Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
W Glamour, Elle są kody rabatowe stacjonarnie i internetowo do róznych sklepów. Dziś kupiłam w Reserved sukienkę -20%.
Taką sukienke kupiłam, jest jeszcze kolor beżowy i butelkowa zieleń. Fajnie podkreśla brzuszek. Marzy mi się w niej taka sesja ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2020, 20:19
dmg111, Lalia, Zulugula, Edyciak, Annia, Inaa89, kic83, SzalonaOna, kar_oliv, Julik, calanthe, doomi03, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Na pewno będzie wszystko dobrze i zapamiętasz co potrzeba. A już wiesz że mąż nie może z Tobą wejść?
A jak się czujesz psychicznie?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
O właśnie Ania, my znaleźliśmy przyczynę krzyków Marty w wannie. Może Wam pomoże. Ona musi mieć dużo wody i cieplejsza niż te 37st. Najlepiej jakby brzuszek się chował pod wodą. I odkąd jej tyle lejemy kąpiel to przyjemność. Leży sobie, patrzy, rączki prostuje, bez problemu mogę umyć te wszystkie jej zakamarki. I trzeba mówić do niej
Anetka, ale Ty masz figurę 👍😍Annia, Edyciak, Inaa89, Lalia, dmg111, doomi03, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Aniu, a jak z kąpielą małego? Przywykł do wody czy dalej jest krzyk?
Anet.kaa, Edyciak, Ounai, Inaa89, Lalia, dmg111, kar_oliv, Lulu83, doomi03, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zulu, jeśli masz ochotę to ja poproszę ten kod
Ounai, to tylko dobre ustawienie, w dupsku mam ponad 100 cm
Aniu, dokładnie tak jak Zulu mówi my jesteśmy tu po to aby dawać sobie wsparcie. Wiadomo, że np ja nie jestem w stanie do końca zrozumieć kobiety w.połogu bo nie wiem.jakie to są emocje, ale są.tu tak jak Zulu pisze babeczki które mają większe doświadczenie i chętnie pomogą/doradzą.
To nie jest tylko grupa ciężarnych ale też świeżych Mam którymi wszystkie niedługo będzismy i na pewno każda z nas będzie miewać gorsze chwile.Lalia, dmg111, Annia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:A mierzyłaś kiedyś w nocy, czy Ci nie wybija? Może spróbuj zmienić chleb na wase, może Ci nie służy po prostu. Albo ten chleb jest z cukrem? Próbowałaś inny chleb? No i pytanie co jesz w dzień, bo niestety na cukry na czczo wpływa dieta z całego dnia. I to efekt nie jest od razu tylko zwykle po 2-3 dniach dopiero.
Próbuje właśnie inne chlebki, inne Bulki.
Rano jem owsianke z pomarańcza. Później przegryzam sałatka z pomidora, ogorka, papryki, sałaty (może Pomidor Nów?!). Na obiad różnie. Albo jakaś zupka, albo Kasza z mięsem i warzywami (gotowane nie smażone). No i kolacja to 2 kronki Chleb a z Wedlina, Sałata i pomidorem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Mysle nad tym intensywnie. Ale u mnie jest bardzo duża suszarnia dostępna na 4 mieszkania. I ja tam zima badz w deszczu susze pranie. I jak np wywieszę dzis to następnego dnia juz jest suche wiec nie ma tragedii. Pralkę mam na 10kg wsadu wiec moge zrobić odrazu więcej. Jeszcze nigdy nie trzymałam suszarki z praniem w domu 😉
-
Moja teściowa dziś zadzwoniła i z wielkim wyrzutem zapytała czy możemy choć raz dziennie od niej odbierać telefon. Mąż nie wytrzymał i mówi, że mamy 2 dzieci, on chodzi do pracy, ja dodałam, że wczoraj nie było nas w domu a dziś mi dziecko płacze cały dzień i niekoniecznie mam czas z nią rozmawiać. Naprawdę, przeraża mnie ta kobieta. Ona chyba naprawdę oczekuje że my do śmierci będziemy codziennie z nią rozmawiać. Ona nie rozumie, że mamy swoje życie...
-
Zulugula wrote:Wyższa temperatura to jest nie raz niezły life hack. Koleżance córa cały czas płakała przy zmianie pieluchy. Stresu co niemiara. Co sie okazało? Chusteczki nawilzane były dla niej za zimne, wystarczyło ogrzać je wcześniej w dłoniach i skończył się krzyk
Motylek, pomidory bardzo mocno podnoszą cukier albo bułki to już w ogóle. Ja nie mogłam jeść większości chlebów a jeśli już to tak pół kromki i to tego pieczonego w domu (w piekarniach bardzo często dodają do chleba karmel). Zamień pomidor na ogórek, zielone warzywa są jak najbardziej ok.
Zaczęłabym od tego. Możesz też przed samym snem spróbować jakoś jogurt zjeść ale bez węglowodanów, albo kabanosy. Generalnie jakieś białko.
Ania jeśli chodzi obawiam insulinę to mnie uczono, że trzeba po zmianie dawki poczekać 2-3 dni i dopiero zmieniać na większą bo organizm musi mieć czas zareagować.
Annia, pierwszy rok takim jest. Potem Mikołaj zacznie gadać to już Ci powie o co mu chodzi. Ten pierwszy rok jest najtrudniejszy właśnie moim zdaniem przez to że nie jesteś w stanie komunikować się z dzieckiem. Ale z kolei wtedy jesteś calutenkim światem tego dzidziusia i to jest takie słodkie. Choć lepiej zaczyna być tak po pół roku, jak bobas zaczyna siedzieć i możesz go zostawić z zabawkami na 10 min (bo później będzie się darł, że matka się nim nie interesuje). Niestety minus jest taki, że ten pierwszy rok doceniasz w 90% przypadków dopiero przy drugim dziecku
SzalonaOna, Annia lubią tę wiadomość