Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Co tu dzis taki spokój? Żadna nie sika po nocach? 😎
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Nikaa92 wrote:Ja niczego z imieniem nie zamowie az zostanie przyklepane w urzędzie xD bo jak moj zmieni zdanie to się wkurzę ze zbędnie wydalam kase, nie jestem skapa tak samo jak Ty ale praktyczna, nie lubie płacić za coś co mi się nie przyda.
Oj tak. Ale u nas od poczatku sie przewijala Malwinka i juz postanowione, mowimy do niej po imieniu wiec juz tak zostanieLalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Edit: w ciemnosci jednak sennosc odchodzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 04:49
Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Te suwaczki jakoś dziwnie pokazują, bo ja właśnie zaczynam 6 tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 05:02
Sylwucha lubi tę wiadomość
❤️21.05.2021❤️ 👧🏼 L.
👸🏻34 l. 🧔🏻34 l.
🐣 3 cs
4.12.2024 - wyjęta Mirena, starania o drugiego 🐥 - start.
6.12.2024 - ponad tygodniowy krwotok, wizyta na pogotowiu i nagła konieczność przerwania starań.
Połowa stycznia 2025 - zielone światło 💚 dla starań 🤞🏻 -
Siilike wrote:Dobry! Obecna! Obudził mnie pełny pęcherz 😁. I chyba zaczynają się mdłości... 🤢 Jak ja wytrwam w pracy, to nie mam pojęcia... 🤔
Poważnie myślę o spakowaniu do torby woreczka 🙄
Te suwaczki jakoś dziwnie pokazują, bo ja właśnie zaczynam 6 tydzień.Siilike, Lalia lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Suwaczki pokazują skończone tygodnie 😉 Także jest ok 😉 U mnie też mdłości zaczęły się koło 6 tc. Weź woreczek, jeśli to sprawi, że będziesz podswiadomie czuła się lepiej 😉 Też miałam zazwyczaj ze sobą 😎
Dzięki za wyjaśnienie 😘!
Jak się czujesz z dwiema Dziewczynkami w brzuchu? Ja mam siostrę bliźniaczkę 😁. Przy czym moja mama dowiedziała się o moim istnieniu przy porodzie. 🤭Sylwucha, Edyciak, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
❤️21.05.2021❤️ 👧🏼 L.
👸🏻34 l. 🧔🏻34 l.
🐣 3 cs
6.12.2024 - ponad tygodniowy krwotok, wizyta na pogotowiu i nagła konieczność przerwania starań.
Siilike wrote:Dzięki za wyjaśnienie 😘!
Jak się czujesz z dwiema Dziewczynkami w brzuchu? Ja mam siostrę bliźniaczkę 😁. Przy czym moja mama dowiedziała się o moim istnieniu przy porodzie. 🤭
Oo to miala niespodzianke.
Moj wujek jest z blizniat, ma siostre. I jak jego mama urodzila to zadzwonili do ojca ze ma corke a do jej matki ze ma wnuka. I w szpitalu dopiero sie okazalo ze i to i to prawda 😂Siilike, Sylwucha, Julik, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ale mieli wtedy poczucie humoru 🤣🤣🤣Sylwucha lubi tę wiadomość
❤️21.05.2021❤️ 👧🏼 L.
👸🏻34 l. 🧔🏻34 l.
🐣 3 cs
Dzień dobry 🙂 witamy się w 32 tc🥰 zostało nam 63 dni do terminu ❤️ matka jak na razie ma 5,2kg na plusie 🤔 za tydzień idziemy podejrzeć księżniczkę i skontrolować jej wagę 😁 dzisiaj mieliśmy nockę z głowy, znowu męczyły mnie koszmary (3/4 ciąży tak mam) i dodatkowo rozluźniają mi się więzadła i czuję duży dyskomfort przewracając się w nocy z boku na bok 😔
Sylwucha, Inaa89, Lalia, kic83, dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
30.04 1507g chłopaka 🥹🩵
👩🏼28l
👨🏼34l -
Siilike wrote:Dzięki za wyjaśnienie 😘!
Jak się czujesz z dwiema Dziewczynkami w brzuchu? Ja mam siostrę bliźniaczkę 😁. Przy czym moja mama dowiedziała się o moim istnieniu przy porodzie. 🤭
U Twojej mamy podobna historia jak u mojego lekarza prowadzącego 😉 Fajnie jest mieć siostrę bliźniaczkę?Lalia lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Oo to miala niespodzianke.
Moj wujek jest z blizniat, ma siostre. I jak jego mama urodzila to zadzwonili do ojca ze ma corke a do jej matki ze ma wnuka. I w szpitalu dopiero sie okazalo ze i to i to prawda 😂
Mój mąż jak się dowiedział, że bliźniaki, to się upilił 😂 Długo czekaliśmy na ciążę, ale nie sądzilismy, że twix 😂Lalia, dmg111, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Dzień dobry 🙂 witamy się w 32 tc🥰 zostało nam 63 dni do terminu ❤️ matka jak na razie ma 5,2kg na plusie 🤔 za tydzień idziemy podejrzeć księżniczkę i skontrolować jej wagę 😁 dzisiaj mieliśmy nockę z głowy, znowu męczyły mnie koszmary (3/4 ciąży tak mam) i dodatkowo rozluźniają mi się więzadła i czuję duży dyskomfort przewracając się w nocy z boku na bok 😔
Lalia, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dołączam do teamu 'bezsenność'. Budziłam się całą noc, miałam problem z ponownym zaśnięciem, to za ciepło, to za zimno, ciągle w głowie kołatało mi milion myśli 'trzeba kupić wózek, to i to, w czwartek wizyta, w sobotę cośtam'. Jak zadzownił budzik to przeżyłam szok, że to już. Jeszcze teraz jestem sama i nie było się do kogo przytulić. Mam nadzieję, że to chwilowy spadek formy i wrócę na swoje senne tory, bo uwielbiam spać 🙄
Edit. Zgaga też byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 07:18
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny