Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka, też dla mnie to smutne, że mąż nie może być "na gorąco" jak dzidek się urodzi, tylko odbierze nas po paru dniach ze szpitala 😔
A Ty i Polcia wyglądacie przepięknie 😍
Dmg, sesja przepiękna, taka magiczna 🤩
Kic, sztosik dostawka 😁 ja trenuję noszenie "dziecka" na przykładzie misia 🤣 wykupiłam videobooka od mamy fizjoterapeutki 😅
I dziękuję Ci za miłe słowa 😘
Inna, tak narzekałaś na duży brzuszek, a masz taki zgrabniutki, świetnie wyglądasz 💙
Irysko, umknęło mi, że rodzisz razem z Kic i Sylwią! 🤦♀️ Czekamy na Twojego malucha 😊
A ja dziewczyny, miałam teleporade, odebrałam skierowanie do Poradni Diabetoloogicznej i już jutro o 8:35 mam już wizytę ✌️ więc jutro myślę, że dostanę receptę na paski z refundacją i glukometr i zaczynam moją słodką przygodę 😉Inaa89, Iryska, Sylwucha, Annia, kic83, dmg111, SzalonaOna, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale macie piękne brzuchy, Anetka i Inaa, takie zgrabne.
A Dmg, no szczena mi opadła. Nie dość że zdjęcia takie piękne to ta Twoja suknia po prostu bajka, jak z filmów hamerykańskichchociaż jednak nie, tam są brzydsze. No cuuuudo 😍😍😍
Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Inna89 , a ja się sie dziwie ,ze ty przy tylu dzieciach jeszcze suszarki nie masz u mnie pojawiła się ona zaraz po narodzinach córki ,okres zimowy i pranie dlugo schlo i bylo go znacznie więcej, a jak już padało to nie dość, że zabierało miejscew mieszkaniu to co się gdzie ruszalo trzeba było przestawiać suszrake. Ja akurat mam osobno z pralka i pomimo malego mieszkania udało mi sie wcisnąć do kuchni poprostu. Naprawdę super sprawa .
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Stokrotka027 wrote:Inna89 , a ja się sie dziwie ,ze ty przy tylu dzieciach jeszcze suszarki nie masz u mnie pojawiła się ona zaraz po narodzinach córki ,okres zimowy i pranie dlugo schlo i bylo go znacznie więcej, a jak już padało to nie dość, że zabierało miejscew mieszkaniu to co się gdzie ruszalo trzeba było przestawiać suszrake. Ja akurat mam osobno z pralka i pomimo malego mieszkania udało mi sie wcisnąć do kuchni poprostu. Naprawdę super sprawa .02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
kic83 wrote:Inna
jaka Ty chudzinka jesteś! Taka figura po 5 dzieci, wow! Piękna piłeczka, Tymek, prawda? 😚
U nas wciąż imię niewybrane 😂 albo Maksymilian albo Aleksander 🤷
Tak u nas będzie Tymek, juz nawet nie myślimy nad innym 😉 zamowilam juz tez 2 zawieszki na ali z imieniem wiec pozostaje 💙
No tez na początku myślałam Tymek badz Maksymilian. Ale maz zdecydował na Tymka ostatecznie 😉 a Aleksandra juz mam 🥰 takze masz dwa piękne imiona do wyboru, nie dziwie się ze nie ma końcowej decyzji 😉Lalia, kic83, dmg111, Edyciak lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:Mysle nad tym intensywnie. Ale u mnie jest bardzo duża suszarnia dostępna na 4 mieszkania. I ja tam zima badz w deszczu susze pranie. I jak np wywieszę dzis to następnego dnia juz jest suche wiec nie ma tragedii. Pralkę mam na 10kg wsadu wiec moge zrobić odrazu więcej. Jeszcze nigdy nie trzymałam suszarki z praniem w domu 😉
No jak ci szybko schnie to ujdzie, ja latem tez susze na balkonie ,bo też szybko suche i szkoda prądu mi 😅
Ja mam 9 kg i niewiem skąd się bierze ale pralka.mi chodzi prawie codziennie .. Corka i maz brudasy takie .. 😵 a jest nas tylko trójka 🙄
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
Lalia wrote:Anetka, też dla mnie to smutne, że mąż nie może być "na gorąco" jak dzidek się urodzi, tylko odbierze nas po paru dniach ze szpitala 😔
Kic, sztosik dostawka 😁 ja trenuję noszenie "dziecka" na przykładzie misia 🤣 wykupiłam videobooka od mamy fizjoterapeutki 😅
Inna, tak narzekałaś na duży brzuszek, a masz taki zgrabniutki, świetnie wyglądasz 💙
Irysko, umknęło mi, że rodzisz razem z Kic i Sylwią! 🤦♀️ Czekamy na Twojego malucha 😊
A ja dziewczyny, miałam teleporade, odebrałam skierowanie do Poradni Diabetoloogicznej i już jutro o 8:35 mam już wizytę ✌️ więc jutro myślę, że dostanę receptę na paski z refundacją i glukometr i zaczynam moją słodką przygodę 😉
Zreszta co się dziwić, Ty zawsze mega zorganizowana od A do Z 😘
Dziekuje Ci bardzo 😘 moje narzekanie na duzy brzuch wynika z tego ze ja naprawde w poprzednich ciazach na tym etapie bylam dosłownie plaska. Wiec dla mnie to szok ze teraz mam juz taki brzuch 😉 dla nie których wydaje się maly a dla mnie juz duzy 😉Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Stokrotka027 wrote:No jak ci szybko schnie to ujdzie, ja latem tez susze na balkonie ,bo też szybko suche i szkoda prądu mi 😅
Ja mam 9 kg i niewiem skąd się bierze ale pralka.mi chodzi prawie codziennie .. Corka i maz brudasy takie .. 😵 a jest nas tylko trójka 🙄Stokrotka027 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
kic83 wrote:Inna
jaka Ty chudzinka jesteś! Taka figura po 5 dzieci, wow! Piękna piłeczka, Tymek, prawda? 😚
U nas wciąż imię niewybrane 😂 albo Maksymilian albo Aleksander 🤷
Kicku ty chociaz masz jakieś typy tych imion , ale jak na 37 tydzień to dziwne że bez imienia jeszcze potem na porodówce na ost chwile bd wybierała😅. Ja narazie nie mam zielonego pojęcia jakie imie nadać synkowi, męża proszę zeby coś zaproponował to tylko słyszę mamy czas mamy czas no tak jeszcze 2.5 miesiąca. Chciala bym juz moc mówić do brzuszka po imieniu ale zadne imie mnie nie ujęło jeszcze 😔💙
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
Stokrotka027 wrote:No jak ci szybko schnie to ujdzie, ja latem tez susze na balkonie ,bo też szybko suche i szkoda prądu mi 😅
Ja mam 9 kg i niewiem skąd się bierze ale pralka.mi chodzi prawie codziennie .. Corka i maz brudasy takie .. 😵 a jest nas tylko trójka 🙄02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:A tak wg w kuchni nir mam gdzie wstawic bo mam zrobiona kuchnie pod zabudowę i juz nie wygospodaruje dodatkowego miejsca. W łazience mam wanne, wc, szafkę z umywalka. I trochę przestrzeni zeby się poruszać. Ale wolnego miejsca na suszarkę tez brak. Mam takie małe pomieszczenie gospodarcze bez okna w ktorym trzymam pralkę, kosz z praniem, wiadro z mopem i wszystkie takie rzeczy do sprzątania. I jedyne gdzie mogłabym postawić suszarkę to na pralkę, ale czy tak można?
Z tego co kiedyś się orientowałam to można tak zrobićInaa89 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Inaa89 wrote:Malutki? Mi się wydaje że mam juz wielki brzuch na ten tydzień ciąży 😅 moze dlatego ze w poprzedniej ciazy na tym etapie bylam płaska 😉
Kochana, Motylkowi też początkowo szybko wybił brzuszek... A teraz gdzieś schowala tą swoją Matyldę nawet nie wiadomo gdzie... Może też w któryms momemcie to u Ciebie nieco przystopuje niespodziewanie
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:A tak wg w kuchni nir mam gdzie wstawic bo mam zrobiona kuchnie pod zabudowę i juz nie wygospodaruje dodatkowego miejsca. W łazience mam wanne, wc, szafkę z umywalka. I trochę przestrzeni zeby się poruszać. Ale wolnego miejsca na suszarkę tez brak. Mam takie małe pomieszczenie gospodarcze bez okna w ktorym trzymam pralkę, kosz z praniem, wiadro z mopem i wszystkie takie rzeczy do sprzątania. I jedyne gdzie mogłabym postawić suszarkę to na pralkę, ale czy tak można?
Tak jak najbardziej sa specjalne półki do tego moja mama tak ma w swojej malutkiej toalecie jedno na drugim i pomiędzy nimi do tego wysowa sie taka polka jakbyś kosz chiala postawić czy coś,żeby było wygodniej.Ja sama bym tak zrobila tyle ze pralkę mam pod oknem i niechce okna zasłaniać jedynego w łazience 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2020, 14:56
Inaa89 lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
Lalia wrote:Anetka, też dla mnie to smutne, że mąż nie może być "na gorąco" jak dzidek się urodzi, tylko odbierze nas po paru dniach ze szpitala 😔
A ja dziewczyny, miałam teleporade, odebrałam skierowanie do Poradni Diabetoloogicznej i już jutro o 8:35 mam już wizytę ✌️ więc jutro myślę, że dostanę receptę na paski z refundacją i glukometr i zaczynam moją słodką przygodę 😉
Ha ha "a nie mówiłam" 😘
Laila
dziękuję za namiar na dostawkę!
Mąż się śmieje, że może lepiej zacznę sypiać jak łóżeczko koło siebie będę już miała.Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
dmg111 wrote:Dzięki ❤️ To była akurat typowa miłość od pierwszego wejrzenia, przymierzyłam i wiedziałam, że to ta ❤️ Ja mam karnacje mega jasna, więc w białej wyglądałam jak córka młynarza i stanęło na beżowej i to był strzał w dziesiątkę ❤️ Zawsze sobie marzyłam, że córka w niej pójdzie do ślubu, ale mój mąż mi gada, że jestem głupia, bo moda będzie inna i damy jej kasę na suknie, a nie w staroci będzie szła 😂😂😂
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Dmg, ja jak kupowałam suknię ślubną to też pani w salonie powiedziała, że może akurat dla córki będzie, a ja na to: "jak wda się w tatusia to będzie miała tą suknię do kolan" 🤣🤣
Ja mam 163 a mój mąż 188 🤷♀️😁Marti29, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość