale jak rozmawialam ostatnio na teleporadzie to pytalam o to, to mowil ze tak, dostanę, tylko jak bylam ostarnio to akurat mu się pokończyły xD więc pewnie na następnej wizycie dostanę, a na pewno bede sie upominać, tylko muszę się jeszcze dogadać z doktorkiem kiedy mam dokładnie przyjść xD -
Kic, gratulacje! Też już bym chciała. Tak mi się dom strasznie marzy. Duszę się w mieszkaniu.
Doomi, zulu, kiedy macie prenatalne? Wybierzcie dobrego lekarza i błagajcie żeby Wam powiedział, już będziecie mniej więcej wiedzieć
Włączył mi się syndrom wicia gniazda chyba. Nawet fronty w kuchni umyłam a powiem Wam, że staram się to robić meeeega rzadko, więc to znak 😂 No ale za 14 tygodni mam ciążę donoszona więc... Masakra jak to małokic83, Lalia lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Kic, gratulacje! Też już bym chciała. Tak mi się dom strasznie marzy. Duszę się w mieszkaniu.
Doomi, zulu, kiedy macie prenatalne? Wybierzcie dobrego lekarza i błagajcie żeby Wam powiedział, już będziecie mniej więcej wiedzieć
Włączył mi się syndrom wicia gniazda chyba. Nawet fronty w kuchni umyłam a powiem Wam, że staram się to robić meeeega rzadko, więc to znak 😂 No ale za 14 tygodni mam ciążę donoszona więc... Masakra jak to mało
12maja, 12+0 to będzie, i tak jak pisalam wyżej moj prowadzący ma uprawnienia i generalnie jest dobry więc z głowy💙 11.2020
💗 11.2023 -
Iryska wrote:Ja do tej pory nie znam płci. Na prenatalnych było 12+0 tyg i lekarka twierdziła, że na takim etapie ciąży nie da się określić płci 😀😀
z tego co pamietam to ona w ogole byla jakas dziwna 😀 kiedy masz kolejna wizyte?💙 11.2020
💗 11.2023