Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Julik wrote:W sumie to jak będą chciały ominąć bierzmowanie, to Suzi może stwierdzić że ona nie chce takich kombinacji, chciałaby aby wszysyko było jak należy i w ten sposób uniknąć "problemu".
-
Motylku, ale łowy! 😍
Anniu, oczywiście to zdjęcie w wolnej chwili! Ciocia zaczeka na te słodkie girki 💙
Anniu, a jeszcze jak w któryś dzień będziesz miała chwilkę, to możesz mi napisać jak wygląda wyjście ze szpitala z noworodkiem w "czasach korony"?
Mąż dzwonił, że jest już z fotelikiem, położna schodziła po fotelik, pakowaliście Mikołajka i z położną zjeżdżałaś do męża?SzalonaOna, Annia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Motylku
ale czadowe ubranka i jaka ilość!!! Piękne!SzalonaOna lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Julik wrote:Sortuję ubranka, mam tego sporo 🙄 chyba nawet za dużo... ile macie np. Pajacykow, body długi rękaw, na jeden rozmiar, np 56, 62?
Ja mam tak 9-10 bodziakow długi rękaw, 7-10 pajacow + po 2-3 Rampersow, po 9-10 spodenek/polśpiochów. Bodziakow na krótki rękaw mam tez dosłownie po kilka sztuk i do nich kilka bluz/bluzek dl rękaw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 21:56
Julik lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Motylku, ale łowy! 😍
Anniu, oczywiście to zdjęcie w wolnej chwili! Ciocia zaczeka na te słodkie girki 💙
Anniu, a jeszcze jak w któryś dzień będziesz miała chwilkę, to możesz mi napisać jak wygląda wyjście ze szpitala z noworodkiem w "czasach korony"?
Mąż dzwonił, że jest już z fotelikiem, położna schodziła po fotelik, pakowaliście Mikołajka i z położną zjeżdżałaś do męża?Lalia, doomi03, dmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:No właśnie o to chodzi, że teraz będę tyła najwięcej więc to jest nieosiągalne co on powiedział, i powiem szczerze że się zdziwiłam dość mocno bo myślałam że powie chociaż 15kg.
No nic, słodyczki tylko w weekend, 1/4 blachy pizzy a nie 1/2 i powinno być ok
Też myślę ze trochę mocno restrykcyjnie pilnuje wagi, bo zalecenia przy prawidłowym bmi sprzed ciąży są do 16 kg. Do 12 kg jesli się miało przed ciążą nadwagę lub w przypadku cukrzycy ciążowej.Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
Kic teraz doczytałam że synek się obrócił, super że Twoje starania przyniosły efekt. 🙂
Mój był ostatnio główkowo ale jest wcześnie więc na razie się nie cieszę.
Takie bardzo jasne kolory pierzecie w płynie do białego? Mam lovele i zastanawiam się czy mi nie wybieli ich 😛
przypomnijcie jaki dobry odplamiacz?
Jaki kupujecie aspirstor do noska inny niż ten do odkurzacza? Mam tylko odkurzacz pionowy więc nie mam możliwości go podłączyć.30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
nick nieaktualnyJulik wrote:Kic teraz doczytałam że synek się obrócił, super że Twoje starania przyniosły efekt. 🙂
Mój był ostatnio główkowo ale jest wcześnie więc na razie się nie cieszę.
Takie bardzo jasne kolory pierzecie w płynie do białego? Mam lovele i zastanawiam się czy mi nie wybieli ich 😛
przypomnijcie jaki dobry odplamiacz?
Jaki kupujecie aspirstor do noska inny niż ten do odkurzacza? Mam tylko odkurzacz pionowy więc nie mam możliwości go podłączyć.Julik lubi tę wiadomość
-
Nikaa92 wrote:Hej hej, wybaczcie ze dopiero teraz ale mialam dzien z rodzicami i zakupami.
Moj klocek nadal 2tyg do przodu waży 2560 wszystko z nim, łożyskiem i wodami oraz szyjka ok, dzis lekarz pobrał mi wymaz na Gbs zlecił resztę ważnych badań i widzimy się 12.10 dopiero 😔 co do porodu to mimo dużego dziecka czekamy aż sam się zacznie. Zacznę molestować meza po 37tyg to się ucieszy a młody moze wyjdzie szybciej i nie taki duży xD a i mam juz odstawić luteinę.
Gratuluję udanych wizyt 🥂🥳
Zacznij molestowac męża już teraz xD w notatkach z webinaru mam zapisane, że zeby seks mial wplyw na poród to kilka razy nic nie da, musi byc w miarę regularny i najlepiej już od 32 tygodnia 😛 -
Ounai wrote:Dziewczyny, mnie się marzyło 9kg a przytyłam 12kg i to była górna granica dla mojego BMI (nadwaga). Ty Anetka możesz spokojnie 16kg przytyć a nawet więcej.
Ja dalej leżę z Martą, z termoforem na brzuchu i czekam aż jej bączki wyjdą. Biedne moje dziecko. I nie mogę uwierzyć w to, że ona jutro kończy 3 tygodnie! Nie mam pojęcia kiedy to zleciało. Naprawdę, ten czas z niemowlakiem ucieka jak szalony. Pamiętam jak przerażona z synem czekałam żeby wreszcie skończył miesiąc, dwa, trzy, bo ciągle płakał. A teraz już wiem jak szybko ten czas leci i delektuję się każdą chwilą którą mam z tym słodkim bobasem 😍 nawet jeśli ja padam że nóg, albo zaciskam zęby kiedy ona maltretuje moje sutki
Przecież dopiero rodziłaś 😱 też mam wrażenie jakby to było zaledwie wczoraj 😮 -
Lalia wrote:Motylku, ale łowy! 😍
Mąż dzwonił, że jest już z fotelikiem, położna schodziła po fotelik, pakowaliście Mikołajka i z położną zjeżdżałaś do męża?Lalia lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Motylku
teraz mam wizyty
28.08, 5.10, 10.10
Kic i powrót do przeszłości.... 😂 (przepraszam, musialam jak zobaczyłam ten sierpień xD 😅)dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że nie chce mi się jutro nigdzie jechać. Mała będzie przeżywać a ja będę mieć czwartek z życia wyjęty. A jeszcze jutro muszę posprzątać bo położna przychodzi pojutrze
Edit: moje dziecko wzięło smoka. Co prawda trochę się buntowała i szukała cyca ale się udało. Może wreszcie zjem kolacje. Dzisiaj chyba pobiła rekord w wiszeniu na cyckuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 22:50