Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja wracam właśnie z Polski do Holandii.
Ten urlop to czkawką mi się odbije. Nogi spuchniete jak bania, mimo wygodnego auta to jednak nie jest mi wygodnie. Jesteśmy zapakowani jak te rumuny, z całym mandzurem.
Nie moge sie doczekać kiedy legne na swojej kanapie.
Serio nie polecam takich długich podrozy. 12h w aucie to jednak sporo za dużo.
Jutro mam wizytę u poloznej a po wizycie jade z moją psiapsi na usgdowie się jaka plec dziecka 😍
SzalonaOna, Ounai, KarolinaMaria, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:
Zulugula,
Ja mam podwójny lansinoh, ale teraz widzę, że taki sprawdza się tylko dla tych co odciągają i karmią butelką. Ja wolę odciągać z jednej piersi, więc niepotrzebnie taki brałam. Lejek jest ciut za duży, ale nie wiedziałam o tym kupując. Człowiek codziennie uczy się czegoś nowego. Ostatecznie wszystko gotowałam przez ok 15-20 min i nie wymieniałam tych elementów.
Dziewczyny, czy po uczulających rzeczach może wyjść wysypka tylko na twarzy taka jak potowki?kic83, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:
Lupilu dla mnie są za sztywne i kiepsko wchłaniają. Ale każdy chwali cosatto innego. Ja po prostu kupowałam sobie różne teraz i od nowa wyrabiałam sobie opinię. Polecam tak zrobić, żeby kupować po małej paczce i zdecydować wtedy co Wam odpowiada. -
Jednorożec89 wrote:Mój chłop też niestety ostatnio stał się mniej samodzielny rozpieściłam go dawniej potrafił zrobić wszystko teraz jest leniem.
Macie prosty przykład niedziela przyszedł na sniadanie usiadł na stołku i czeka aż mu podam pod nos mówię mu zrób przynajmniej herbatę a on że to mój obowiązek i awantura.
Tydzień go prosiłam o skoszenie trawnika . Przed ciąża ja to robiłam jak ostatnia kretynka teraz jest problem.
Ogolnie z moim starym jest tak jak brat jego zadzoni albo kumple że coś potrzebują to on pierszy leci w domu o nic go nie mogę się doprosić i jeszcze słyszę teksty że on pracuje to dlaczego ma mi pomagać skoro dom to moja działka.
Współczuję, ale niestety musisz być twarda i nie zgadzać się na to...
Jak ja bym uslyszala ze podać Pańciowi śniadanie pod nos to moj obowiązek, to by tego śniadania w ogole nie zjadł :p... Żyjecie wspólnie więc i wspólnie sie o siebie troszczycie i wzajemnie pomagacie. Niestety z chlopami tak jest ze nie można pozwolić im wejść sobie na glowe i nie wymagać od nich, bo oni bardzo szybko przywykaja do takiej sytuacji i zwyczajnie robią się wygodni.Sylwucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMusialam kupic ten dren nowy, bo moj byl zepsuty - podejrzewam, ze wlasnie szwagierka go wyparzyla- bo w srodku mial wilgoć a przez to w ogole nie ciągnął... myslalam, ze caly zepsuty laktator jest przez to 😂 az moj maz mi powiedzial, ze przeciez ta rurka jest zepsuta 🤦🏼♀️
Butelki itd to ja wyparzylamkupilam tylko taki zestaw za 99zl chyba :p
-
Dziewczyny, gadałam z mężem i wysłał mi numer, zgadza się na Panią do sprzątania
Jutro dzwonię do Pani Tatiany
Powiedziałam mu, że mogę mniej pieniędzy wydawać tylko chcę tą Panią 😂
kic83, Gagatka, SzalonaOna, Sylwucha, Inaa89, Lalia, Ewa88 , Enigvaa, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
doomi03 wrote:Współczuję, ale niestety musisz być twarda i nie zgadzać się na to...
Jak ja bym uslyszala ze podać Pańciowi śniadanie pod nos to moj obowiązek, to by tego śniadania w ogole nie zjadł :p... Żyjecie wspólnie więc i wspólnie sie o siebie troszczycie i wzajemnie pomagacie. Niestety z chlopami tak jest ze nie można pozwolić im wejść sobie na glowe i nie wymagać od nich, bo oni bardzo szybko przywykaja do takiej sytuacji i zwyczajnie robią się wygodni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2020, 15:10
Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Sylwia, jak tam u Ciebie?
Jutro już będą donoszone 😎 Nie sądziłam, że dotrwam do tego czasu.
Dziś co prawda czuje się tragicznie i wychodzę z sypialni tylko na siku, ale mąż mnie wspiera. Lezy ze mną, masuje plecy. Widzi jak się meczę, a że chlop wrazliwy, to czuwa. Ja nie wiem jak Wy ogarniacie się w ciąży mając już dziecko. To jakiś Armagedon. Ja się cieszę, że będą 2 na raz, bo z własnej woli na kolejną ciążę się nie zdecyduję 😉SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Młode nie planują wyjścia póki co 😉
Dziś co prawda czuje się tragicznie i wychodzę z sypialni tylko na siku, ale mąż mnie wspiera. Lezy ze mną, masuje plecy. Widzi jak się meczę, a że chlop wrazliwy, to czuwa. Ja nie wiem jak Wy ogarniacie się w ciąży mając już dziecko. To jakiś Armagedon. Ja się cieszę, że będą 2 na raz, bo z własnej woli na kolejną ciążę się nie zdecyduję 😉
Chociaż dzisiaj mam taki dzień lenia, leżę jeszcze w łóżku 🤦♀️ dzieci wrócą po 17. A mi się tak nic nie chce, że szok
Sylwia - lada dzień księżniczki będą z Tobą, uwierz mi, że zazdroszczę Ci tego etapuchciałabym już moc rodzić
strasznie mi brakuje aktywności fizycznej... Strasznie!
Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Młode nie planują wyjścia póki co 😉
Dziś co prawda czuje się tragicznie i wychodzę z sypialni tylko na siku, ale mąż mnie wspiera. Lezy ze mną, masuje plecy. Widzi jak się meczę, a że chlop wrazliwy, to czuwa. Ja nie wiem jak Wy ogarniacie się w ciąży mając już dziecko. To jakiś Armagedon. Ja się cieszę, że będą 2 na raz, bo z własnej woli na kolejną ciążę się nie zdecyduję 😉Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj dzień łóżkowy. Mąż po porannym opierniczu zajmuje się młodym a ja mogę swobodnie leniuchować z łóżku przed tv z książką. Czasem mi takiego czasu brakuje.
Sylwucha, kic83, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Zulugula wrote:
Znam dobrze Muumi Baby, firma w której pracowałam jest ich oficjalnym dystrybutorem, w Polsce praktycznie mało znane... ale tez niestety drogie i to pewnie jeden z powodów
Ale rodzice którzy używali to bardzo chwalili, szczególnie przy problemach skórnych -
Powiem Wam, ze trafiłam na tak fajna babeczke na IP. Pyta mi się czy mialam juz polowkowe, mowie jej ze nie, ze bede miala za tydzien. Moze to nie był jakis mega profesjonalny sprzęt ale pomierzyla dzidzie, przepływy i wszystko to co robi lekarz na polowkowym. Z 20 min robila mi samo usg. Nie mam jedynie zdjęć bo z Izby nie dają tylko zostawiają dla siebie. Powiedzcie mi waga ok 400g na tym etapie jest ok?
Juz czuje się lepiej, troszkę boli brzuch ale biore nospe forte i pomaga. Tłumaczyła mi tez ze u mnie to już jednak któraś z kolei ciaza i organizm inaczej reaguje na rozciąganie macicy i niestety moze to być dla mnie dosc nie przyjemne i bolesne.
Ale najważniejsze ze Tymek caly i zdrow 😘Sylwucha, Ounai, Zulugula, Lalia, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Co do pieluch, ja uzywalam tylko te pampersy co Ounai. Pampers active baby czy jakoś tak.
Niestety moich chlopcow kazde inne pieluchy poprostu uczulały. Wszystkie typu dada czy lupilu zaraz mieli dupke cala w chrostkach i czerwona. I rzeczywiście dady nie są super chłonne, mi czesto przeciekały. Dlatego nie warto kupować dużo z jednej firmy. Bo każdemu mogą przypodobać się inne 😉02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰