Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Aż mam ochotę Ci zaśpiewać "Ta ostatnia niedziela..."
😂
SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:No to moja droga w przyszły weekend możliwe, że będziemy śledzić już twoją rozpoczynającą się akcję porodową. 😊
Bardziej się boisz czy nie możesz się doczekać? 😉Edyciak lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Wiem dam rade musze dac, najwyzej bedzie cycek 24 na dobę 😁 juz zapowiedziałam mężowi ze w nocy on wstaje przewija a ja karmie 😅 smial sie ze gdyby miał mleko w cycach to tez by mógł karmić 😅
Aleks, niepotrzebnie bierzesz to do siebie. Mnie też rodzice tak zostawiali a ja bym nie mogła i cieszę się że nikt mnie nie naciska, że to jest dobre. Poza tym Edycie nie chodziło o to, że nagle będziesz mieć wielkie zaburzenia. Czasem skutkiem takiego braku bliskości są np problemy w związku i my nawet nie zdajemy sobie sprawy, że zachowanie naszych rodziców w dzieciństwie na to wpłynęło. Jak np to, że jak tata żartobliwie mówi do córki "mój grubasku" może spowodować że ona w życiu dorosłym nie będzie akceptować własnego ciała.
I żeby nie było, nasi rodzice nie robili tego świadomie, tak samo jak i my nie popełniamy błędów specjalnie. A pewnie popełnimy ich mnóstwo, z czego część odbije się na przyszłym życiu naszych dzieci.Edyciak, Annia, Inaa89, dmg111, Enigvaa, Julik lubią tę wiadomość
-
Sylwia, myślę, że dziewczynki jeszcze ten tydzień posiedzą 😍
A potem Kobry dadzą czadu 😎😎
Ounai, pięknie napisaneco byciu najlepszą mamą dla swoich dzieci !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2020, 14:43
Ounai, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia, jesteś mistrzynią! 😂
Skąd Ty bierzesz te gify? 😎 Uśmiałam się 🤣Lalia, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Dziewczyny, ile par wielorazowych majtek poporodowych macie? Ile najlepiej zabrać do szpitala?
Meggi110818, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Lalia, jesteś mistrzynią! 😂
Skąd Ty bierzesz te gify? 😎 Uśmiałam się 🤣
Wpisuję w google, przeglądam co mi pasuje i kopiuje 🤣 zawsze to troszkę świeżości na forum 😁Edyciak, Sylwucha, Meggi110818, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
-
Ja dziś jestem matką roku 😂
Obejrzałam z córą dwa odcinki the Voice, zjadłyśmy obiad, poszłam w kimę na 1,5 h i właśnie się budzę
Ona za to malowała, bawiła się pluszakami i grała na tablecie (ma swoje ściągnięte).
A za godzinę do sąsiadów 😚Sylwucha, Inaa89, Lalia, Annia, dmg111, Enigvaa lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Widzicie, z tymi zakupami to jest różnie. My często zaniżamy kwoty jak nieraz coś kupujemy bo wiecznie słyszymy że albo kto to widział aż tyle na coś wydać, albo jeczenie "też chciałabym moc sobie na to pozwolić". Czasem serio, mam poczucie winy, że mam te pieniądze na te niektóre rzeczy. No bo wiadomo, jak ktoś ma coś więcej to kradnie
Inaa89, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Widzicie, z tymi zakupami to jest różnie. My często zaniżamy kwoty jak nieraz coś kupujemy bo wiecznie słyszymy że albo kto to widział aż tyle na coś wydać, albo jeczenie "też chciałabym moc sobie na to pozwolić". Czasem serio, mam poczucie winy, że mam te pieniądze na te niektóre rzeczy. No bo wiadomo, jak ktoś ma coś więcej to kradnie
nie ma się tu czego wstydzić.
Ba, sama gdyby finanse pozwalały to bym pewnie pozwoliła sobie na wiele więcej i lepszych rzeczyLalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, czy właściciel poprzedniego mieszkania może żądać teraz dopłaty za jakieś rzeczy (wg niego wymagające naprawy typu: zepsuty wieszak w łazience, który BTW. Był taki odkąd się wprowadziliśmy)? Czy musiał to zrobić w ciągu 30 dni od wydania lokalu tak jak przewiduje umowa?
-
Inaa masz może konto na instagramie?? 🤣🤣🤣
Jest taka super babeczka logopeda, która nagrywa krótkie filmiki wyśmiewające stereotypy i ciocie Dobre rady, nazywa się bubagada_o_logopedii, jak wpiszesz w google, to może Ci wyszuka nawet jak nie masz konta 😁
Dzisiaj nagrała o "kolejnym dziecku i sposobach na dziewczynkę, ja padłam 🤣🤣🤣
Jak u nas będzie drugi chłopczyk i teściowa będzie śmęcić, to jej to włączę 😁😁😁 -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, czy właściciel poprzedniego mieszkania może żądać teraz dopłaty za jakieś rzeczy (wg niego wymagające naprawy typu: zepsuty wieszak w łazience, który BTW. Był taki odkąd się wprowadziliśmy)? Czy musiał to zrobić w ciągu 30 dni od wydania lokalu tak jak przewiduje umowa?12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Edyciak wrote:Aniu, a teraz nadal używasz podkładów Bella czy już zwykłe podpaski?
I czy boli cię brzuch podczas karmienia? (Obkurczanie macicy)Edyciak, Lalia, kic83, kar_oliv, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Kochanie to normalne. U mnie natłok obowiązków domowych powoduje taka frustrację, że wyzywam się na dzieciach choć to nie ich wina. W piątek tak miałam. Na krzyczałam na nich, oddałam na weekend i wieczorem płakałam że byłam taka niedobra i że jestem beznadziejna. Ale już mi lepiej
takie chwile się zdarzają, myślę, że nie ma co panikować!
Wiem ja tez placze wieczorami ,ze byłam nie dobra dla K. Zwłaszcza jak juz tak słodko spi i jest taka niewinna stoje nad łozeczkiem jej ,placze, głaskam ja i mowie jak bardzo ja kocham i przepraszam . Dobrze ,ze dzieci szybko zapominaja 🥰
Ja wczoraj mialam juz mega slabosc i napisałam tego posta tutaj i 10 razy chcialam go usunąć ale super że tego nie zrobiłam, bo dzięki temu naprawde zrobiło mi się lepiej po rozmowach z wami, wiem ze nie ja jedna jestem na skraju emocji i ze trzeba to przejść..
DZIEWCZYNY JESTESCIE ZARABISTE!!!!! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰SzalonaOna, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙