Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyciak, ale w jakim sensie zaokrąglone boki łóżeczka? 😅 Chodzi Ci o ten krótszy bok z żyrafką, że on nie jest na górze prosty jak ten dłuższy ze szczebelkami tylko taki falowany??
A nawet jakby nie był falowany, tylko prosty to jak Ty chcesz miskę z wodą tu dać? Bo nie rozumiem trochę co masz na myśli 🙈 -
kic83 wrote:Mania
Kiedy masz wizytę?
To ile się przytyje ma się nijak do wielkości Twojego dziecka!
Co do Kiepskich wyników, to musisz zmienić/zwiększyć suplementację, i się poprawi.
Mam zwiększoną suplementacje i dodatkowo dieta.
Wynik miałam hemoglobiny miałam 9.4 po ampułkach żelaza podskoczyła do 10.2 dodatkowo robiłam wynik żelaza i żelazo mam bardzo dobre. Nie wiem czym to idzie. Ale strasznie mnie to martwi tym bardziej że mała do 22tc wachala się między 60 a 90 centylem a teraz spadła na 13 centyl. Lekarz chce obserwować czy nie wdaje się hipotrofiaA🩷 27.11.2020
M🩵02.07.2025 -
A ta apka nie oszukiwała wlasnie o tydzien?
-
Maniaaa. wrote:Następna wizyta 28.09
Mam zwiększoną suplementacje i dodatkowo dieta.
Wynik miałam hemoglobiny miałam 9.4 po ampułkach żelaza podskoczyła do 10.2 dodatkowo robiłam wynik żelaza i żelazo mam bardzo dobre. Nie wiem czym to idzie. Ale strasznie mnie to martwi tym bardziej że mała do 22tc wachala się między 60 a 90 centylem a teraz spadła na 13 centyl. Lekarz chce obserwować czy nie wdaje się hipotrofiaMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Chyba oszukuje, bo ponoć 9 miesiąc od 36+0 się zaczyna
ale to tylko umownie!
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Chyba oszukuje, bo ponoć 9 miesiąc od 36+0 się zaczyna
ale to tylko umownie!
W ksiazce mam 36. I ja je licze zaczetymi tygodniami a nie ukonczonymi 😁 wiec 35+0 to 9, wg mojego rozumowania 🙃
Edit: Ja sie witam w 6 😱😱Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 10:52
SzalonaOna, kic83, Sylwucha, Lalia, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Na kiblu spędził może z godzinę resztę czasu mógł coś zrobić ale nie miałam siły się kłócić z nim o to.
Muszę zadzwonić go gina żeby wizytę ze środy przełożyć bo do środy mam tą cholerną kwarantanne i aż mnie skręca jak mam numer wybrać bo nie wiem na jaki humor tracę a gość niestety nie ma sekretarki tylko sam wszystko ogarnia -
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Na kiblu spędził może z godzinę resztę czasu mógł coś zrobić ale nie miałam siły się kłócić z nim o to.
Muszę zadzwonić go gina żeby wizytę ze środy przełożyć bo do środy mam tą cholerną kwarantanne i aż mnie skręca jak mam numer wybrać bo nie wiem na jaki humor tracę a gość niestety nie ma sekretarki tylko sam wszystko ogarnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Mam
na czczo z zyky 94
po 1h 86, a po 2h 89. I ciul, diabetolog od razu mówiła że jak wyjdzie mi więcej niż 90 na czczo to wpisuje mi cukrzycę
zamówiłam sobie już teleporade na 13 z diabeto...
U mnie w końcu zaczęła działać insulina, cukier na czczo 84, nie pamiętam kiedy miałam taki 😁😁doomi03, SzalonaOna, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
SzalonaOna wrote:4 razy robiłam 🤦♀️
O kurczę, to tylko ja tak w tyle jestem... 😂 W pt mam wizytę na nfz żeby dostać skierowanie na ten zastrzyk i się cykam... Nie wiem jak mnie Pan Dr przyjmie i czy nie będzie problemów robić... 😬SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia, doomi03, Wik89, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Edyciak wrote:Motylku, kiepsko z tym cukrem... Ale ogólnie krzywa wyszła dobrze, to ta wartość na czczo już kwalifikuje do cukrzycy?
Zamówiłam jeszcze stetoskop położniczy. 😉 Będziemy słuchać dzidziusia. 😊
Ile dałaś za stetoskop? 😀😀 Ale fajnie będziecie mieli hehe -
SzalonaOna wrote:Zmień lekarza, bo widzę że większy stres masz przez kontakt z nim,... A jednak trochę czasu u niego spędzisz
Szkoda mi go zmieniać bo gość jest na prawdę dobry mimo że ma humory . Na wizytach jest spoko tylko kurczę przez telefon ma takie akcje.
Mam wrażenie jakby mi coś siedziało na żołądku już chyba bym wolała zwymiotować może by mi ulżyło.
Nie wiem czy mięty sobie nie zrobić