Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Akurat mój gotuje, piecze, sprząta, naprawia wszystko, i pomyśleć że go poznałam po pijaku będąc z innym 😂
kic83, Koteczka82, dmg111, Lalia, Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Do kiedy niby ten zakaz będzie? Masz jakieś info?
Dzisiaj rozmawiałam z kumpelą. Mówi, że jej koleżanka parę dni temu urodziła i, że położne już ledwo dają radę. Są przemęczone bo wcześniej z rodzącą był zwykle tata dziecka a teraz one muszą na pełnych obrotach. Ciekawa jestem kiedy zaczną się błędy w sztuce bo nie wierzę że nie dojdzie do tego skoro też kobiety już ledwo na nogach stoją. Fundacja Rodzić po ludzku tak naprawdę nic nie robi. Raz na jakiś czas wysyłają pismo z prośbą o ponowne rozważenie opcji porodów rodzinnych. Dobija mnie to7, bo jestem typem który lubi wiedzieć na czym stoi, a nie taka wielka niewiadoma. Ehh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Koteczka super! jest Dzidzia, serducho jak dzwon, na kolejnej wizycie pewnie juz nie bedzie takiej różnicy, tak czesto bywa:)
ja dziś oznajmilam nowine szefowi i wspolpracownikom, mówię ze max do konca czerwca będę zdalnie pracowac, luzik -
nick nieaktualnykar_oliv wrote:TP - 20 grudnia
Zapomniałam ciociom powiedzieć, że maluch ma 5 mm i na razie wg obrazu to 6+1 a nie 6+3 jak z om😃 w środę badania z krwi; dziś zrobiła mi cyto ale nie wiem czy to dobrze jak tak wcześnie to zrobiła.... Oby było wszystko dobrze, ogólnie jestem w stresie że muszę pójść do roboty
Ale kazała się sugerować owulacja i usg bo wychodzi idealnie, więc wypada ten 15.12 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOunai wrote:A ja znowu mam doła, że nie odwołają zakazu porodów rodzinnych Ryczeć mi się chce, że mamy taki durny rząd
Wiecie co wg mnie powinni zrobić? Jak mąż chce być przy porodzie to z 2 tyg przed terminem żeby zrobił na własną rękę test na koronę. I jak by był negatyw, to mógłby być przy porodzie. Tak na logikę, co nie?Ounai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Nieeee. Nie mam nawet info czy wysłany 🤔
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:A moja lekarka dziś mówiła, że spokojnie i do lata ma to wszystko się poluzowac... 🤔
Dobry pomysł z tym testem 2.tyg przed porodem ale u nas to zapewne nie wykonalne.Lalia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, melduje ze przeczytałam wszystko i bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt, pozytywnych testów, pięknych wyników bety.
Działka i domek letniskowy to tez moje marzenie😍
Ja miałam dziś aktywny dzień i padam ze zmęczenia. Dobranoc WszystkimSzalonaOna, kic83, Koteczka82, Wik89, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Anet.kaa wrote:Ja myślę, że do końca roku nie ma opcji na porody rodzinne, tym bardziej że ma być 2 fala pandemii.
Dokładnie, jesienią ma być druga fala zachorowań, też tak słyszałam chciałabym znów móc rodzić z mężem, jak nie pozwolą to pewnie zesram się za przeproszeniem że strachu i się poryczę z bezsilności 😭Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai
Już miałam o to wcześniej pytać, z czego masz doktorat?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność