Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyciak wrote:Aniu, a już widzisz, czy brzuch ci się trochę zmniejszył?
Edyciak, SzalonaOna, Lalia, Inaa89, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyIryska wrote:Jeśli w umowie było 30 dni, to teraz raczej już za późno dla niego żeby żądać cokolwiek od was. Przecież wy jak z tam długo nie mieszkacie, a on dopiero teraz zauważył jakieś szkody?
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Jak będę miała chwilkę to wrzucę zdjęcie, może jutro mi się uda. Brzucha już jest bardzo malutko, tylko właściwie nad wzgórkiem łonowym coś zostało, takie uwypuklenie. Właściwie wydaje mi się że jest mniejszy niż przed ciążą tylko trochę w innym miejscu.
Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inaa89 wrote:Nie bede sie z Tb kłócić bo nie jestem tego typu człowiekiem. Nie nawidze sie z kimś kłócić i unikam tego jak ognia. Ale sorry wnie jednym poscie pisałaś o wózkach jak to byłaś w sklepie i każdy wozek byl zly. Polecalas w zasadzie tylko cybexy. Każdy wozek typu Bebetto itp był dla Cb samym złem ( choc uzywalam takie i nie widzialam jakiejs tragedii w prowadzeniu). Moze nie pamiętasz widocznie, mi to utknęło w pamięci akurat.
Oczywiście nikogo nie obrażasz mówiąc ze Ty kupujesz cos co jest drogie, ale to ze Ty tak kupujesz nie znaczy ze inni tez musza i ze rzeczy które są tańsze sa zle i nie nadające się do niczego. Tyle w temacie.
Ja tez jestem zdania co ty , osobiście mam wozek za 1500 zł i jestem bardzo zadowolona jedyne co poszło do wymiany to nosidelko, ale to ze względów na bezpieczeństwo.
Ja mam znajomych takich co zawsze np pytają mnie a co masz za suszarkę np a ja tam takiej firmy ,cena spoko i sprawia się i A+++ to pójdą do sklepu i specjalnie lepsza kupią i później mowia ze maja mega wypasy ze tu się diody swieca czy np ze odkurzacz za 400 euro kupili i jest mega a ja mowie moj za 100 tez dziala ,to ma tylko odkurzac . Osobiście sądzę że tanie nie oznacza tandety, jak się dobrze trafi to czasem jest nawet lepsze, i nawet jak było by mnie stać to szkoda by mi było wydawać skoro można taniej a tez dobrze. Trzeba poprostu dobrze trafić. Wiadomo czasami lepiej wydać więcej ale czasami poprostu nie trzeba.Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Lalia wrote:Inaa masz może konto na instagramie?? 🤣🤣🤣
Jest taka super babeczka logopeda, która nagrywa krótkie filmiki wyśmiewające stereotypy i ciocie Dobre rady, nazywa się bubagada_o_logopedii, jak wpiszesz w google, to może Ci wyszuka nawet jak nie masz konta 😁
Dzisiaj nagrała o "kolejnym dziecku i sposobach na dziewczynkę, ja padłam 🤣🤣🤣
Tak fajnie gada 😁
Ale pamiętaj Lalia że napar z róży się wciera 🤣Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
Motylku rownie dobrze mozesz powiedzieć właścicielowi ze w trakcie odbioru od Was mieszkania widział w jakim jest stanie to raz a dwa cos na zasadzie ze jak tam mieszkaliście to tego nie było i skąd Ty masz wiedzieć co prawie przez 2 miesiace on robił z tym mieszkaniem i kto tam mieszkal? mial kaucje i swój czas na zgłoszenie usterek których "nie bylo" jak dawał wam mieszkanie a teraz niech się ugryzie w trabe.
Edyciak, Annia, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Ounai, nie tłumacz się. 😉 Zresztą, chyba nikt normalny nie pyta, co za ile kupiliście. Raz kiedyś koleżankę zapytałam o cenę wózka, bo nie miałam pojęcia ile może kosztować.
Iryska, Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Edyciak wrote:O to super szybko. 😊 Myślałam, że z taką sflaczałą piłką chodzi się jeszcze kilka tyg po porodzie. 😉
Szwy masz już zdjęte? Jak ci zdejmą, to kładź się na brzuchu choć na kilka minut, żeby okolica cięcia się troszkę rozciągała.Na brzuchu nie dam rady jeszcze się położyć bo trochę tkliwy jest jeszcze. Wiem, że mam rozciągać okolice cięcia bo w dzień po operacji byla u mnie Pani fizjoterapeuta na oddziale i pokazywała co i jak, plus mam 2 darmowe wizyty po połogu u niej z programu unijnego.
Ja myślę że co do rozmiaru brzucha po porodzie to jest mega indywidualne, zresztą jak wszystko w sumie. 😏
Lelek, Lalia, Nowastaraczka, Edyciak lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Mam rozpuszczalne.
Na brzuchu nie dam rady jeszcze się położyć bo trochę tkliwy jest jeszcze. Wiem, że mam rozciągać okolice cięcia bo w dzień po operacji byla u mnie Pani fizjoterapeuta na oddziale i pokazywała co i jak, plus mam 2 darmowe wizyty po połogu u niej z programu unijnego.
Ja myślę że co do rozmiaru brzucha po porodzie to jest mega indywidualne, zresztą jak wszystko w sumie. 😏
Ja 2x miałam zwykle i nic mnie bardziej nie stresowało niż wyciągnięcie tych szwów 😂😂😂
Mam nadzieję, że poszło wszystko do przodu i może chociaż teraz dostanę rozpuszczalne 💪Lelek, Annia lubią tę wiadomość
-
Ounai - nie jesz mięsa fatalnie hahaha to mnie rozwaliło 😅😅 Idealny dodatek w idealnym miejscu.
Ja nie jem mięsa w piątek ot tak z wiary i znajomi zawsze mowia ze maz mnie zmusił i ze jak on nie patrzy mogę jeść, a ja nie robię tego dla męża tylko względem wiary i tyle. Kazdy jak chce we wszystkim znajdzie problem. I każdy ma inny charakter, nawet w stosunku do wydawania jeden nie ma nic a kupi droższe niż ten co ma a nie da. Ja np jestem bardzo oszczędna pomimo tego że mam tzn moj maz ma ,bo zarabia dobrze, bo ja to mam grosze macierzynskiego tylko ,to zakup przemyślam 100 razy juz tak mam , za to mój mąż rozrzutny. Mi kupił telefon na urodziny a ja 2 dni płakałam i sie zastanawiałam czy go nie zwrócić bo tyle kosztował 😅😅 i mnie w sercu bolało.Glupia ja ale no ten typ tak ma 🙈Lalia lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Motylku
trochę po czasie właściciel się ogarnął, w umowie jest miesiąc?
Na takie rzeczy jest kaucja, a z tego co pamiętam to wzięli Wam więcej kasy niż trzebabylo, prawda? Bo pamiętam jak pisałaś że liczyłaś na te pieniążki.
Nie ma prawa teraz czegoś żądać od Ciebie.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyAnia, zazdro rozpuszczalnych !
ja mialam jak Motylek, normalne - i pamietam, ze ciagle myslalam, zeby tylko mi je zdjęli, ale z drugiej strony sie tego strasznie balam 😂 No i przy zdejmowaniu faktycznie troche pieklo, szczypało i bolalo, ale przezylam
zdjela mi polozna na wizycie w domu, wiec o tyle dobrze
Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Motylku
trochę po czasie właściciel się ogarnął, w umowie jest miesiąc?
Na takie rzeczy jest kaucja, a z tego co pamiętam to wzięli Wam więcej kasy niż trzebabylo, prawda? Bo pamiętam jak pisałaś że liczyłaś na te pieniążki.
Nie ma prawa teraz czegoś żądać od Ciebie. -
nick nieaktualnyLelek wrote:Ania, zazdro rozpuszczalnych !
ja mialam jak Motylek, normalne - i pamietam, ze ciagle myslalam, zeby tylko mi je zdjęli, ale z drugiej strony sie tego strasznie balam 😂 No i przy zdejmowaniu faktycznie troche pieklo, szczypało i bolalo, ale przezylam
zdjela mi polozna na wizycie w domu, wiec o tyle dobrze
-
SzalonaOna wrote:W umowie jest wyraźnie zapisany punkt, że rozliczenie kaucji nastąpi w ciągu 30 dni od opróżnienia lokalu po rozliczeniu mediów i sprawdzeniu stanu lokalu. Tym bardziej, że przecież robiliśmy protokół zdawczo odbiorczy i jakoś wtedy mu to nie przeszkadzało. A teraz po 2 mcach się ogarnął? Chyba jakiś żart. Nie dość, że nie oddał nam ani złotówki, bezprawnie potrącił sobie za sprzątanie mieszkania, to jeszcze mam mu coś dopłacać? No raczej nie
Jak najbardziej nie!
Nic nie jesteście mu winni.SzalonaOna lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Motylku moi rodzice wynajmują mieszkanie, jeśli coś wychodzi po odbiorze mieszkania to trudno, nigdy nie przyszło im do głowy po kilku miesiącach próbować coś ściągać od byłych lokatorów. 🙄 Facet chce cię naciągnąć, nie daj się.
Lelek, Moti myślałam, że wszędzie daje się już szwy rozpuszczalne! Czyli znowu co szpital to obyczaj.
Ounai czy Marta śpi na plecach w domu? Niby dzieci mają spać na plecach, ale w szpitalu baaardzo pilnowali żeby spały na boku bo ulewanie... I co ja mam o tym myśleć. 🤯SzalonaOna lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023