Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę dziewczyny ciężko nadrobić tyle piszecie 😆 co do seriali to polecam niemowlęta na netflix👌
Co do ubranek to wszystkie koleżanki które mają maleństwa to polecają next, ja polecam dear eco ale niestety drogie, ale jakość najlepsza 👌
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
kłot wrote:Kurczę dziewczyny ciężko nadrobić tyle piszecie 😆 co do seriali to polecam niemowlęta na netflix👌
Co do ubranek to wszystkie koleżanki które mają maleństwa to polecają next, ja polecam dear eco ale niestety drogie, ale jakość najlepsza 👌[/QUOTE
Już wcześniej też polecałam Next - uwielbiam, mój faworyt!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnydmg111 wrote:Malinowa można, nie można z liści malin - chyba że pod koniec ciąży, bo może pomóc rozpocząć poród, mama ginekolog pisała :*
Generalnie maliny jako owoce, herbaty malinowe z owoców (czyli te standardowe), przetwory, wszystko można ❤️ Wręcz wskazane są owoce, bo bomba witaminowa ❤️
Czytałam o tym, bo jedyna moja zachcianką ciążowa są herbaty malinowe 😂dmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam rozmowę z diabetologiem. Niestety jestem w grupie dużego ryzyka, i w tym tyg muszę zrobić krzywa cukrową. To że cukier na czczo wyszedł mi okej o niczym nie świadczy. A dodatkowo to, że miałam wcześniej hipoglikemie, to kolejne zaburzenie dla mnie, które jest niebezpieczne... Omg. Znów to świństwo jak ja teraz mam wstręt do słodyczy 😂
-
SzalonaOna wrote:Miałam rozmowę z diabetologiem. Niestety jestem w grupie dużego ryzyka, i w tym tyg muszę zrobić krzywa cukrową. To że cukier na czczo wyszedł mi okej o niczym nie świadczy. A dodatkowo to, że miałam wcześniej hipoglikemie, to kolejne zaburzenie dla mnie, które jest niebezpieczne... Omg. Znów to świństwo jak ja teraz mam wstręt do słodyczy 😂
I jakie zalecenia masz teraz?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny
-
kar_oliv wrote:Dziewczyny, taka sprawa. Mam 0 rh " - " A mąż " + ". Przy poprzednim poronieniu samoistnym nie dostałam globuliny. Teraz się boję czy przez przypadek nie wytworzyłam przeciwciał i nie zabije nieświadomie dziecka. Z tych badam do 10 tyg. Coś wyjdzie? Jutro idę na krew....
Dostałam l4 od innego lekarza do końca maja, także będę z Wami częściej 😉
Spokojnie, sprawdź na skierowaniu powinnaś też mieć zlecone przeciwciała - to się chyba nazywa albo nazywało kiedyś odczyn coombsa. I to badanie będzie powtarzane kilka razy w ciąży. Gdyby wyszły przeciwciała dostaniesz leki.
Ja też mam rh minus, a mąż plus.kar_oliv lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Dziewczyny,
Pęcherzyk w macicy, leciutko widać też pęcherzyk żółtkowy 😁 z OM 5t +1, z usg i owu 5t+3 😁 za tydzień w piątek wizyta żeby sprawdzić czy pojawiło się serduszko 🙏
Edyciak, Annia, kic83, SzalonaOna, Sylwucha, kar_oliv, doomi03, kkasia, dmg111, Evelle28, Zulugula, Ewa88 , casteam, Ounai, Koteczka82, luthienn, Natisz, Fragaria, Wik89, Susanne, Julik lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:
Lalia
gratulacje!!! 😘Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualnyCudownie ❤️ witaj kropeczku ❤️❤️❤️
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia cudownie 😘😘😘
Lalia lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Wiecie, od kilku dni mam taki wstręt do jedzenia, że nic mi nie wchodzi... Oprócz jakiejś delikatnej zupy albo ogórków kiszonych 😂 jakiś jadlowstret mi się pojawił 😂
Podobno produkty skrobiowe zmniejszają mdłości.SzalonaOna lubi tę wiadomość