Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ladyo, witaj i jeszcze raz gratulacje! 😍
Sol, segregacja na rozmiary to dramat 🤣a zwłaszcza że rozmiarówka każdej firmy jest inna 🙈
Anniu najważniejsze że Mikołajek chce pierś, pomału wszystko się wyreguluje! 😘
Dziewczyny, wiem że to dziwne pytanie, ale czy rośniecie brzucha może boleć? 🤔
"Ból" to może złe określenie, bardziej dyskomfort, ciągnięcie, kłucie itd.
Wczoraj cały dzień autentycznie nie robiłam nic, jedyne co to byliśmy u teściów i ponad 2 h siedziałam na krześle przy stole i jak wracaliśmy to mówiłam do męża że mam mega twardy brzuch i takie uczucie jakbym się niesamowicie najadła, a wcale tak nie było i jak poleżałam to puściło. W nocy jak się przekręcałam z boku na bok to czułam jak mi brzuch ciąży. A od rana w ogóle mały mi się znowu wpakował pod żebra, tak że czuję ucisk i mi się trudno oddycha. Ale oprócz tego właśnie brzuch mnie tak jakby ciągnie, takie dziwne uczucie jakby go ktoś od środka rozciągał, tyle że w dotyku jest miękki (wiadomo, jak na ten etap ciąży). I pisałam Wam, że przytyłam 8 kg tylko że u mnie albo to się jakoś mega równo rozłożyło, albo właśnie wszystko idzie mi w brzuch i biust, bo w nogach, ramionach czy na twarzy nie przybrałam nic a nic, nawet mi tyłek zmalał bo nie ćwiczę 🤦♀️
I się zastanawiam czy ten dyskomfort to właśnie nie dlatego że ten brzuch rośnie jak szalony 🤷♀️ -
Dostalam pierwsze przesylki z ali. Jedna pieluszkę muslinowa ta duza 120x120 i taki kocyk do zdjęć 😊czekałam w sumie 11 dni, nie spodziewałam się tak szybko ..
SzalonaOna, Enigvaa, kar_oliv, Lalia, Meggi110818, Edyciak, Ladyo, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
SzalonaOna wrote:Inaa, Kic - czy ja nadal mogę Wam wysłać te ubranka? 🤦♀️ Wiem, że miałam zrobić to dawno temu, ale teraz wreszcie mogę na spokojnie to zrobić...
SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Lalia wrote:Ladyo, witaj i jeszcze raz gratulacje! 😍
Sol, segregacja na rozmiary to dramat 🤣a zwłaszcza że rozmiarówka każdej firmy jest inna 🙈
Wczoraj cały dzień autentycznie nie robiłam nic, jedyne co to byliśmy u teściów i ponad 2 h siedziałam na krześle przy stole i jak wracaliśmy to mówiłam do męża że mam mega twardy brzuch i takie uczucie jakbym się niesamowicie najadła, a wcale tak nie było i jak poleżałam to puściło. W nocy jak się przekręcałam z boku na bok to czułam jak mi brzuch ciąży. A od rana w ogóle mały mi się znowu wpakował pod żebra, tak że czuję ucisk i mi się trudno oddycha. Ale oprócz tego właśnie brzuch mnie tak jakby ciągnie, takie dziwne uczucie jakby go ktoś od środka rozciągał, tyle że w dotyku jest miękki (wiadomo, jak na ten etap ciąży). I pisałam Wam, że przytyłam 8 kg tylko że u mnie albo to się jakoś mega równo rozłożyło, albo właśnie wszystko idzie mi w brzuch i biust, bo w nogach, ramionach czy na twarzy nie przybrałam nic a nic, nawet mi tyłek zmalał bo nie ćwiczę 🤦♀️
I się zastanawiam czy ten dyskomfort to właśnie nie dlatego że ten brzuch rośnie jak szalony 🤷♀️
Nie zaszkodzi Ci poleżeć i poleniuchować 😉😘Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Ladyo, witaj i jeszcze raz gratulacje! 😍
I się zastanawiam czy ten dyskomfort to właśnie nie dlatego że ten brzuch rośnie jak szalony 🤷♀️
Ja mam podobnie, czasami wystarczy że przejdę się po domu i już ciągnie i skurcze. Tyle że mnie to boli też, dlatego chodzę jaknajbniej. Jak leżę to nic nie czuję. Myślę że grawitacja i nacisk na macicę w pionowej pozycji może mieć wpływLalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Uff... Całe szczęście. 😊
Bo trochę mnie te wartości zaniepokoiły.
Ale na wszelki wypadek nawpierdzielam się dzisiaj słodyczy, gdyby jutro lekarz miał mi zabronić. 😂😂
I to jest myśl 😂😂😂😂 aż mi się zachciało słodkiegoEdyciak lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:
Mnie też Ali ostanio pozytywnie zaskoczył. Też koło 10 dni przyszła mi paczka z pieluszkami. Teraz zamówiłam kilka innych rzeczy, ciekawe ile będę czekała, bo zabawka dla psa i filtry do odkurzacza idą już ponad 2 miesiące...O ❤️
Z ❤️