Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Ja dziś nie mam nic odkrywczego: mielone, ziemniaki, mizeria.
Za to wczoraj zrobiłam KFC 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 14:24
kic83 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Zulugula wrote:Ja mam dzis w menu 😃 tartę z szynka serem i porem, sałatkę cezar, a że w lodówce średnio, bo zakupy jutro to zapieklam co miałam czyli ziemniaki w kostkę i na to potem szpinak cebulka czosnek i mozarella z parmezanem na wierzchu i do tego sos jogurtowo czosnkowy.
I właśnie zjadlam jabłko gruszke i granat w jogurcie naturalnym i z kakao i czekam na jakies fajne efekty... 🙈02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:Co robicie dzis na obiadek? Ja nie mam juz pomysłów.. mialam w lodówce piers z kurczaka wiec zrobilam bitki w sosiku, ziemniaczki i brokul. Ale już nie wiem co robić każdego dnia..
Wczoraj gotowałam krupnik a na drugie spaghetti olio aglio. Dzisiaj zupa z wczoraj i zamówiłam pierogi 😅 ale tez ostatnio robiliśmy łazanki, albo leczo czy fasolkę po bretońsku. Tylko my z mężem mieszkamy we dwójkę i takie dania mamy zazwyczaj ma dwa dniale często brak nam pomysłów i nie wiemy co jeść, a ja dodatkowo średnio lubię mięso wiec już w ogóle mamy utrudnienie 🤷🏻♀️ Ale kocham naleśniki czy placki ziemniaczane albo racuchy! 💚💚💚
Inaa89, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie wcinam łazanki 😍😍😍
Inga, piękne imię 🌻 mój brat jest Kamil 👌😁Inga28, Inaa89, kar_oliv, Enigvaa, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Nikaa92 wrote:Mam lekarza prowadzącego z zaspy i tam chce rodzic. Wiem ze UCK jest bardziej nowoczesny ale moja mama tez pracuje na zaspie i w razie jakiś kolejnych widzimisiow cowidowych jakby maz nie mógł wejść to myślę że mama cos zaradzi, przemyci mi jedzenie itd xD
Ale masz fajnie 😀 U kogo prowadzisz ciążę? -
Inaa89 wrote:Ciekawe tylko ktora z Was bedzie pierwsza 😉
Juz doczekać się nie możemy na Wasze skarby 😘kic83, Inaa89, Lalia, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Dziękuje 😊 na prawdę mam na imię Kamila
Wszystkiego najlepszego 🎉
Na trzecie mam KamilaLalia, Inga28 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwucha wrote:Spotkałam na zakupach znajomą i mowi: o Boże! Jak Ty masz wysoko brzuch. To jeszcze troche do porodu 😎 Zatem luzuję majty 😂
Ha ha ha, słuchaj Kicka, też mi się wydaje że jeszcze trochę nachodzisz się w brzuchu z dziewczynkami 😂
Wy macie już kącik dla dziewczynek gotowy, i w ogóle wszystko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 14:47
Sylwucha lubi tę wiadomość
[/url]
Sylwucha wrote:Spotkałam na zakupach znajomą i mowi: o Boże! Jak Ty masz wysoko brzuch. To jeszcze troche do porodu 😎 Zatem luzuję majty 😂
kic83 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
kic83 wrote:Ha ha ha, słuchaj Kicka, też mi się wydaje że jeszcze trochę nachodzisz się w brzuchu z dziewczynkami 😂
Wy macie już kącik dla dziewczynek gotowy, i w ogóle wszystko?
Malutkie będą póki co z nami w sypialni. U nas w domu jest raczej przestrzeń "open space" i z czasem będziemy musieli wprowadzić małe zmiany. Na szczęście sypialnie mamy dosyć dużą. Kącik dla niuniek prawie gotowy. W jednym łóżeczku mąż musi dowiercic otwór żeby przykrecic srubkę 😉 Jedno łóżeczko już ubrane. Drugie może poczekać, bo pewnie dziewczyny na początku będą spały razem. Także jakoś super ekstra pokoju dziecięcego nie mamy.Lalia, dmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Hihi, jeszcze się okaże, że moje bliźniaczki nie będą wczesniakami😍
Malutkie będą póki co z nami w sypialni. U nas w domu jest raczej przestrzeń "open space" i z czasem będziemy musieli wprowadzić małe zmiany. Na szczęście sypialnie mamy dosyć dużą. Kącik dla niuniek prawie gotowy. W jednym łóżeczku mąż musi dowiercic otwór żeby przykrecic srubkę 😉 Jedno łóżeczko już ubrane. Drugie może poczekać, bo pewnie dziewczyny na początku będą spały razem. Także jakoś super ekstra pokoju dziecięcego nie mamy.
Przyjdzie czas, że dziewczynki się przeniosą do swojego pokoju, teraz jak najbardziej jest czas na to, żeby były przy mamie w sypialni 😘
My też mamy kącik, i to naprawdę kącik, bo malutki,ale jest 💙
Po jednej stronie gabinet męża, po środku nasze łóżko małżeńskie, po drugiej stronie kącik synka.Lalia lubi tę wiadomość
[/url]
Sylwia, to takie proste, a rozczulające jak napisałaś, że dziewczynki na początku będą spały razem 😍😍😍 rozpływam się 😍😍😍
Ja żeby, ograniczyć słodkie tylko do kawki, a nie jako deserek do każdego posiłku 🙈 to kupiłam sobie i pokroiłam kalarepę i wcinam jak króliczek 🤩Sylwucha, dmg111, Inaa89, Wik89 lubią tę wiadomość