Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahhahahahha, jebłam 😂😂😂
W sumie przy ciąży 2k2o były na świecie przypadki, że bliźniaki miały 2 ojców 😎 Na szczęście bzykałam tylko mojego starego 😎😆🤣kic83, Enigvaa, Inaa89, Lalia, dmg111, Zulugula, Annia, Marti29, Edyciak, Ewa88 , Wik89, Julik lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Lalia, w szpitalu będą się kierować terminem z karty ciąży raczej.
U mnie on jest w ogóle od czapy, jest najpóźniejszy, ale to chyba lepiej. Nie bardzo bym chciała mieć wywoływany poród. Bo z om mam 02.01., z USG 25.12., a w karcie ciąży 04.01.
To ja mam na karcie ciąży dwie daty, z OM 03.01., z usg prenetalnego 29.12., a z ostatniego usg wyszło 31.12, ale nigdzie nie wpisany, taki luźny termin. Myślę że coś usg będzie on ruchomy.Lalia, Edyciak lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Hahah tak się czuje 😁 a moja poducha w reklamacji, bo strasznie się splaszczyla, mają mi ją dopełnić w środku
-
Edyciak wrote:Aniu, właściwie nie ma konieczności takiej wizyty u fizjoterapeuty dla niemowląt, jeśli nic się nie dzieje. Ale uważam, że warto pójść po to, by fizjo sprawdził, czy asymetria się nie zaczyna, czy odruchy są prawidłowe. Ale to tak można pójść dopiero około 3 miesiąca życia. Ja ze swoim będę chodzić na rehabilitację, choćby po to, żeby mi fizjo pokazał, jak w domu mogę ćwiczyć z maluchem, jak go stymulować.
Choć zaraz zapytam koleżankę, kiedy przyjść na pierwszą wizytę. Bo po cesarce dochodzą ewentualne problemy z integracją sensoryczną. .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie cytujcie proszę 😉
Moje dziecie Ksawery wczoraj wykonywał tance razem z Minionkami z bajki 😁😅 szaleństwa po kąpieli przed spaniem 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 11:11
SzalonaOna, Sylwucha, KarolinaMaria, Enigvaa, Lalia, dmg111, kiniusia270, Nikaa92, Annia, Marti29, Ounai lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
Inaa, Motyl, cudne dzieciaczki 😍
Motylku, Edytka ja mam tak jak Meggi wpisane w kartę dwa terminy z OM na 28 i z USG 23 grudnia 😉
Ale mam zamiar wypłoszyć tego małego kosmitę przed świętami 🤣 będę robić świąteczne porządki w mieszkaniu, a najwyżej w desperacji pójdę z łopatą odśnieżać przed blokiem, tylko żeby śnieg był, haha 😁
Oglądam na YouTube skróty występów z Twoja Twarz Brzmi Znajomo i mój syn urządził sobie dyskotekę 😳🙈
Ale ma dobry gust od małego 👌Budka Suflera, Andrea Bocelli, Queen 😎 to na pewno po mamusi!
A to my ✌️163 cm wzrostu, 70,4 kg wagi 😅
Meggi110818, kar_oliv, kic83, Inaa89, Sylwucha, dmg111, Zulugula, Nikaa92, Iryska, Olla95, SzalonaOna, Annia, Inga28, Marti29, Edyciak, Wik89, Julik lubią tę wiadomość
-
Ale_ks wrote:Dziewczyny możecie polecić koszule nocne które nadają się na okres ciąży, ale będą tez praktyczne po porodzie przy kp?
Ja mam tą, Edyciak też ma taką samą.
Rozpinana do samego dołu, ładnie się układa, fajny materiał, ja mam rozmiar S, jest przed kolano. I po porodzie i po karmieniu, też na codzień będzie dobra do spania. Szukam jeszcze jednej podobnej.Lalia, kar_oliv, Ale_ks lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Maja waży 1,2 kg, podobno idealnie jak na 27+3, lekarz zmieniła mi datę w karcie ciąży. Wszystko z nią fajnie, leży główkowo 😊 I tak jak mowilyscie mam potwierdzić ponownie gr krwi.
Ale wiecie co odwaliłam.... Szłam na prostej drodze - zresztą jak zawsze - i skrecilam kostkę. Zawsze tę samą prawą, aż chrupnęło i jeszcze na kolano lewe się wywaliłam. Leżę z okładem na kostkę 😳Lalia, Zulugula, kic83 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Kupilam na allegro, chyba któraś tu wrzucala, opinie byly super, więc może mi się tak akurat trafilo, az tyle nie waże przeciez 😀 tym bardziej, że szybko mi się to stało, bo po miesiącu, i z reklamacja bujam się miesiąc, bo tak mi szybko odpisuja🙄 z zalozenia ma służyć jeszcze jako kokon i poduszka do karmienia. Taa na pewno.. i tak tez im napisałam 😛
-
kar_oliv wrote:Maja waży 1,2 kg, podobno idealnie jak na 27+3, lekarz zmieniła mi datę w karcie ciąży. Wszystko z nią fajnie, leży główkowo 😊 I tak jak mowilyscie mam potwierdzić ponownie gr krwi.
Ale wiecie co odwaliłam.... Szłam na prostej drodze - zresztą jak zawsze - i skrecilam kostkę. Zawsze tę samą prawą, aż chrupnęło i jeszcze na kolano lewe się wywaliłam. Leżę z okładem na kostkę 😳kar_oliv lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ja wam powiem co ja zrobiłam. Poszłam zapłacić podatki i takie tam.
Nie placiłam przez neta bo myślę sobie czas wyjść z domu i zaliczyłam rzyganie do kosza na śmieci przed ratuszem. Nawet nie zdążyłam do toalety w środku. Ale wstyd!Stokrotka027 lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas