Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Ja już wydałam tyle na ciuchy w tym miesiącu że aż żal i jeszcze 800zl za przedszkole wskoczyło bo jakies ubezpieczenie, książki itd i wyszło. A najgorsze ze na darmowa wysyłkę trzeba chyba 120zl więc musialabym więcej rzeczy wziąć
-
nick nieaktualnyEnigvaa wrote:To moj jest chyba jakis dziwny bo stwierdzil ze krzywdy dziecku nie zrobi bo mu tak powiedzialam i ze jestem mega kobieca, a brzuszek rosnie bo siedzi tam owoc naszej milosci 🥰
Ciekawe czy tak bedzie dalej 🙈Lalia, Anet.kaa, Enigvaa, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Tak, jeden rodzic i dziecko. Tak samo na USG bioderek. Psychicznie bardzo różnie, zmiennie, raz mam dobry nastrój, a później nagle doła. 😕 Dziękuję, ze pytasz. Jak u Ciebie na ostatniej prostej?
Annia
Ounai dobrze to napisała, macierzyństwo nie jest łatwe, przed nami, Tobą, dużo łez, zwątpienia, huśtawki hormonów. Będzie coraz łatwiej, dla mnie takim etapem było jak posłałam córkę do żłobka 😂
Ale rzeczywiście jak dziecko zaczyna siadać, potem chodzić, mówić, komunikować się z Tobą to wszystko odchodzi w niepamięć, te nieprzespane noce, łzy. Wszystko.Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Dzięki Zulu i dziewczyny. 😘 Czasami po prostu mam wrażenie, że porwałam się z motyka na Słońce... Myślę, że to burza hormonów.
Iryska, Annia lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Nie mierzyłam 🤔
Próbuje właśnie inne chlebki, inne Bulki.
Rano jem owsianke z pomarańcza. Później przegryzam sałatka z pomidora, ogorka, papryki, sałaty (może Pomidor Nów?!). Na obiad różnie. Albo jakaś zupka, albo Kasza z mięsem i warzywami (gotowane nie smażone). No i kolacja to 2 kronki Chleb a z Wedlina, Sałata i pomidorem.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Dziewczyny, tak z ciekawości, czy przy cukrzycy ciążowej zawsze rozwiązuje się ciążę w 39 tc?
W sensie 38+0 czy 39+0?? -
nick nieaktualnyOunai wrote:Oczywiście że są, moja pralkosuszarka też ma taki wsad. Pralka u mnie w domu też taki miała (było nas 8 osób).
-
nick nieaktualnyIryska wrote:Po posiłkach masz dobre cukry? Ten pomidor może jest sprawcą wysokich cukrów na czczo, ja jem max dwa plasterki pomidora na dzień, bo jak pojem więcej to cukry wariują. Ogórki kiszone super obniżają cukier 😘
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Dziewczyny, tak z ciekawości, czy przy cukrzycy ciążowej zawsze rozwiązuje się ciążę w 39 tc?
W sensie 38+0 czy 39+0??Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezuniu, wiecie co. Z skończyła lekcje 14.30. Nim odebrałam całą ferajnę, Jedlismy obiad to była 16:00. Siedliśmy do lekcji. Z samej matmy zajęło jej do 19.30. Czytanka do 20. A jeszcze miała angielski i już nie dała rady zrobić. Trudno, jutro nadrobi. Ja pierdziu, normalne jest tyle zadawać? To 2 klasa. Inaa - jak to u Ciebie jest?
P. S. Z matmy ogólnie jest bardzo dobra, więc to nie kwestia tego, że coś nie potrafi
I weź tu żyj i zajmij się reszta dzieci, jak lekcje zajmują tyle czasu 🤦♀️ a jeszcze lektura do czytania... -
Anetka
ale figura 🚒🔥jesteś piękna!Anet.kaa, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Ja już wydałam tyle na ciuchy w tym miesiącu że aż żal i jeszcze 800zl za przedszkole wskoczyło bo jakies ubezpieczenie, książki itd i wyszło. A najgorsze ze na darmowa wysyłkę trzeba chyba 120zl więc musialabym więcej rzeczy wziąć
-
Zulugula wrote:Wkurzyłam się, bo chcialam skorzystać z tych promek w hm i wklepalam ing i ten kupon 20% i owszem mi policzylo, ale potem jeszcze cos powrzucalam do koszyka i mi tego zupelnie nie ujęlo i potem juz całkowicie mi usunęlo ten kod ing i już nie moglam ponownie dodać 😠
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:To prasuj jak chcesz bardziej miękkie. To ta sama zasada co z ubrankami dla dziecka. Prasujesz po to, żeby je zmiękczyć i żeby były bardziej delikatne.
Kic, ten ból to od napierania główki, też tak miałam30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Edyciak wrote:Ounai, Aniu, wytłumaczcie mi, jak się czuje skurcze. W którym miejscu? To jest tylko dół brzucha?
Wieczorem miałam skurcze, były na tyle wyczuwalne, że nie dało się tego pomylić, bo nachodziły, trzymały trochę i puszczały. Wzięłam Spasmolinę, Luteinę i magnez, położyłam się w pozycji embrionalnej i po jakimś czasie przeszło.
Tak w ogóle - można na to ciepły okład zastosować?
A teraz nie śpię, bo jest mi strasznie gorąco, okno otwarte na oścież i słychać rykowisko jeleni. 😄 Te odgłosy są przerażające...
Uwielbiam odgłosy rykowiska 😊 Najfajniej słychać nad ranem (powietrze jest jakieś inne)😊, ale wieczorem też 😉 Byki tylko ryczały czy było słychać też uderzenia poroży?