Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kolejna ledwo przespana noc, niewiem co się ze mną dzieje. Najpierw nie moge zasnąć, jak juz zasne to się budze co chwila.. ahh a to dopiero polowa.
Dziewczyny czy ktoras z Was moze miala legginsy ciążowe z Lidla? Zastanawiam się jak tam wyglada z rozmiarówka. Musze sobie coś zamówić, w domu mi tak wygodniej. A w swoje rzeczy sie juz nie mieszczę 🙈🤦♀️SolAngelica lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Dzień dobry!
Dziewczyny, Julik, suzi - spokojnie zdążycie ze wszystkim, serio! Ja po 30 tc zaczelam kupowac, wczesniej tylko jakies ubranka, a wiekszosc mam uzywanych od kolezanek
Kłot, dawaj znac jak tam u Was, jak sie macie
No, casteam, w Holandii faktycznie ten macierzynski jest bardzo krotki, zreszta Belgia, Francja, Wlochy to samo, mysle, ze powinien byc troje dluzszy jednak. A u nas to w ogole lux, choc trzeba pamietac, ze to nie jest rok pełnopłatnego urlopu
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Inaa ja mialam, wydaje mi sie, ze rozmiarowka jest standardowa, nie sa one jakos bardzo rozciagliwe, bo ten material jest dosc gruby, wiec bralabym raczej wieksze niz mniejsze
Inaa89 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
dmg111 wrote:Słońce, zamawiaj nowa paczkę, a tamto zwrócisz, przecież zwroty za darmo w Paczkomacie 😀 Start i kod ing i cena wygląda super 😍 Ja już nie potrzebuje nic, a codziennie oglądam 😂
-
Inaa89 wrote:Kolejna ledwo przespana noc, niewiem co się ze mną dzieje. Najpierw nie moge zasnąć, jak juz zasne to się budze co chwila.. ahh a to dopiero polowa.
Dziewczyny czy ktoras z Was moze miala legginsy ciążowe z Lidla? Zastanawiam się jak tam wyglada z rozmiarówka. Musze sobie coś zamówić, w domu mi tak wygodniej. A w swoje rzeczy sie juz nie mieszczę 🙈🤦♀️
Jejku, muszę się zebrać w końcu i wystawić na sprzedaż te ciuchy ciążowe.Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Kicku czemu nie śpisz?
Piękne rzeczy zamówiłaś!
Jakoś obudziłam się na siku i już nie mogłam zasnąćza dużo myśli...
Jak u Ciebie?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
dmg111 wrote:Kicek, zakupy o 4 rano! ❤️ Jeju, widzę te baletki i się wzruszam, ah te hormony 😂 Już za parę lat Julia będzie pewnie w takich śmigać ❤️
Jak się Małej podobają zajęcia? ❤️
Nie mogłam zasnąć 🤷
Bardzo jej się podobają, dziś znów idziemy
Zapłaciłam już z góry za cały miesiącdmg111, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Tak w Luxmedzie, w pakiecie jest, do tygodnia są wyniki.
I gdzie oni to pobierają, w labo czy i gina, czy u położnych? Bo niby jak sie zapisuję na portalu to napisane ze "zeby umówić badanie laboratoryjne wybierz pobranie materiału... Bla bla" czyli ze w labo pobierają? -
Inaa89 wrote:Kolejna ledwo przespana noc, niewiem co się ze mną dzieje. Najpierw nie moge zasnąć, jak juz zasne to się budze co chwila.. ahh a to dopiero polowa.
Dziewczyny czy ktoras z Was moze miala legginsy ciążowe z Lidla? Zastanawiam się jak tam wyglada z rozmiarówka. Musze sobie coś zamówić, w domu mi tak wygodniej. A w swoje rzeczy sie juz nie mieszczę 🙈🤦♀️Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 🌷
Kicku, cudne nocne łowy 💙
Inaa, ja w ciążę zaszłam mając 163 cm i 62 kg, a teraz mam 69,2 kg i z Lidla wchodzę w ciążowe legginsy S i baaardzo możliwe, że wystarczą mi do samego końca, a zaczęłam ich używać chyba jeszcze pod koniec pierwszego trymestru 😅
Julik, ja właśnie zamówiłam w nocy aspirator do nosa Katarek travel 2w1, bo jego można i do odkurzacza i jakby ustnie odciągać 👍
Annia, noce są idealne na zakupy 😁 a z ciekawości, przykładałaś te pajace do innych 50?wypadają mniejsze?? Ja je mierzyłam do 56 ze smyka i były węższe w pasie jakby i krótsze.Inaa89, doomi03 lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:I gdzie oni to pobierają, w labo czy i gina, czy u położnych? Bo niby jak sie zapisuję na portalu to napisane ze "zeby umówić badanie laboratoryjne wybierz pobranie materiału... Bla bla" czyli ze w labo pobierają?
Ja mialam wczoraj u swojej gin na wizycie polozniczej, ale GBS polozne tez podobno pobieraja w gabinecie polozniczym.
Zadzwoń na infolinię i dopytaj może, tak najłatwiej będzie.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Lalia wrote:Cześć dziewczyny 🌷
Kicku, cudne nocne łowy 💙
Inaa, ja w ciążę zaszłam mając 163 cm i 62 kg, a teraz mam 69,2 kg i z Lidla wchodzę w ciążowe legginsy S i baaardzo możliwe, że wystarczą mi do samego końca, a zaczęłam ich używać chyba jeszcze pod koniec pierwszego trymestru 😅
Julik, ja właśnie zamówiłam w nocy aspirator do nosa Katarek travel 2w1, bo jego można i do odkurzacza i jakby ustnie odciągać 👍
Annia, noce są idealne na zakupy 😁 a z ciekawości, przykładałaś te pajace do innych 50?wypadają mniejsze?? Ja je mierzyłam do 56 ze smyka i były węższe w pasie jakby i krótsze.
Te są 2 pary za 29zl
A te 2 pary za 49zl
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Julik wrote:Ja muszę zdecydowanie nadrobić z innymi rzeczami dla dziecka. Bo dużo jeszcze mi brakuje. Dziś sprobuję zamówić parę rzeczy.
Zastanawiam się jeszcze nad tym elektronicznym apiratorem do noska, miała ktoraś?
Ja kupilam na próbę Pingu. Ale niestety nie powiem Ci na ten moment jak sie sprawdza, dopiero w listopadzie bd miala szanse przetestować na żywym obiekcie xD
Ponoc najlepsze sa nosiboo ale koszt na ten moment nie na moj budżet.Julik lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Kic, to szczepienie na krztusiec jakos trzeba ogarniać dużo wcześniej? Czy z dnia na dzien idzie to załatwić?
W Luxmedzie musisz się umówić na kwalifikacje na szczepienienie dla dorosłych i jak przejdziesz pozytywnie to idzie się do zabiegowego na szczepienie.Zulugula lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Dziewczyny czy ktoras z Was moze miala legginsy ciążowe z Lidla? Zastanawiam się jak tam wyglada z rozmiarówka. Musze sobie coś zamówić, w domu mi tak wygodniej. A w swoje rzeczy sie juz nie mieszczę 🙈🤦♀️
Ja mam, polecam. Rozmiarów ja zawyzona ale tam przy każdym rozmiarze masz opisane jakiemu rozmiarowi odpowiadają.Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Ja miałam, brałam rozmiar mniejsze. Ją generalnie zamówiłam 2 rozmiary i te co nie pasowały odesłałam.
Jejku, muszę się zebrać w końcu i wystawić na sprzedaż te ciuchy ciążowe.Ounai lubi tę wiadomość
-
Inaa, ja kupiłam stacjonarnie pakowane pojedynczo 🤔
Ale też się przymierzam na dwupak czarnych na jesień i zimę 👍Inaa89 lubi tę wiadomość