Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyciak wrote:A do tej pory lekarz wypisywał ci receptę z refundacją? Jeśli tak, to znaczy, że posiada z NFZ kontrakt na refundację leków. I wtedy może taką receptę wypisać. Chyba gdzieś to można sprawdzić....
Tak miałam jakąś refundację, zamiast 120 płaciłam 30 zł za opakowanie. Właśnie nie wiem jak to działa, czy lekarz sam wystawi, czy trzeba się upominać itpO ❤️
Z ❤️ -
U mnie sie wychodzi na dwor 😁
Miewacie czesto sny? Ja w samym drugim trymestrze ciagle mam sny erotyczne, nic tylko mi penisy sie w kolko snia. I to akurat wtedy jak starego nie mozna zlapac bo zajety 🤨😂Edyciak, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ale_ks wrote:Hej dziewczyny, raz się przywitałam i więcej nie pisałam 🤦🏻♀️🙈 nadrobiłam sobie Wasze wpisy
Nadzieja a miałas kiedyś problem z cukrem? Bo może dlatego dostałaś do zrobienia szybciej.
Co do darmowych leków, to ja już dostałam, na recepcie miałam kod B, a w uwagach dopisane C
A jakie leki dostałaś za free?O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualnyMeggi110818 wrote:Taaaaak? To super. Po tym jak czułam się w domu po badaniu (zawroty głowy i drżenie rąk) byłam pewna że coś wyjdzie w niej źle, tym bardziej że mam IO.
I mam nadzieję, że nie będę musiała się znać. 😂😂
O której masz wizytę? Daj znać, co ci lekarz powiedział. -
Iryska wrote:Ja mam insulinę, która teoretycznie jest na liście, ale w poradni diabetologicznej na NFZ w systemie nie ma możliwości wybrania tego kodu C, tak jakby było coś niezaktualizowane. Dr przepisała mi na jakiś kod b, ale nie chcieli tego przyjąć w aptece. Prywatnie też ginekolog nie umiała mi tego wypisać, też nie dało się wybrać tego C. Nie wiem, czy wszędzie są takie problemy, czy tylko z tą insuliną....
Edit. Widzę, że Zulugula też miała problem z tym. Jak widać te darmowe leki póki co żyją tylko w teorii😁
Taaaaak u Nas w Polsce wszystko jest od dupy strony 😁 najpierw wprowadzają, a później zastanawiają się czy będzie działać 😁O ❤️
Z ❤️ -
Edyciak wrote:Lepiej o tym wspomnieć. Clexane jednak trochę kosztuje. Jak po 34 tyg będę musiała do niego wrócić, to też się upomne, bo póki co Luteina kosztuje jakieś 7 zł, Letrox też podobnie. Więc się nie upomniałam.
Spytam się na wizycie o toO ❤️
Z ❤️ -
Edyciak wrote:Nie wiem, czy ten wynik po godzinie mieści się w normie. . Nie znam się na cukrzycy. Ale chyba Ounai kiedyś pisała, że do 160 po godzinie. 🤔
I mam nadzieję, że nie będę musiała się znać. 😂😂
O której masz wizytę? Daj znać, co ci lekarz powiedział.
O 12.20, ale pewnie będzie opóźnienie. Właśnie robię listę pytań do Dr. 😁O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualnyIryska wrote:Ja mam insulinę, która teoretycznie jest na liście, ale w poradni diabetologicznej na NFZ w systemie nie ma możliwości wybrania tego kodu C, tak jakby było coś niezaktualizowane. Dr przepisała mi na jakiś kod b, ale nie chcieli tego przyjąć w aptece. Prywatnie też ginekolog nie umiała mi tego wypisać, też nie dało się wybrać tego C. Nie wiem, czy wszędzie są takie problemy, czy tylko z tą insuliną....
Edit. Widzę, że Zulugula też miała problem z tym. Jak widać te darmowe leki póki co żyją tylko w teorii😁 -
nick nieaktualnyDzień dobry w 29 tygodniu! Aaaaa ❤️ zaraz wskakuje na wagę, zobaczymy co tam pokaże.
Niedługo będziemy się zbierać na urodziny Z. A na razie poleżę i pomyślę co bym zjadła na śniadanko 😂Meggi110818, Wik89, Inaa89, dmg111, kar_oliv, Ewa88 , Ounai lubią tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:U mnie sie wychodzi na dwor 😁
Miewacie czesto sny? Ja w samym drugim trymestrze ciagle mam sny erotyczne, nic tylko mi penisy sie w kolko snia. I to akurat wtedy jak starego nie mozna zlapac bo zajety 🤨😂
U mnie też caly pierwszy trymestr królowały erotyki 😂 ... Teraz już tylko jakieś dziwne sny z dupy 😒
Team dwór również xD -
Ale_ks wrote:Może jeszcze później jest problem i cukier za nisko spada 🤔 Edyciak Po 1h norma jest do 180
Ja leki dostałam clexane, luteinę i Euthyrox
A na clexan musiałaś mieć zaświadczenie od genetyka albo hematologa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2020, 09:11
O ❤️
Z ❤️ -
SzalonaOna wrote:Dzień dobry w 29 tygodniu! Aaaaa ❤️ zaraz wskakuje na wagę, zobaczymy co tam pokaże.
Niedługo będziemy się zbierać na urodziny Z. A na razie poleżę i pomyślę co bym zjadła na śniadanko 😂
Motylku nie pamiętam czy dobrze pamiętam ze to dziś Twój dzień czy jutro, ale Wszystkiego Najlepszego 😘😘😘😘😘🎂SzalonaOna, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ☀️
ale się dziś wyspałam!
Motylku
wszystkiego najlepszego! 🎉 Spełnienia marzeń 🎈
Wik
ja bym szła w długi rękaw body + pajac w dynie 🎃 oczywiście
Ounai
zasnęłaś? Dlatego ja nie przyjmuje żadnych gości przez pierwszy miesiąc, jak nie 1.5 mca.
Sylwia
jak się czujesz dziś? Jak dziś ze snem?SzalonaOna, Wik89, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anet.kaa wrote:Mi pomaga zimna woda przy drugim płukaniu, trochę zatrzymuje krwawienie.30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się: