Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak to Kicku mniej więcej wygląda. Oczywiście z nami śpi jeszcze Atena 🐕 Dzis ma urodziny 🎂 10 latek ❤
Na białej podusi jest wyszyte imię
No i mamuśka dziś przed zakupami, gdzie wg taty obijam mu córki o kierownicę 🤣
kic83, Zulugula, calanthe, Iryska, Lalia, Enigvaa, kar_oliv, dmg111, SzalonaOna, KarolinaMaria, Annia, Ounai, Marti29, Edyciak, Wik89, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Sylwia
nic a nic po Tobie nie widać ani 9mca ciąży ani ciąży bliźniaczej!
Piękna Ty 😘
A kącik urządzony idealnie, super pomysł z przewijakiem po środku!
Wszystkiego najlepszego dla Ateny🎉Sylwucha, Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Sylwia, to takie proste, a rozczulające jak napisałaś, że dziewczynki na początku będą spały razem 😍😍😍 rozpływam się 😍😍😍
Ja żeby, ograniczyć słodkie tylko do kawki, a nie jako deserek do każdego posiłku 🙈 to kupiłam sobie i pokroiłam kalarepę i wcinam jak króliczek 🤩
Lalia, niemal słyszę jak chrupiesz 🐇 Też lubię kalarpkę 😎Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Sylwia gdzie ty masz te blizniaczki ?? One przeciez nie takie małe, nie dziwie się ze Ci daja popalic z taką małą kawalerka 😅
Lalia, Zulugula, Sylwucha, kar_oliv, dmg111, Marti29, Wik89 lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Sylwia, wyglądasz obłędnie 😍😍😍
Taki zgrabny brzuszek, śliczna cera, blask w oku 🌷
Stokrotka ma rację pisząc, że dziewczynki mają u Ciebie jak w kawalerce 😁
Kącik przeuroczy, Gwiazdeczki będą spały jak małe księżniczki 🧚♀️🧚♀️
A dla Atenki dużo zdrówka! Widać, że już wyczekuje dziewczynek 🤩Sylwucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia to Twoj brzuch w ciąży blizniaczej? No zazdro!
Wszystkie macie takie ładne imiona, tylko ja jakies takie 🤣
Jakiego ja lenia mam. Tez bym cos zamowila do zarcia ale u nas za bardzo nie ma co. Jak swojskie to za daleko i nie dowożą 🤷♀️ a ile mozna jesc pizze czy kebaba. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Chyba nigdzie, e-mail przychodzi w 34tyg i to się odbiera spod lady
tylko oliwke możesz sprawdzic w apce, dodac do listy życzeń i wtedy widzisz, że masz ją za 1gr, ale email tez powinien przyjść
Dziękuję. To bede jeszcze w Polsceto sobie odbiore a co!
-
Dziewczyny, jesteście przekochane ❤❤❤
Tyle miłych słów 😘 Wzruszyłam się! Mi się wydaje, ze jestem ogromna. Właśnie z okazji urodzin Atenki zrobiłam latte. Zapraszam Was na posiadówkę ❤
Brzuch - kawalerka 😉 Mega określenie. Maluchy chyba rozbudowują tą kawalerkę 😉
W załączeniu Atena z prezentami i kawuuuuunia ☕ dla Was 😘😘😘
kar_oliv, kic83, Zulugula, dmg111, SzalonaOna, Lalia, Nadzieja94, Edyciak, Wik89, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Sylwia, jesteś śliczna! Faktycznie jest ten błysk w oku i w ogóle cera taka promienna 😍
Atena jaka fajna psinka, ma swoje prezenty 🐕
A ogromny to jest kosmos a nie Twój brzuszek 😄
Dziewczyny mają fajny kącik 🏡
Sylwucha, Lalia, Edyciak lubią tę wiadomość
-
W ogóle ciaza to taki dziwny stan. Odbieram dziś paczkę z paczkomatu, zamykam klapę, kliknęłam w apce, ze zgłaszam reklamację zamiast kończymy na dziś czy tam przesyłka wyjeta, drzwi się otworzyły, oczywiście zamknęłam i musiałam kliknąć, ze umieściłam ja znów w paczkomacie 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Musiałam potem dzwonić na infolinię i wsztstko odkręcać bo w apce i na email od razu przyszło, że reklamacja ale na szczęście udało się odkręcić 😂😂😂😂😂😂
Sylwucha, KarolinaMaria, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Lalia, wiem z pewnością masz racje 😘. To poprostu te hormony we mnie chyba buzują i pewne rzeczy odbieram inaczej a nie tak jak powinnam 😉
To jest tak, ze poprostu nie każdy widzi pozytywy w tym jak ktoś ma więcej dzieci.. i mimo ze my chcielismy sami z siebie miec taka rodzinę, stać nas na to, dzieci są szczęśliwe i zadbane to zdarza się ze (najbardziej od starszych osob) widzimy i słyszymy jak nas wytykają palcami, i te teksty jesli ktos ma więcej niż 2 czy 3 dzieci to odrazu pochodzi z rodziny patologicznej a dzieci ma tylko po to aby zgarniać 500+. A to juz czasem jest mega przykre...chory kraj!