Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia, przytulam Cię mocno , tyle mogę :* może pocieszy Cię fakt, że w ciągu max 2-3 tygodni Twoje kobry będą już po drugiej stronie brzuszka
Dziewczyny, mam pytanie: co kurde na brodawki kupić, jaką maść?
Możecie mi wstawić linki konkretnych produktów z pierwszej lepszej strony??
Kic pisała chyba o Medela Pureln 100
Ja czytałam o "zielonym" linomagu, czy to jest ten?
Ounai, pisałaś o lanolinie, ale jakiej konkretnie?
W superpharm znalazłam coś takiego:
Więc kompletnie nie wiem co zamówić ..Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Sylwia, przytulam Cię mocno , tyle mogę :* może pocieszy Cię fakt, że w ciągu max 2-3 tygodni Twoje kobry będą już po drugiej stronie brzuszka
Więc kompletnie nie wiem co zamówić ..Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Sylwia, przytulam Cię mocno , tyle mogę :* może pocieszy Cię fakt, że w ciągu max 2-3 tygodni Twoje kobry będą już po drugiej stronie brzuszka
Więc kompletnie nie wiem co zamówić ..Lalia lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Dziewczyny dziękuję za kciuki 😘
GBS pobrany, u mnie w szpitalu akceptują jak jest pobrany od 35t0d.
U mnie też wymagają badania na fibrynogen od 37tc.
Od 37tc mam brać wiesiołek (Wik pytałaś chyba o to miesiąc temu).
Do 35t6d mam brać Accard i go wtedy odstawić.
Żadna hipotrofia i patologia ciąży mi nie grozi.
KTG mogę zrobić dopiero ok 38/39tc.
To raczej urodzę przed Tobą 😉kic83 lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:36+0 już jest bezpiecznie 😉 Tak przynajmniej mówił mój lekarz 😉 Wg statystyk bliźniaki bez żadnych powikłań najczęściej rodzą się w 36 tc. Spodziewałam się, że będzie ciężko, ale od wczoraj jest już jakieś apogeum 🙁 Nawet w pozycji leżącej wszystko boli 😞
ale Twoje może będą bardziej łaskawe dla matki
Sylwucha, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Zmieniłam właśnie gina. Zadzwoniłam do mojego że chcę zmienić termin wizyty wydarł mordę na mnie że on innego nie ma, poprosiłam jeszcze o receptę na dupka bo mi się kończy wydarł mordę że on nie ma czasu jej wystawić więc podziekowalam za usługi zadzwoniłam do innej Pani doktor którą ma super opinie i przyjaciółka do niej chodziła w ciąży była super zadowolona . Mam u niej wizytę za tydzień we wtorek receptę też bez problemu mi sms przysłała po dwóch dosłownie minutach była super miła i w ogóle
SzalonaOna, Lalia, kiniusia270, Sylwucha, kic83, Ounai, kar_oliv, calanthe, Stokrotka027, Karenira, Inaa89, doomi03, Marti29, dmg111, Wik89, Edyciak, Ewa88 , Maniaaa. lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Lalia ❤
Też się tym pocieszam 😉
Ale się dziś Wam wyżaliłam...
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Zmieniłam właśnie gina. Zadzwoniłam do mojego że chcę zmienić termin wizyty wydarł mordę na mnie że on innego nie ma, poprosiłam jeszcze o receptę na dupka bo mi się kończy wydarł mordę że on nie ma czasu jej wystawić więc podziekowalam za usługi zadzwoniłam do innej Pani doktor którą ma super opinie i przyjaciółka do niej chodziła w ciąży była super zadowolona . Mam u niej wizytę za tydzień we wtorek receptę też bez problemu mi sms przysłała po dwóch dosłownie minutach była super miła i w ogóle
Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Ja narazie mam 10 szt białych, 5 szt tych szarych i jeszcze 2 inne takie kolorowe. Na ali zamowilam sobie 10szt tych małych ulewajek. Jeszcze kupie kilka flanelowych i myślę ze chyba starczy 🤔 a Ty ile masz pieluch?
-
U nas wszystko ok, szyjka nieprzeciętnie długa, z wagą mam uważać bo idę na granicy (waga u doktora pokazała 66,6 kg😈😈😈😈). Od teraz wizyty już co 3 tygodnie.
Pola waży całe 916g, dalej jest w 29 centylu, głowka, nóżki przyrastają proporcionalnie natomiast teraz brzuszek miała mniejszy więc do obserwacji.
Całą wizytę ziewała, mały śpioch, dalej nie mamy jakiegoą super zdjęcia no ale trudno.
Inga, doktorek jest strasznie wkurzony na sytuacje z Klinikami, powiedział że odchodzi ze szpitala jak zrealizują plan szpitala COVIDowego.
Dobra wiadomość jest taka, że mój majster powiedział że jak dobrze pójdzie to jeszcze 3 tyg remontu! ✊✊✊
Idę właśnie na basen popływać, później Was nadrobię. Buziaki.Lalia, Inga28, kic83, Sylwucha, Enigvaa, kar_oliv, calanthe, Zulugula, Inaa89, doomi03, KarolinaMaria, Ounai, Marti29, dmg111, Wik89, Edyciak, SzalonaOna, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:To jeszcze tydzień i potem już pogadaj z nimi że czas wychodzić. Choć na moich dzieciach na przykład takie rozmowy nie robiły wrażenia
ale Twoje może będą bardziej łaskawe dla matki
Moja mama miała oba porody indukowane. Tydzień po terminie, ale to były pojedyncze ciąże.
Za tydzień będzie wiadomo coś więcej jak lekarz sprawdzi mi szyjkę itd., ale ciało powoli nie daje rady z tym ciężarem. -
Anet.kaa wrote:U nas wszystko ok, szyjka nieprzeciętnie długa, z wagą mam uważać bo idę na granicy (waga u doktora pokazała 66,6 kg😈😈😈😈). Od teraz wizyty już co 3 tygodnie.
Pola waży całe 916g, dalej jest w 29 centylu, głowka, nóżki przyrastają proporcionalnie natomiast teraz brzuszek miała mniejszy więc do obserwacji.
Całą wizytę ziewała, mały śpioch, dalej nie mamy jakiegoą super zdjęcia no ale trudno.
Inga, doktorek jest strasznie wkurzony na sytuacje z Klinikami, powiedział że odchodzi ze szpitala jak zrealizują plan szpitala COVIDowego.
Dobra wiadomość jest taka, że mój majster powiedział że jak dobrze pójdzie to jeszcze 3 tyg remontu! ✊✊✊
Idę właśnie na basen popływać, później Was nadrobię. Buziaki.
Super, że wszystko dobrze! ❤️ Kurde, niech mi tego nie robi😅 gdzie ja będę rodzic 😱😱😱 -
SzalonaOna wrote:I widzisz mówiłam, bez sensu się denerwować! 🤦♀️
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Sylwia, przytulam Cię mocno , tyle mogę :* może pocieszy Cię fakt, że w ciągu max 2-3 tygodni Twoje kobry będą już po drugiej stronie brzuszka
Więc kompletnie nie wiem co zamówić .. -
Dobra, to zamawiam ten Purelan !
Pomału coraz mniej tych rzeczy, już mi się nie chce szukać... -
Jednorożec89 wrote:Zmieniłam właśnie gina. Zadzwoniłam do mojego że chcę zmienić termin wizyty wydarł mordę na mnie że on innego nie ma, poprosiłam jeszcze o receptę na dupka bo mi się kończy wydarł mordę że on nie ma czasu jej wystawić więc podziekowalam za usługi zadzwoniłam do innej Pani doktor którą ma super opinie i przyjaciółka do niej chodziła w ciąży była super zadowolona . Mam u niej wizytę za tydzień we wtorek receptę też bez problemu mi sms przysłała po dwóch dosłownie minutach była super miła i w ogóle
-
Lalia wrote:Dobra, to zamawiam ten Purelan !
Pomału coraz mniej tych rzeczy, już mi się nie chce szukać...
Tylko Purelan!Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
A purelan to pnie jest przypadkiem właśnie lanolina?
Lalia lubi tę wiadomość
7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo