Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry! U mnie za 8 tygodni będzie ciąża donoszona!
My mieliśmy weekend praktycznie bez telefonów, spędziliśmy aktywnie czas. Taki detoks jest super
Dzisiaj może pojedziemy oglądać łóżeczka bo to już chyba moment żeby pomału zamawiać. Bo jednak czas szybko ucieka
Powodzenia dziewczyny na wizytach!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 09:04
SzalonaOna, Lalia, Inaa89, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jednorożec chyba niezbyt. Można Pimafucin na pewno.
Zulu, DMG ale z Was niegrzeczne mamuśki! 😈
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj! Kic, Iryska, Sylwia za tydzień macie donoszone ciąże!
Edyciak jak będziesz miała chwilkę napiszesz co sądzisz o takiej profilaktycznej wizycie u fizjoterapeuty z dzieckiem, żeby nauczyć się poprawnie chwytać, nosić itp, żeby nie zafundować dziecku jakiejś asymetrii czy cos?Zulugula, Iryska, kic83, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyJeszcze tydzień i rodzimy!!! ❤️
kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Julik, uwielbiam sukienki z lumpa 👌
Kic, rozwaliłaś mnie 🤣 Sylwia 😁😘
Inaa, ja też mężowi mówiłam, że od dzisiaj za 12 tygodni ciąża donoszona 😳 ale już się nie mogę doczekać 💙
Jednorożec, ja zaczęłam ciążę z mini infekcją i gin mi odradzał clotrimazolum, mówił że zapycha i może pogorszyć sprawę, mi powiedział o globulkach Lactovaginal i dziewczyny mi tu polecały doustny probiotyk Provag i też mówił, że jak najbardziej 👍Lalia lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Ej, ta dojrzała malina smakowała jak słodki malinowy napój. 😉 Pyszna 😄
Na czczo z palca było 77.
Tu jest tak, że jeśli by mi z palca wyszło źle, to mi nie dają glukozy...
Spotkałam koleżankę z pracy, też robi krzywą. 😉
Powodzenia na wizytach dzisiaj wszystkim 🙂🙂12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
SzalonaOna wrote:Lalia za 11 tyg masz donoszona
Donoszona jest od 37+0? 😳😳😳
O szok! 😳😳😳Sylwucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, kciuki za wszystkie wizytujące ❤️💪
Dzisiaj pospalam, chyba dopiero odespalam weselicho 😅
Pogoda w tym tygodniu ma być super więc zaraz się biorę za pranie rozmiaru 68
Muszę zrobić zakupy bo lodówka pusta i w końcu się przejść po staniki do karmienia i dopakowac walizkę do szpitala 😅
W piątek powiedziałam mężowi ze niedługo zaczniemy regularnie współżyć żeby Młodego wykurzyć czego w ogóle nie skomentował Po czym wczoraj jak się kładliśmy spać zaskoczył, ze od kiedy dokładnie mam w planach sexy bo musi się przygotować psychicznie 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 09:17
Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julik mam bardzo podobne podejście, a jakość rzeczy z Nexta złoto 😍 mam parę z vinted i upolowanych w lumpkach. Czasem wyciągam z szuflady, dotykam tej bawełny i porównuję z innymi, taki fetysz, hihihi 😋 szkoda jest mi kupować nowych, ale nie dziwię się dziewczynom, które tutaj polecały i zamawiały, bo te ubranka wyglądają na niezniszczalne. Ja poza paroma nowymi body i skarpetkami, póki co mam wszystkie ubranka używane 🤦♀️ Czekam jeszcze na paczkę rzeczy od koleżanki i wtedy będę widzieć, czego mi brakuje. Rzeczy nowe można kupić zawsze, a mnie na swój sposób kręci to szperanie po vinted/lumpku. Po prostu żal mi byłoby czegoś nie ubrać i zostawić z oryginalną metką, a bodziaka za 3 zł żałować nie będę. Nie myślę też w kategoriach 'przyda się na drugie', bo przestałam coś tak daleko planować. Za parę lat pewnie zmieni się moda, albo będzie to chłopiec i znów będę chciała kompletować wszystko od nowa.
Julik, Enigvaa, Lalia, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
kiniusia270 wrote:Hej, kciuki za wszystkie wizytujące ❤️💪
Dzisiaj pospalam, chyba dopiero odespalam weselicho 😅
Pogoda w tym tygodniu ma być super więc zaraz się biorę za pranie rozmiaru 68
Muszę zrobić zakupy bo lodówka pusta i w końcu się przejść po staniki do karmienia i dopakowac walizkę do szpitala 😅
W piątek powiedziałam mężowi ze niedługo zaczniemy regularnie współżyć żeby Młodego wykurzyć czego w ogóle nie skomentował Po czym wczoraj jak się kładliśmy spać zaskoczył, ze od kiedy dokładnie mam w planach sexy bo musi się przygotować psychicznie 🤦♀️kiniusia270, Zulugula, Annia, Lalia, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualny
-
Mężczyźni chyba myślą, że ich penisy są jak klucze, które otworzą dziecku wrota 😂 No niestety nie działa to tak zerojedynkowo ;P
SzalonaOna, Iryska, Annia, Enigvaa, Lalia, kiniusia270, Nikaa92, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
SzalonaOna wrote:Zaktualizowałam nasza 1 stronę, bo coś terminy porodów nam się rozjechały 🤔
Jednak pierwsza do porodu jest Iryska ❤️
A tuż za nią Kic i Sylwucha 😍😍😍
Motylku, mi możesz zaktualizować TP na 10.01.2021. Trzymam się tego z USG.SzalonaOna lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
nick nieaktualny
-
Witam!☺️
Ja dzisiaj o dziwo dobrze spałam, bo aż do 6 😁
Chyba jedynym plusem nieprzespanych nocy są nocne i wczesno poranne zakupy.
Upolowałam misiowy kombinezon za 10 zł, kilka par body z nexa za grosze, 3 sztuki z metką z George za 30 zł i w końcu chicco next to me. Znalazłam w dobrej cenie wersję dream (utargowalam jeszcze 50 zł🤭 i wyszła prawie połowa tego co w sklepie bym kupiła), używana 3 miesiące, stan idealny. Gratis dostałam dwa dedykowane prześcieradła i mate cyrkulacyjna. Niestety muszę na nie poczekać, bo sprzedawane w Warszawie było i męża siostra pojechała je obejrzeć i odebrać i przy okazji ma nam podrzucić.
Więc koszmary o tym, że dziecko nie będzie miało gdzie spać już powinny zniknąć 😂
Nie wiem, dlaczego ale takie zakupy sprawiają mi więcej satysfakcji i frajdy niż kupowanie nowych ze sklepu.
To te z George, nawet mężowi się spodobały bo "nie mocno różowe" 🤭😂
KarolinaMaria, Annia, Julik, Lalia, Inaa89, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️